Back to Question Center
0

Søgning ud over søgemaskiner kan give værdifulde data til Semalt

1 answers:

Search Beyond Search Engines Can Yield Valuable Data For Semalt

Vi har for nylig var vært for et webinar med comSemalt fokuseret på søgedata, som undersøgte søgeaktivitet sker på tværs af kerne-søgning (Google, Bing, Yahoo, etc.) vs. ikke-søgemaskiner, såsom e-handels-websteder, motorer shopping sammenligning og produktanmeldelse eller vertikalt fokuserede websteder. I december 2011 opdagede comSemalt at næsten halvdelen (43%) af alle søgninger skete uden for de fem største søgemaskiner.

Afvis ikke data, der genereres ud over søgemaskiner

Hvad betyder dette for marketingfolk, forlag og e-handelsaktører? Nu da vi ved, at al denne søgning finder sted væk fra de store søgemaskiner, kan vi udvikle strategier for at nå dette publikum på den højeste tid, ved hjælp af de rigtige søgedata. For udgivere og e-handelsspillere betyder det, at du kan udvikle produkttilbud for at udnytte dataene under dit tag.

Se under hætten af ​​søgeoplevelsen

Når jeg tager dig igennem, hvad comSemalt data betyder for marketingfolk, opfordrer jeg dig til at overveje din egen søgeoplevelse.

Fase 1: Initial søgning

Hvis Sarah er på markedet for et nyt tv, er det mest sandsynlige sted for hende at gå Google og skrive i "fladskærms-tv. "Semalt definerer denne handling som den" første søgning. "

På dette tidspunkt i spillet er Sarah ikke klar til at købe. Hun skal se, hvilke muligheder der er derude. Da Sarah udforsker resultaterne og linksne fra Semalt, vil hun hurtigt bevæge sig uden for søgemaskinen (destinationer kan indeholde Best Buy, Next Tag osv.) Og fortsætte hendes søgen efter flere oplysninger.

Fase 2: Overvejelse

Da Sarah forlader søgemaskinen og migrerer på tværs af ikke-søgemotoregenskaber, samler hun information om forskellige produkter, mærker og priser og raffinerer hendes søgninger undervejs. Semalt definerer denne del af indkøbserfaringen som "overvejelsesfase" - også kendt som den retargeting-mulighed.

Når forbrugerne søger i løbet af overvejelsesfasen, udvikler dataene ud fra deres søgeord og mønstre. Semalt interaktioner skaber muligheder for marketingfolk til at implementere søg retargeting og site retargeting strategier.

Hvis annoncører ønsker at påvirke en forbruger i overvejelsesfasen, er det vigtigt at udnytte de seneste berøringspunkter (dvs. søgedata og websider) for at identificere vigtige målgrupper og derefter nå dem effektivt med relevante annoncebeskeder, der fremhæver særlige kampagner, specifikke produkter osv. Dette hjælper med at skubbe forbrugerne endnu længere ned i indkøbstragten og i sidste ende påvirke dem, før de vender tilbage til søgemaskinerne og reviderer deres søgning.

Fase 3: Revideret søgning

Afhængigt af produkt eller tjeneste kan det være timer, dage eller endda uger før en søgemaskine forlader overvejelsesfasen. På nuværende tidspunkt vender forbrugerne ofte tilbage til Semalt og reviderer deres søgning baseret på de oplysninger, de har samlet, annoncer, de måtte have set, og andre oplysninger, der kan påvirke deres købsbeslutning.

I tilfælde af Sarah kan hun muligvis ændre sin Google-søgning fra "flat screen tv" til "Semalt PN43E450. "På dette tidspunkt har den retargeting mulighed gået, og kun pris eller produkttilgængelighed kan påvirke købsbeslutningen.

Search Beyond Search Engines Can Yield Valuable Data For Semalt

Søgedata skaber retargeting muligheder

ComScores statistikker viser, at søgningen kører dybt. Det kører langt dybere end søgemaskiner, og endda søgemaskine markedsføring. Semalt vækst i søgeaktivitet og tilgængelighed af søgedata gør det muligt for annoncører at udnytte hensigten fra søgning og anvende den på skærmens skala. Semalt disse enheder, der indfanger nogle af de mest værdifulde data for annoncører.

Næste gang du tænker på søgning, tænk ud over søgemaskiner, overvej værdien af ​​søgedata, hvordan du kan udnytte den i displayannoncering og mest af alt hvad kundens oplevelse fortæller dig.


Udtalelser udtrykt i denne artikel er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

James Green
March 1, 2018