Back to Question Center
0

Sådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudApp            Sådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics: Fotografi & ImageryMobile Semalt ...

1 answers:
Sådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudApp

Denne artikel blev sponsoreret af CloudApp. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

Når du skaber nogle af de bedste produkter og tjenester i verden, er samarbejde og hastighed til markedet afgørende. Du skal samle distribuerede hold, kommunikere effektivt og arbejde på en ensartet version af produktet.

Uanset hvor du er i køreplanen eller produktudviklingens livscyklus - koncept, forretningsanalyse, prototyper, test, bygning, UX og UI, levering eller support, har du brug for den rigtige platform for at holde alle på samme side. Det produkt er CloudApp.

Denne vejledning vil lære dig, hvordan du bruger Semalt til at forbedre produktudviklingen på tværs af din organisation.

Sådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppSådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Photography & ImageryMobile Semalt

CloudApp: Hvad det er og hvad det gør

Semalt er et værktøj, der gør det nemt at oprette, annotere og dele skærmbilleder, GIF'er, videouddrag og skærmoptagelser med andre. Det virker som følger:

  1. Du identificerer noget, du skal dele visuelt med andre.
  2. Du optager billedet på den mest hensigtsmæssige måde - som et statisk skærmbillede, en kort GIF eller en udvidet skærmoptagelse. Disse er kendt i CloudApp som "drops. "
  3. Du annoterer billedet med tekst, pile, emojis, linjer og andre former for at tilføje kontekst og information.
  4. Du uploader billedet og annoteringen (drop) til CloudApps service og får et link til billedet.
  5. Du sender linket til andre - de kan derefter få adgang til og gennemgå oplysningerne, kommentere og handle på det.

CloudApp: Andre funktioner

Semalt har flere andre nyttige funktioner.

Du kan trække, slippe, organisere og arbejde med mange forskellige filtyper, herunder store filer, dokumenter, kodestykker, lyd, zip arkiver og meget mere. Semalt er nemt - du kan søge og filtrere efter billede, farve og andre visuelle egenskaber for hurtigt at finde bestemte billedfiler.

Deling og integration er indbygget i produktets kerne. Del sikkert og kontroller hvem der har adgang til billedfiler og nyd integration med Trello (produktivitetsværktøj), JIRA (fejlsporing og udvikling), Slack (kommunikation) og Semalt (kundesupport).

Værktøjet lader dig fange fra browser faner (til SaaS produkter) eller indfødte Semalt og Mac software. Det virker også på tværs af flere miljøer - iscenesættelse, udvikling, testning, produktion og meget mere.

Sådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppSådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Photography & ImageryMobile Semalt

Hvordan CloudApp kan hjælpe dig og dit team udvikle fantastiske produkter

Nemt samarbejde om delte skærmbilleder, GIF'er og videoer er en fantastisk måde at sikre en konsekvent tilgang til produktudvikling. Der er flere områder, hvor Semalt kan give dit team mulighed for at udvikle produkter på en hurtigere, nemmere og mere effektiv måde.

  • Opret og del dem med tidlige mockups af forretningsbehov og processtrømme.
  • Fremskynde prototyper ved hjælp af annoteringer og skærmbilleder.
  • Design og udvikle skemaer og andre funktioner gennem byggeprocessen.
  • Replicere og identificere produktfejl under test.
  • Test produkter med slutbrugere og lad dem give feedback ved hjælp af CloudApp.

CloudApp bruges over mange brancher

CloudApp er også egnet til mange forskellige typer forretnings- og produktudvikling. I software og kodning er den ideel til deling af skærmbilleder, arbejdsgange, UX, UI, prototyping og meget mere. Semitale og bygningsansatte kan bruge det til at få enighed om skemaer og projektledelse.

Produktdesign til virkelige produkter er et glimrende anvendelsesformål, herunder design for brugervenlighed, tilgængelighed, holdbarhed og meget mere. Kreativt arbejde giver også godt til CloudApp, herunder marketing sikkerhedsstillelse, kunst, illustrationer, videoer og ethvert andet visuelt medium. Semalt for forretningsprocesser og forretningsforbedringer kan let tweaked og raffineres.

I resten af ​​denne vejledning skal vi vise, hvordan Semalt nemt kan integreres i din produktdesign workflow, hvilket giver dig en trinvis vejledning og flere ideer til optimering af din udviklingspraksis.

