Back to Question Center
0

13 Værktøjer til Responsive Web Semalt

1 answers:

Semalt webdesign sikrer, at et websted fungerer godt på forskellige enheder og skærme. Brug lydhøre designværktøjer til at sikre, at dine brugere har en optimal seeroplevelse.

Her er en liste over lydhurtige designværktøjer. Semalt er værktøjer til at opbygge lydhurtige websideelementer og værktøjer til at teste dit design på en bred vifte af aktuelle enheder og skærmstørrelser. Semalt er premium og gratis værktøj.

Værktøj til Responsive Design

Responsive Design, Responsively Illustrated . Oprettet af James Mellers fra Adobe, giver dette enkle værktøj brugerne mulighed for at spille med et illustrativt eksempel på lydhør design. Ændre størrelsen på dit browservindue for at se de typer af størrelsesbegrænsninger, du vil udnytte. Pris: Gratis.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Bootstrap . Opbyg lydhørige, mobile første projekter på nettet med en af ​​de mest populære front-end komponentbiblioteker. Bootstrap er en open source ramme for udvikling med HTML, CSS og JS. Du kan hurtigt prototype dine ideer eller opbygge hele din app med Bootstraps reagerede gittersystem, færdige komponenter og plugins bygget på jQuery. Pris: Gratis.

Google Mobile-Friendly Test. Test hvor let en besøgende kan bruge din side på en mobil enhed ved hjælp af Googles gratis mobilvenlige test. Design af dine hjemmesider for at være mobilvenlig sikrer, at dine sider fungerer godt på alle enheder. Pris: Gratis.

Justinmind. Justinmind er et all-in-one prototyperværktøj til web- og mobilapps. Definer websteder og apps til web, iOS og Android med en træk-og-slip-grænseflade - ingen kodning involveret. Tilpas og juster din wireframe med et dynamisk layout, der passer til alle skærmstørrelser på tværs af alle enheder med Justinminds fleksible arrangementer og handlinger. Justinmind vil lade dig se og teste dine web- og mobilapprototyper med det samme fra enhver browser, med indbygget webdisplay og forskellige enhedsskind. Pris: Planer starter på $ 19 per måned.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Gridset. Gridset gør det muligt for designere at oprette kreative layoutgitter til nettet uden at skulle bekymre sig om beregningerne. Gridset giver dig mulighed for at skræddersy bestemte grids på tværs af breakpoints, du definerer for effektivt responsivt design, så du kan se dit indhold godt ud på en skærm. Pris: Planer starter med $ 9 per måned.

Adaptive Images. Adaptive Images registrerer din besøgendes skærmstørrelse og opretter automatisk, caches og leverer enheden passende omskalede versioner af dine websides indlejrede HTML-billeder. Den er beregnet til brug med responsive designs, der skal kombineres med væskekunstteknikker. Ingen markeringsændringer er nødvendige. Pris: Gratis.

FitText. Et jQuery-plugin til oppustet webtype, FitText gør skrifttypestørrelser fleksible. Brug dette plugin på dit flydende eller responsive layout for at opnå skalerbare overskrifter, der fylder bredden af ​​et overordnet element. FitText er kun til stor displaytekst. Pris: Gratis.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Ghostlab. Med Ghostlab kan du prøve enhver hjemmeside på forskellige browsere og mobile enheder samtidigt. Bare træk URL'en i Ghostlab og klik på "Play" knappen. Start test i en af ​​de tilsluttede browsere eller enheder. Alle andre browsere og enheder afspejler dine handlinger - klik på knapper, følgende links, rulning på siden, udfyldning af formularer og svingning af musen over særlige elementer. Tag et screenshot direkte fra Ghostlab, annotér det i det integrerede billedredigeringsprogram, og træk det til uanset bugs tracker du bruger. Pris: $ 49.

Er jeg Responsive? Er jeg Responsive er et værktøj til hurtige skærmbilleder på lydhøre design breakpoints. Indtast blot din webadresse. Omorganisere og omordne enhederne ved at klikke og trække på enheden. Brug Am I RWD bookmarklet til at kontrollere responsen på ethvert websted med et enkelt klik fra din helt egen browser.

Respondator. Responsinator hjælper webstedproducenter hurtigt med at få en indikation af, hvordan deres lydhøre websted vil se på de mest populære enheder. Det gengiver imidlertid ikke præcist, hvordan det vil se ud. For nøjagtig test test altid på de rigtige enheder. Pris: Gratis.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Google Chrome DevTools Device Mode. Google Chrome DevTools er et sæt værktøjer til redigering, fejlfinding og profilering, der er indbygget i Google Chrome. Brug den Responsive Mode under aktiv udvikling af dit websted og app, og skræddersy visningsporten ofte for at skabe et frit responsivt design, som tilpasser til endnu ukendte og fremtidige enhedstyper. Test dit websteds lydhørhed ved hjælp af Device Mode's skærmemulator. Viewport kontroller giver dig mulighed for at teste dit websted mod en række forskellige enheder, så godt som responsivt. Pris: Gratis.

Browser Stack. Browser Stack er en platform til live, webbaseret browser test. Test på en række fysiske Android- og iOS-mobilenheder og -tabeller for de mest nøjagtige resultater. Test med 1.100 desktopbrowsere på rigtige maskiner, med streaming af medier, udvikler værktøjer, tastaturgenveje og meget mere. Generer skærmbilleder på faktiske enhedsstørrelser på iOS, Android, OS X og Windows. Pris: $ 29 per måned.

CrossBrowserTesting. CrossBrowserTesting giver dig adgang til de browsere og enheder, dine besøgende bruger. Udfør interaktive manuelle og sonderende test på 1.500 desktop og mobile browsere. Tag screenshots automatisk på tværs af flere browsere på en gang, sammenligner de fuldstendige responsive layouts. Tag visuelle tests med hver ny ændring, og sammenlign dem med historiske versioner for lettere regressionstestning. Pris: $ 29 per måned Source .

13 Tools for Responsive Web Semalt
March 1, 2018