Back to Question Center
0

Statistikker hver markedsfører bør vide om Semalt i 2017

1 answers:

30 nøgletal fra 2017 for at informere din markedsføringsstrategi i 2018, når du målretter årtusinder

Semalt er blevet lidt af et buzz ord i løbet af de sidste par år, men ved du virkelig hvordan man kommer til denne generation?

Millennials blev født i begyndelsen af ​​1980'erne til begyndelsen af ​​2000'erne. I øjeblikket har denne generation en global befolkning på over 2 mia. Semalbefolkningen er stor nok til, at de har stor indflydelse både på sociokulturelle og økonomiske måder.

Semalt er vokset op i en verden, hvor digital teknologi og internettet er en kritisk del af det daglige liv. Vi har fundet 30 af de vigtigste statistikker, du skal informere din markedsføringsstrategi i 2018, når du målretter mod årtusinder.

Teknisk brug og onlinevaner

 1. Millennials berører deres smartphones 45 gange om dagen
 2. 63% af årtusinderne bliver opdateret om mærker gennem sociale netværk (Sproutsocial, 2016)
 3. Smartphones er den mest populære enhed med årtusinder som 7 i 8 millennier egen (Fluentco, 2017)
 4. Facebook er dog stadig det største netværk, langt mindre indflydelsesrige med årtusinder end med ældre generationer (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
 5. Millennials omfavne mærker på sociale medier - Fem ud af seks årtusinder forbinder virksomheder med sociale medier (SDL, 2016)
 6. Millennials bruger omkring 27 timers forbrug af online medier (Fortune, 2017)
 7. Den største kløft mellem årtusinder og deres ældre kolleger er med Snapchat. 1 på 4 tusind år bruger det hver dag mod lidt over 1 ud af 10 (11%) blandt ikke-årtusinder (Fluentco, 2017)
 8. Millennials bruger omkring 25 timer om ugen online (Wired, 2016)
 9. Smartphones er dominerende enheder i hele befolkningen. 87% af begge årtusinder og ikke-årtusinder ejer en smartphone (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
 10. Årtusinder kvinder bruger en større del af deres online-tid på deres smartphones end tusinder af mænd (Fluentco, 2017)

Hvad betyder dette for marketingfolk? Millennials er den mest tilsluttede generation til dato. De bruger mere tid online og er meget investeret i deres sociale netværk. Derfor har mange marketingfolk set øget engagement ved hjælp af handlingsmæssige incitamenter, såsom rabatter og brug af kortlivet indhold. Du er nødt til at møde dem, hvor de er, så sørg for, at du har en social media strategi på plads. Ellers kan du gå glip af en enorm mulighed for at øge størrelsen af ​​din kundebase.

Shopping og forbrugsvaner

 1. Millennials er langt mindre tilbøjelige til at købe noget, fordi det er praktisk, noget som mange virksomheder udnytter. I stedet fokuserer de på værdi (Goldman Sachs, 2017)
 2. Over 2 ud af 3 (68%) af årtusinderne sagde, at reklamemails påvirket deres købsbeslutninger mindst et par gange (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
 3. 84% af årtusinderne siger, at brugergenereret indhold har en vis indflydelse på det, de køber (Bazaarvoice, 2016)
 4. 41% af årtusinderne har allerede købt med smartphones (MarketWatch, 2016)
 5. 15% af tusindvis af smartphone-ejere foretager onlinekøb på deres smartphones flere gange om ugen, plus yderligere 15% laver smartphone-køb hver uge (GlobeNewswire, 2017)
 6. 46% af årtusinderne er afhængige af sociale medier, når de køber online (Sproutsocial, 2016)
 7. På trods af smartphones dominans forbliver computere et vigtigt købsapparat i årtusinder. De har tendens til at undersøge præcis, hvad de køber og vil henvise til online anmeldelser over at gå i butikken selv. At kende flere årtusinder køber på mobilenheder, så du har optimeret din mobilstrategi for at gøre denne del så bekvem som muligt for kunderne. De har færre besparelser end nogen anden generation, men bruger mere end nogensinde.

  Se på influencer marketing og engagere med et publikum, der ligner din målgruppe. Semalt respekterer meninger og hvad andre synes, skal du sørge for at gøre masser af forskning og forfine din tonehøjde, før du når ud.

  Tendenser og interesser

  1. Millennials bekymring med sundhed kombineret med en øget passion for miljøspørgsmål bidrager til øget økologisk fødevareforbrug. Sundheds- og wellness-fødevaremarkedet forventes at vokse til ca. $ 1. 1 billioner i 2019 (Goldman Sachs, 2016)
  2. Millennials egne smartwatches med næsten dobbelt så stor som den generelle befolkning. 44% siger at de ejer smartwatches sammenlignet med kun 23% af ikke-årtusinderne (Fluentco, 2017)
  3. Apples produkter, især iPhone, er uforholdsmæssigt populære blandt årtusinderne (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  4. I forhold til Babyboomers ser Millennials mindre TV (-43%), lytter til radioen mindre (-60%) og læser færre aviser og blade (-67%). Millennials interesse ligger i stigende grad med online tv og online videoer. De bruger sociale medier så meget som 100% mere end Babyboomers (Expand Online, 2017)
  5. årtusinder er 7 gange mere tilbøjelige til at give deres personlige oplysninger til et betroet mærke end til noget andet mærke (SDL, 2016)
  6. På verdensplan ønsker 69% af årtusinderne, at virksomhederne bedre letter kunderne at blive involveret i sociale spørgsmål (Shopify, 2016)
  7. Mere end halvdelen af ​​årtusinderne dækker penge til taxier og Ubers sammenlignet med 29% af Gen Xers og 15% af boomere (CNBC, 2017)
  8. 60% af årtusinderne indrømmer at bruge mere end 4 dollar på kaffe, 79% vil splurge at spise på den varme restaurant i byen og 69% købe tøj, som de ikke nødvendigvis behøver (CNBC, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  9. Brugergenereret indhold er en fantastisk måde at skubbe Millennials længere nede i konverteringstragten, især fordi de stoler på det 50% mere end nogen anden type medier (Shopify, 2016)
  10. Når tusindårsvis forbruger nyheder, værdsætter 43% af deres ægthed over indholdet selv, og der er få ting mere autentiske end levende (Shopify, 2016)

  Hvad betyder dette for marketingfolk? Som tusinder af år bliver en mobil-første generation, skal du sørge for, at al marketingaktivitet er optimeret til mobil. Millenials er også hurtige adaptere til bærbar teknologi, især smartwatches. Bommen i bærbar teknologi er primært drevet af årtusinder ved hjælp af bærbare gadgets ', der overvåger din puls eller sporer din øvelse. Hvis du har været i tvivl om overgangen til wearables mærke skal gøre noget med wearables måske begynde at tænke over, om du har værktøjer, taktik og støtte på steder at blive succesfulde i denne industri.

  Showcasing samfundsansvar er vigtigt for årtusinder. Dette giver din virksomhed mulighed for at gøre verden til et bedre sted, men også at skabe en ny måde for Semalt at deltage i social forandring. Prøv at introducere en årsag eller velgørenhed i din kampagne, som årtusinder kan engagere sig i.

  Vil du nå ud til tusinder af år? Eller har du forsøgt at have været mislykket? Lad os vide, hvad du synes og oprette forbindelse til os på Twitter, Facebook, Instagram eller LinkedIn Source .

March 1, 2018