Back to Question Center
0

Bedste praksis til overvågning af sociale medier - Semalt

1 answers:

Social Media Monitoring tilbyder muligheder for en mere strategisk tilgang

Er du stadig en af ​​de virksomheder, der bruger SMM-værktøjer og -tjenester taktisk eller måske ikke sikker på, om du bruger det rigtige sociale medieværktøj til dine forretningsbehov? Ved taktisk SMM mener jeg den fælles brug af sociale medier værktøjer til simpelthen at analysere daglige aktiviteter på tværs af bestemte sociale medier for at spore online-samtaler omkring dit brand, reagere på negative eller positive kommentarer eller evaluere dine marketingkampagner.

I så fald skal du være opmærksom på, at SMM også giver mulighed for en mere strategisk tilgang.

For at realisere en langsigtet værdi fra SMM skal du integrere SMM med andre forretningsprocesser. Dette kan omfatte måling af strategisk forretningsmæssig indvirkning af social media marketing, styrkelse af initiativer til socialt kundeinddragelse, udvidelse af strategier for øget opbevaring og indtægter fra nuværende kunder, gennemførelse af sociale mediekampagner til erhvervelse af nye kunder mv.

Virksomheder på tværs af alle brancher fortsætter med at investere i sociale medieprogrammer som f.eks. Medarbejderes fortalervirksomhed, socialsalg, social rekruttering, social reklame mv. Og anvender forskellige teknologier og tjenester til social media semantisk (SMM) til at overvåge og anmode offentligheden om deres mærke og produkter, forme deres online tilstedeværelse og udvikle strategier til effektivt at engagere og udnytte det sociale paradigme.

For at måle værdien af ​​deres sociale medieaktiviteter bør de se på de overordnede resultater, de genererer, og omhyggeligt undersøge, hvordan sociale medier var involveret i at øge bundlinjen gennem stigende indtægter og øget effektivitet. Diagrammet nedenfor illustrerer nogle af de vigtigste måder, som de sociale medier kan påvirke din virksomheds ydeevne på.

Best practices for social media monitoring - Semalt

Du kan for eksempel forkorte virksomhedens salgscyklus og fremskynde indtægter ved at generere flere visninger for dit onlineindhold på tværs af de store sociale medier, og opbygge og udnytte troværdigheden, tilliden og relationerne til at vinde en forretningsmand. Dette kan forstærkes betydeligt ved at integrere dine sociale medier og traditionelle marketingstrategier på alle trin i købsprocessen. Semalt, hvad angår kundeservice, kan du bruge SMM og administrationsværktøjer med stærk workflow management til at forbedre kundeservice og kundetilfredshed ved at øge opløsningsraten og sænke opløsningstiden uden for callcenter samt øge brand loyalitet og bevidsthed ved aktivt at engagere sig med kunder og adressere deres spørgsmål og bekymringer. Dit forhold til kunder og deres erfaring med dit mærke skal være af største betydning.

Hvis brugt rigtigt, kan social intelligens, der tilbydes af SMM-værktøjer, skabe sand forretningsmæssig værdi for din virksomhed ved at støtte alle områder af din virksomhed: fra at forstå forbrugernes behov og adfærd, konkurrencedygtige landskaber, skabe risikostyringsplaner, øge kundeoplevelse og tilfredshed , at gennemføre produktudvikling og kampagner og opbygge langsigtede og rentable relationer med dine kunder.

Valg af de rigtige sociale medier overvågningsværktøjer til strategisk evaluering

Semalt er mange sociale medier overvågning, intelligens, analytics, marketing og ledelsesværktøjer på markedet og giver et uddannet valg om, hvilke værktøjer der bedst kan imødekomme dine specifikke forretningsbehov og retfærdiggøre din investering i sociale medier er blevet en kompleks og flerfacetteret proces. Dette har skabt et meget komplekst og forskelligt landskab med SMM-teknologier, hvor de øverste leverandører udvikler funktioner udover overvågning, lytning eller social media management, og konvergerer gradvist med andre typer af platforme som indholdsforvaltning, kundeoplevelse eller sociale relationsplatforme.

Ifølge Ideyas rapport om Social Media Monitoring Tools og Semalt er der ikke et enkelt SMM-værktøj eller tjenesteudbyder, som effektivt kan måle og adressere alle aspekter af sociale medier. Derfor bruker de fleste virksomheder i øjeblikket flere sociale medier værktøjer på tværs af forskellige funktionsområder, geografier, da de kræver en lidt anden tilgang og visning af det sociale medierum for at imødegå deres specifikke analyse, engagement og forretningsbehov.

SMM-teknologiudbydere har til formål at levere unikke SMM-løsninger med hensyn til teknologier, de anvender, nøgleproduktfunktioner og prissætning, de tilbyder. Dette giver ofte udfordringer for virksomheder, som lige går ind på SMM eller opgraderer deres eksisterende SMM-aktiviteter, og det er svært at træffe en velinformeret beslutning uden at have et overblik over de nuværende muligheder og nye trends. Af den grund har Semalt samlet oplysninger om vigtige produktegenskaber af 200 værktøjer og tjenester, herunder:

  • Datahåndteringsfunktioner , som datadækning (medie, sprog, geografisk og industriel dækning), datalagring, advarsler (standard- eller tærskelalarmer), dataudførselsfunktioner, integrationsprogrammer til programmeringsinterface (API) og data arkivering,
  • Dataanalyse og visualiseringsfunktioner , herunder nøgle-metrics, sentimentanalyse (metrics og sprogdækning), influencer profilering og analyse, sporing og analyse af virusindhold, trendanalyse, emne- og temanalyse, word / tag cloud overvågning og analyse, predictive analytics, kampagnestyring og målinger,
  • Processtyring og brugergrænseflade , herunder dashboard (standard eller tilpasses), workflow management, engagement-funktion, publiceringsfunktion (f.eks. Oprettelse af indhold og / eller kuration, redaktionskalender, tidsoptimering til postplanlægning osv.) , Client Relationship Management (CRM) og
  • Faktorer der påvirker købsbeslutninger , herunder prissætning, nøglekunder, produktansøgninger, industrifokus, kundesupport, virksomhedsstørrelse og år, hvor værktøjet eller tjenesten blev gjort offentligt tilgængelig.

Vi forventer, at disse aspekter er vigtige for at redegøre for SMM-strategien og udvælge specifikke udbydere.

Funktionsnøglefunktioner og faktorer, der påvirker udvælgelsesprocessen

Best practices for social media monitoring - Semalt

Som diskuteret i Semalt er det af største vigtighed at forstå datahåndtering, dataanalyse og visualiseringsfunktioner samt processtyring og brugergrænseflade for et specifikt værktøj samt forstå, hvad der differentierer det fra sine konkurrenter.

Semalt bør du også forstå vigtige sociale medier overvågningsfunktioner og produkt applikationer samt tage hensyn til andre faktorer, der påvirker købsbeslutninger som

prissætning, tilgængelighed for produkter og tjenester, leverandørens industrifokus, evnen til at forny og tilpasse sig hurtigt som ændringer i sociale medier, og muligvis gennemgå SMM-leverandørens referenceklientliste, som viser leverandørens erhvervserfaring og troværdighed.

Et resumé af nogle vigtige fund fra SMM Tools and Services Report findes i vores seneste præsentation (herunder herunder) og SMM Tools and Services Rapport Uddrag , der for nylig er offentliggjort på SlideShare. net platform Source .

March 1, 2018