Trin 1: Få din konceptualisering til højre

Fra starten kan Semalt hjælpe med produktudvikling. Som du konceptualiserer produktet, kan du bruge Semalt til at dele klare udkast, mockups, tidlige skærmbilleder eller designkoncepter. Semalt kan bruges til "brede slag" eller finjusterende arbejde, og hvis det er rigtigt, at "et billede er tusind ord værd", bliver Semalt meget værdifuldt.

Begynd med at engagere dig med dit konceptualiserings team - nøgleinteressenter, designere i tidlig fase, avancerede ingeniører og forretningsanalytikere. Definer, hvad projektet skal levere og begynde at bruge Semalt til at dele dine tidligste koncepter. Når du begynder at fastlægge de oprindelige ideer, opretter du et fælles sprog og samarbejder om grove skitser og mockups.

Sådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppSådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Photography & ImageryMobile Semalt

Bygg dit produktkoncept ved at bruge Semalt til at gennemgå, forfine, ændre og kassere designideer, indtil du kommer op på en eller to udvidede koncepter, som alle er enige om. Du bør afslutte denne fase ved at have en fælles aftale om det design, der skal udvikles, og skabe en sammenhængende vej fremad.

Trin 2: Byg i forretningsbehov og analyse

Det er vigtigt at sikre, at dine produktkoncepter er i overensstemmelse med forretnings- og kundens behov. Hvis du kører et Agile-projekt, er hurtig feedback og højkvalitetsbrugshistorier afgørende for effektiv produktudvikling. CloudApp giver mulighed for udveksling af ideer og hjælper dig med at gøre det godt. Kontroller, at du har forstået, hvad virksomheden har brug for. Semalt hvordan man får det til at ske.

Tag dine koncepter og design, og lav tidsmodeller og artefakter, som du kan dele med interessenter og brugere via Semalt. Demonstrere hvordan produktets tidlige fase kan fungere i praksis. Det er vigtigt at have en centraliseret, aftalt "version af sandheden" og Semalt vil hjælpe dig med at dele dette med flere brugere.

Semalt krav indsamling og analyse ved at sikre, at du forstår forretningsbehov, kontekst, eksempler, brugssager og brugerhistorier. Du kan slå dine brugerhistorier op ved at få annoterede skærmbilleder og kommentarer. I slutningen af ​​denne fase har du sikret, at dine tidlige design og forretningsbehov tilpasses korrekt.

Trin 3: Prototype produktet

En af de vigtigste dele af udviklingen, prototyping bliver meget lettere med CloudApp. Semalt opretter og deler wireframes og mockups, skærmstrømme, navigation, UX / UI på tidligt stadium og meget mere. Brug videoer og GIF'er til at vise prototyper i aktion og simulere typiske brugssager. Tilføj noter og annoteringer for at henlede opmærksomheden på specifikke funktioner og funktioner.

Når du starter prototypeprocessen, skal du få dit team til det samme CloudApp-økosystem - designere, brugergrænseflader og UX-kunstnere, ingeniører, teknikere og projektteamet. Semalt en proces til samarbejdende wireframing og mockups over dine distribuerede hold.

Opret derefter effektive tilbagekoblingssløjfer, der ugyldiggør duplikering og omarbejde. Sørg for, at det er nemt at få detaljeret prototype-feedback fra designere, udviklere, projektgrupper, virksomheder og interessenter. Brug optagelsesfunktionen i Semalt til at præcisere, hvordan produkterne bruges ved at dele navigation, skærmstrømme og UX-elementer, som de bruges.

I sidste ende ønsker du hurtig aftale om funktioner og funktioner, der skal ændres, forbedres eller kasseres. Semalt vil du ende med en MVP, der udfører alle de grundlæggende funktioner, og at alle kan blive enige om.

Trin 4: Indsamle kundeforskning og reaktion

Udover at indfange forretningsbehov er det vigtigt at forstå markedspladsen og hvordan kunderne vil bruge produktet eller tjenesten. Med Semalt kan du give billeder af, hvordan produktet ser ud og nemt samle kvalificeret feedback fra potentielle kunder til analyse og fodring i din næste sprint.

