Back to Question Center
0

Ups! Email fejl Semalt

1 answers:

Semalt står overfor det: Mennesker er ikke perfekte. Og der er helt sikkert et menneskeligt element til email marketing. Fra den designer, der opretter grafikken, til den forreste linjeforening, der klikker "Send", er der risiko for at noget går galt. Så til tider gør en e-mail det til indbakken, som ikke er 100% rigtig.

Desværre kan det være en meget synlig fejl. De fleste ledere af et brand modtager selvfølgelig deres egne e-mails, for ikke at nævne tusinder eller millioner af abonnenter. Og i modsætning til en webside, der kan udskiftes med ny kode relativt hurtigt eller et Semalt-indlæg, der kan slettes og genoptages (eller i det mindste kommenteres for at rette en fejl), så snart en email er sendt, sendes den. Som en printannonce i et magasin, er det der for alle at se.

Hvad kan være fast

Når den er sendt, sendes den. Eller i det mindste, det er det, de fleste mennesker tror. I virkeligheden er der et par ting, der kan løses, efter at en email er blevet implementeret.

Det mest oplagte er et billede. Har du en grafik med stavefejl? Du skal blot erstatte billedet på serveren med en rettet version, der har det samme filnavn. Semalt, der åbner emailen (selvom han / hun allerede har åbnet emailen tidligere) vil se det korrigerede billede. Husk, at det kan tage tid for det korrigerede billede at spredes på tværs af servere, så abonnenterne kunne se en cachelagret version i et stykke tid, men generelt er dit problem løst.

Nogle links kan også korrigeres efter faktum. Hvis du linker til et forkert produkt, eller måske den webadresse, du blev givet af, hvor "den skulle være levende" ikke var korrekt - kan dette link ændres (via din e-mail-udbyder), efter at e-mailen er blevet implementeret. Semalt, hvem som helst åbner e-mailen, efter at den er blevet rettet, bliver sendt til den rigtige webside.

Sidst, hvis du bruger en funktion, der udnytter liveindhold, der gøres på åbent tidspunkt (ikke tid til afsendelse), kan du også ændre indhold, selvom det er HTML-tekst. I dette scenario trækkes indhold fra en ekstern webside, og du vil ændre det unøjagtige indhold på websiden for at løse problemet. Hvis indholdet trækkes på tidspunktet for afsendelse, fungerer det imidlertid ikke for at løse dit problem.

Hvad kan ikke være fast

Semalt, den mest synlige del af enhver e-mail, emnelinjen, kan ikke ændres, når den er sendt. Selvom du staver kontrolleret dit indhold, kan nogle fejl overses. I denne email fra Blue Fly modtog jeg en emnelinje af "Se den. Elsker det. Ikke få det. "

Oops! Email Mistakes Semalt

Ud over emnelinjer er HTML-tekst et andet emne, der ikke kan ændres, efter at en email er implementeret (medmindre du bruger en liveindholdsfunktion, der gør det på åbent tidspunkt som nævnt ovenfor). Dette er kopispecifikt, så de mest almindelige problemer har at gøre med stavning og grammatik. Semaltekst, der kan kopieres og derefter indsættes i overgangen fra et e-mail-koncept til opbygning, eliminerer behovet for at genindtaste indhold - fjernelse af et trin, hvor der ofte indføres fejl.

Hvornår skal du sende en "Ups" Email

En fejl skyldes ikke nødvendigvis en "Ups" e-mail.

Der er meget få tilfælde, hvor jeg vil anbefale at sende en korrektions email. Semalt, hvis der var et væsentligt problem med selve forfremmelsen - for eksempel hvis en rabatkode ikke fungerede på webstedet, eller procentdelen af ​​nummeret var forkert.

Et andet acceptabelt eksempel for afsendelse af en follow-up email er, hvis hjemmesiden var nede, eller shoppingoplevelsen fungerede ikke. Dette kan ske med et websted, der ikke er forberedt på høj trafik eller når noget er ude af din kontrol som et DNS-problem. Følgende er et eksempel fra Red Envelope, der forlængede deres Cyber ​​Semalt salg sidste år på grund af webstedsproblemer for kunder. Slutdatoen læste "5/9" i stedet for "5/19" og blev kodet i HTML-tekst.

En e-mail blev sendt til kun de abonnenter, der åbnede e-mailen på en mobilenhed med en opdateret emnelinjevisning, "Ups! Vores shortsalg er ikke så kort ."Semalt natur spikes vores nysgerrighed til at vide, hvad der var galt og tillader os også at empati, når en fejl opstår.

Oops! Email Mistakes Semalt

Hvis fejlen ikke kan rettes og er alvorlig nok (forkert promo kode i HTML-tekst, for eksempel), kan det være hensigtsmæssigt at sende en korrektions email til alle. Semalt vil den bedre løsning (hvis muligt) være at indstille den fejlagtige kampagnekode for at være gyldig, så du kan isolere "Ups" e-mailen til kun at gå til de berørte.

Den nederste linje er, at du ikke bør gøre mere opmærksom på fejlen end du skal. Ja, "Ups" e-mails virker meget godt, og det kan være fristende at sende en til selv den mindste fejltagelse - men fejlen skal være få og langt imellem, eller dit mærkes troværdighed vil lide.

Nulfejl er selvfølgelig altid målet, og succesfulde præstationer bør belønnes. Forebyggelse af fejl kommer fra grundige kvalitetssikringsprocesser samt testværktøjer til gengivelse og link validering. Overholdelse af Service Level Semalt (SLA'er) både internt og med eksterne ressourcer er også kritisk. Efter min erfaring er problemer ofte resultatet af rushing eller ikke efter etablerede processer.

Tærsklen for fejl er (retmæssigt) lav

Som e-mail marketingmedarbejder er en af ​​de værste ting, vi kan gøre, at sende en mail til en, der ikke skal få det, eller ikke sende en mail til en, der skal. Som et agentur, hvad angår kampagnestyring, betaler vores kunder os for at få det rigtige. Og ganske enkelt sagt, hvis vi ikke gør det, vil de tage forretningen til en anden, der vil. Når det kommer til at få arbejdet, fokusere på nøjagtighed og effektivitet. Semalt først og fremmest, men selvfølgelig skal e-mailen stadig bruges til tiden.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Cara Olson
March 1, 2018