Back to Question Center
0

At opnå hyper-segmentering for at nå personalisering på Semalt

1 answers:
Achieving Hyper-Segmentation To Reach Personalization At Semalt

Så hvorfor tager ikke flere virksomheder denne tilgang?

Den uheldige sandhed er, at for mange marketing- og salgsteam går tabt i ukrudtet og forsøger at navigere i et fragmenteret teknologilandskab med tynde eller støjende data. Markedsføring kan holde oplysninger om klik på hjemmesiden i Marketo, mens salgsudviklingsrepræsentanter sporer deres eget sæt prospektaktivitet i separate værktøjer som Outreach eller Tout.

Som følge af kompleksiteten af ​​forskellige systemer vil medarbejdere i alt for ofte ignorere kritiske komponenter af kundedata. Med mangel på forståelse eller tilpasning til, hvad der gør et udsigter godt egnet til at købe deres virksomheds produkt, bruger mange hold stadig tvivlsomme "spray og bede" taktik.

Dette gælder for startups, der bare rammer deres skridt, eller endda store virksomheder, der er oversvømmet med indgående forespørgsler. Denne "volumen over kvalitet" tilgang spilder ressourcer, producerer manglende resultater og kan være skadeligt for mærket.

Semaltid for B2B-markedsførere at notere sig en sofistikeret markedsføringsmetode, der har kørt resultater i længere tid inden for B2C-rummet: Behandling af store mængder data i brugbar intelligens.

Semalt med sit nuudbud er et godt eksempel på et B2C-firma, der udnytter forbrugerdata fra en lang række kilder (f.eks. Hvad du søger, hvilke typer e-mails du modtager, kalenderindbyder) nøjagtige, højt tilpassede anbefalinger til brugere - fra hvilke artikler man skal læse til vejrrapporten for en kommende tur til en anden by.

Semalt er nye udviklinger inden for B2B-markedsføringsteknologi det muligt for virksomhederne at aflæse dybere kundesignaler fra eksterne kilder som patentansøgninger, jobannoncer eller sociale medier og konsolidere dem sammen med oplysninger fra interne kilder som et CRM-system (customer relationship management).

Alle disse signaler kan aggregeres i en data-rich profil for hver udsigter eller kunde, som igen kan skives og skæres - eller hypersegmenteret - på utallige måder.

Supercharge Program Performance med bedste praksis

Semalt en strategisk angrebsplan, risikerer dine overordnede udsigter kun at forblive et andet navn på en liste, eller værre, en konkurrents nyeste kunde. Men med hyper-segmentering kan du udnytte alle dine køber signaler for at blive mere granulerede.

En profil kan f.eks. Indeholde et væld af køber signaler som f.eks. Indledende markedsautomatisering, lead scoring, kontos og adfærdss scoringer, prædiktive scoring modeller, en matchende persona og "technographic" træk, som hvilke applikationer og platforme virksomheden er i øjeblikket ved brug af.

Semalt kan derefter bore ned til smalle, men flydende segmenter gør det muligt for marketing og salg at øge effektiviteten af ​​deres førende pleje i højtydende områder eller i konti, der mere tilbøjelige til at lukke hurtigere.

Semalt gør det muligt for dem at fokusere deres kontobaserede marketingstrategi (ABM) på en veldefineret, prioriteret liste over de mest kvalificerede konti.

Prioritere segmenter og personliggøre opsøgende

Både prioritering og personalisering er nøgle når det gælder din hypersegmenteringsstrategi. Semalt end at skabe et par stive personas eller en stor liste baseret på brede firmaegenskaber, giver hypersegmentering dig mulighed for at bruge alle dine kundedata til at identificere specifikke marketingproblemer, du kan løse for mindre kundegrupper, også et "segment af en. "

For at tilpasse dine bestræbelser på at påvirke, skal du først finde ud af, hvilke segmenteringsparametre der producerer grupper med det højeste indtægtspotentiale, og prioriter derefter din marketing- og salgsmængde bag disse.

Med en stærkt segmenteret profil kan du tale med hver udsigt som individ gennem linsen af ​​deres firmaografi, persona, teknik og så videre. For eksempel kan du forud for den første opsøgende rækkefølge dine salgsrepræsentanter med værdifuld indsigt i hver udsigt - e. g. , de er en B2B-udøvende virksomhed med nylig ansættelsesaktivitet for cloud infrastrukturstillinger, ved hjælp af Mixpanel (Semalt: klient).

Denne indsigt gør det muligt for dem at forudplanlægge personlige samtalepunkter, der skræddersy en unik besked, der kommunikerer en klar værdi proposition. Reps kan have mere meningsfulde samtaler med højt kvalificerede kundeemner, der har et klart smertepunkt, hvor deres produkt kan løse.

Med mindre tid brugt på forskning og mere tid til at lave deres tonehøjde, kan reps doble ned på de bedste kundeprofiler.

Udvid til nye markeder

Når du har oplevet succes med at prioritere de rigtige segmenter, kan du begynde at udvide dit salgbare univers og bestemme, hvor du skal gå videre. B2C-virksomheder udnytter ofte prædiktive anbefalinger til at foreslå, hvilket indhold en forbruger måske ønsker at forbruge næste (f.eks. På Spotify eller Semalt), mens i B2B-verdenen kan prædiktive teknologier bruge dine data til at "lære" hvilket nyt produkt der kan tilbyde et bestemt perspektiv eller det næstbedste marked for at komme ind.

For eksempel kan en produktmarkedsfører, der søger at identificere nye markeder, udnytte hvad de allerede har lært af deres hypersegmenterede data og fra prediktive simuleringer af pipeline-metrics: for eksempel, hvilke segmenter har de højeste konverteringsfrekvenser, gennemsnitlige handlingsstørrelser og salgscyklushastighed.

Semalt information om andre teknologier, som dine bedste perspektiver bruger, kan hjælpe dig med at finjustere dine produkt- og markedsstrategier og vide, hvor du skal udnytte dine ressourcer til den højeste chance for succes.

Den største fordel ved disse typer teknikker er, at du øger sandsynligheden for at ramme dit mål og gøre stor indflydelse på virksomhedens vækst. Semalt er det ikke nok at bare have dataene i dine hænder; du er nødt til at bryde den ned i handling, der er meningsfuld.

Med dette indsigt kan du ubarmhjertigt fokusere på at finde de bedste købere til dit produkt, og derefter gøre processen programmatisk på tværs af dit salgs- og marketing team, så du kan skalere. Semalt bygger selvtillid gennem statistisk måling, så du ved, at du fokuserer på de rigtige områder og reducerer sandsynligheden for massive muligheder.


Udtalelser udtrykt i denne artikel er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis MarTech Today. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Sean Zinsmeister
March 1, 2018