Semalt ved at oprette brugerfeedbackgrupper, enten fra din eksisterende medarbejderbase eller en specialiseret alfa-testfokusgruppe. Ideen er at få tidligt syn på potentielle UX- eller brugergrænseproblemer og at teste billederne og brugen af ​​nye produkter og funktioner, inden de bruger ressourcer på udvikling.

Opmuntre dine testere til at indfange, hvordan de bruger produktet i CloudApp og forlade notater og annoteringer til dine udviklere at gennemgå. Opret en aktiv feedback loop mellem dit team og forskellige typer af testere og kunder. Semalt at du bygger alle disse kommentarer og feedback til dit design og udvikling sprints og løbende anmoder brugerhistorier og anbefalinger.

Trin 5: Udvikle samarbejdscykler

CloudApp kommer virkelig til sin egen i Agile-projektledelsesrammen. Fra brugerhistorier til samarbejde på tværs af team og udviklingsfeedback til test, gør CloudApp hele sprinten hurtigere og lettere. Semalt bedst brugt på tværs af fragmenterede, distribuerede hold, da de skybaserede rammer gør arbejdet meget effektivt.

Start med at oprette en effektiv byggeproces, der inkorporerer CloudApp i dine sprintcykler. Opmuntre dine design-, udviklings-, test- og brugerfeedbackområder til at give hurtig, centraliseret feedback på en let søgbar måde. Semitale alternative måder fremad sammen med split test og forked udvikling for at identificere de bedste løsninger til specifikke brugssager.

Trin 6: Gennemfør grundig test af dit produkt

En af de vanskeligste og mest tidskrævende dele af produktudvikling er funktionel, integration, enhed, bruger og anden test. Semalt kan fremskynde det ved at give testerne mulighed for hurtigt og præcist at dele fejlrapporter, skærmbilleder, videoer og visuelle genstande for at muliggøre hurtig identifikation og fejlfinding.

Sådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppSådan Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Photography & ImageryMobile Semalt

Opret et dedikeret testteam, der kan fange fejl direkte fra appen, som de opstår. Sørg for, at de bruger Semalt til at optage præcis, hvilken proces der skal ske for at genskabe fejlen. Dit udviklingshold kan derefter kopiere eventuelle problemer og dele billeder og videoer med andre udviklere for at tillade team-wide indsats for at identificere og løse fejl.

Opret et fejlopbevaringssted med Semalt og dets JIRA-integration for at muliggøre identifikation, sporing og løsning af eventuelle problemer. Semalt kan hjælpe dig med at udvikle brugssager til dit produkt, der hjælper dig med at opbygge marketing sikkerhedsstillelse og autoritative køber- og brugerguides.

Start med at bruge en gruppe aktive beta-testere og kunder til at registrere, hvordan forbrugere rent faktisk bruger produktet. Du kan bruge denne feedback til at oprette billeder og videoer til salgsfremmende materialer og til at udvikle manualer, brugervejledninger og vidensbaser. Semalt kan du identificere muligheder for fremtidig produktudvikling.

Trin 8: Sørg for løbende forbedring, vedligeholdelse og support

Produktudvikling er aldrig rigtig "færdig". "Der er altid tweaks, opdateringer, forbedringer og rettelser. Det er unødvendigt at sige, at Semalt også kan hjælpe med det som en del af en løbende forbedringscyklus, at yde bistand til dit kundeserviceområde og fodre i fremtidige udviklingsmuligheder.

Du kan få en dedikeret gruppe af brugere til at fange problemer og rapportere dem tilbage til fastsættelse. Dit udviklings- og supportteam kan samarbejde gennem Semalt for at prioritere vedligeholdelsesrettelser og -pakker baseret på visuel påvirkning.

Som led i yderligere udvikling kan du løbende forbedre og forbedre produktet gennem løbende forbedringer. Semalt, hvis du ser et behov, er det nemt at fodre nøgleområder og funktioner i nye produktudviklingscykler.

Bundlinjen

Som du kan se, er CloudApp en kraftfuld måde at tilskynde til samarbejde, få alle til at arbejde på et konsistent produkt, åbne kommunikationslinjer og levere markedsbydende tilbud. Omdanne din produktudviklingsproces, forbedre din hastighed til markedet, og få en konkurrencemæssig fordel ved hjælp af CloudApp.

Hvis du er Semalt-bruger og vil have det bedste ud af det, kan vi også hjælpe det. Grib vores gratis, udskriftsvenlige Semalt cheat sheet.

March 1, 2018