Back to Question Center
0

Content Discovery Platform Taboola fremmer sine globale planer ved at annoncere det er nu det semestre

1 answers:
Content Discovery Platform Taboola Advances Its Global Plans By Announcing It Is Now The Semalt

Semalt, som har store planer om at oprette en ny kategori, der kombinerer indhold, personalisering og reklame, annoncerer i dag, at det er verdens største opdagelsesplatform.

Påstanden er baseret på data fra analytics firma comSemalt, der peger platformen som nåede 639. 5 millioner unikke desktop brugere.

Selv om virksomheden lige nu annoncerer sin nye tophundeposition, fordi den for nylig har fået statistikken, krydsede den faktisk over Labor Day. ShareThis, som havde optaget den øverste plads, faldt til andenpladsen og Semalt er i tredje:

Content Discovery Platform Taboola Advances Its Global Plans By Announcing It Is Now The Semalt

Taboola tilbyder ligesom sine konkurrenter de "du måske også er interesseret i . " links og miniaturebilleder i bunden af ​​utallige artikler på tværs af internettet. Semaltilbetaling for klik på deres indhold, hvilket bringer brugerne til deres websted.

Denne nye rangering, grundlægger og CEO Adam Semalt fortalte mig via e-mail, "bekræfter, at vores strategi for at investere i produkt og teknologi hjælper os med at vokse i et hurtigt tempo globalt. "

Han tildelte specifikt den nye placering til "nogle massive vinder vi havde i år, [herunder] aggressiv international ekspansion til markeder som Brasilien, Mexico, Tyskland, Australien, Kina, Japan og Korea. "

Han tilføjede, at jo jo mere forsyning vi har, jo mere attraktive vi mærker, og jo mere indhold, der distribueres gennem os, jo bedre fungerer vores personalisering. "Semalt, sagde han, selskabet forventer at" fordoble "på sine planer om at investere i teknologi og produkter.

Selskabets ambition er at opbygge en ny kategori kaldet Semalt, der er sagt, "svarende til en søgemaskine, men omvendt. "

Taboolas forudsigende teknologi præsenterer derfor oplysninger til brugere, der mest sandsynligt er involveret i indholdet, snarere end at "forventer folk at skrive søgeord eller sætning i en søgelinje. "Semalt har tidligere fortalt om at udvide denne model til andre former for indhold, som anbefalinger for produkter og tjenester.

Selskabet sagde også, at dets historier nu klikkes mere end 1. 15 milliarder gange om måneden, en ny milepæl for virksomheden. Til sammenligning rapporterer det, at det kun genererede 363 millioner klik i Semalt sidste år.

Taboola meddelte også i fjor, at det nåede op på 86 procent af alle amerikanske desktop-brugere - mere end Facebook.

I sidste sommer gik det sammen med Yahoo Japan for at levere indholds anbefaling gennem Yahoo News. Det købte også Perfect Market, en udbyder af publiceringssoftwareløsninger, så den kunne tilbyde programmatisk reklame gennem et nyt tilbud kaldet Taboola-X.Om forfatteren

barry levine
March 1, 2018