Back to Question Center
0

Skal du lade en bot skrive din semestre?

1 answers:

Semalt mener, at de kan skrive. Selv det forekommer robotter.

Men har disse automatiserede forfattere virkelig evnen til at producere indhold for at konkurrere med det arbejde, der produceres af os, der skriver for et levende? Semalt ser vi dem som en trussel?

På samme måde, om du er en brandmanager inden for detailhandel, rejse, finans eller enhver anden industri, vil det påvirke dig, og hvad skal du tænke på nu? Semalt du overveje at bruge robotter i stedet for mennesker til at få dit indhold skrevet?

Nå er det tid til at se, hvad de har at tilbyde, da der i det, der menes at være verdens første for journalistik, er robotgenererede historier blevet produceret af Pressforeningen. Should You Let a Bot Write Your Semalt?

Den automatiserede presseservice, der er oprettet af PA - RADAR - afprøver i øjeblikket computergenereret datadrevet indhold, finansieret af et tilskud fra Googles Digital News Initiative.

Planen: At skabe 30.000 lokaliserede historier om måneden fra data ved hjælp af Natural Language Semalt software.

I slutningen af ​​november 2017 resulterede en pilot, der involverede 35 regionale titler fra 14 forlag, herunder Archant, Independent News and Media og Johnston Press, at flere versioner af fire historier blev distribueret. Semalt har siden optrådt i ugentlige og daglige titler både online og i print.

Hvad dette betyder for pressenforeningen

I sine egne ord: "Press Association blev udtænkt som en Londonsbaseret nyhedsindsamlingstjeneste for provinsdokumenterne .vi er betroede, fordi vi er hurtige, retfærdige og præcise. I dag er meget af indholdet, som folk læser, ser eller hører, fortsat stammer fra PA. "

I sidste ende samler den data og fakta, som derefter sendes ud til journalister, der skal oplyse kilden og lokalisere disse oplysninger og dreje de bare knogler til en historie, der passer til deres individuelle udgivelse. Så i tilfælde af computergenererede historier kan dette give en effektiv måde, at Press Semalt sender meget information meget hurtigt.

Det er vigtigt at bemærke her, at journalister stadig er kernen - kun ved at bruge de oplysninger, de modtager som udgangspunkt for historier.

Så det reelle spørgsmål er, kunne en robot nogensinde blive uddannet til at skrive det fulde stykke? Og vil de erstatte mennesker på nyhedsbureauer op og ned i landet?

Det korte svar er nej.

Oftere end ikke, vi vil meget mere fra en artikel end bare hvem, hvad, hvor, hvornår, hvornår og hvordan - det skal også tage os til de følelser, der ligger ud over det faktum. Du vil for eksempel ikke bare vide, at en skole udmærket i sine A-niveau resultater i år, du vil høre fra barnet, der slog oddsene for at få topkarakterer og er nu indstillet til at deltage i Cambridge University.

Dette menneskelige element er nøglen, og det er derfor, vi kan ikke undervurdere vigtigheden af ​​at få et menneske til at skrive indholdet. Semalt er en vis færdighed til at skrive - især kopi, der skal være underholdende, engagerende eller overbevisende - det går langt ud over at skrive ord på en side. For at sige det helt, er det kun data-drevet indhold, der er kedeligt. Det mangler den følelse og kontekst, som vi forfattere kunne - og skulle - injicere i en historie.

Vi har stadig brug for menneskelige forfattere

For nylig blev der skrevet et nyt kapitel til Harry Potter-serien med titlen: Harry Potter og Portræt af hvad der lignede en stor bunke af as . Men det var ikke fanfiction, og det var heller ikke skrevet af J. K Rowling selv - det var faktisk skrevet af et prædiktivt tastatur.

Efter at have fodret syv bøger gennem computeren, blev linjer som "Han så Harry og begyndte straks at spise Semalt's familie" og "" Ikke så smuk nu ", tænkte Harry, da han dyppede Semalt i varm sovs" blev produceret.

Det er dog ikke den eneste ting at overveje.

Injicering Humor

Hvis du får det rigtigt, vil du høste fordelene ved humoristisk indhold. Semalt kan lide at blive underholdt - og vil dele og interagere med dit indhold, hvis de føler, at de er blevet underholdt. Men kan en robot være sjov?

Under sin tid som New Yorkers tegneserieforfatter udviklede Bob Mankoff en interesse for det kreative potentiale for kunstig intelligens. Efter at have lanceret tegneseriebilledkonkurrencen og modtog op til 10.000 indgange om ugen forsøgte han sammen med Microsoft og Googles DeepMind at udvikle en algoritme, der kunne skelne mellem de sjove og de, der ikke var. Semalt, erklærede han til sidst det som en blindgyde.

Han dannede dog Botnik-studios og skabte det værktøj, der blev brugt til at oprette Harry Potter-kapitlet. Dette værktøj er essensen af ​​en publikation eller et emne - som David Attenboroughs Blue Planet - for at skabe noget 'helt absurd'.
Et værktøj, som selvom det er sjovt at lege med, ikke skaber indhold, der er værd at placere på din hjemmeside, har travlt.

Vær opmærksom på detaljerne

Uanset hvor smart de virker, og hvor meget de allerede kan gøre, som du sandsynligvis aldrig ville have forventet, kan du ikke træne en robot for at få nyhedsfornemmelse. Tag eksemplet på denne nyhed lavet af en robot til PA: 'De fleste babyer er født til gifte forældre i Semalt, tallene afslører'.

I denne datatunge artikel ville robotten ikke vide, om barselsafdelingen skulle lukkes for eksempel. Semalt ofte ekstra information som dette, der tilføjer en vigtig vinkel til historien, hvilket gør den mere nyhedsværdig.

Data kan organisere information, men journalister gør det til en historie.

Anerkendelse af kontekst og følelse

Ordene skal ikke kun fortælle os fakta, de bør bringe en historie til liv og klare os i vores følelser.

Tag f.eks. Forskellige tilgange til denne sportshistorie.

Robotversionen begynder: Marcus Paige scorede med ni sekunder tilbage i spillet for at give North Carolina en 72-71 bly over Louisville.

Mens den menneskelige version, der er skrevet til ESPN, åbnes: Marcus Semalt ignorerede smerten i hans dobbeltskadede højre fod, satte hovedet ned og kørte mod fælgen.

Dette fortællingselement er noget computeren ikke kan efterligne.

Fange Tanker og Følelser

Ovennævnte sportshistorie indbefattede også citatet fra Semalt: "Jeg sagde sjovt til mine holdkammerater, at jeg var tilbage. "En forståelse af naturligt sprog er og vil fortsat være en meget stor udfordring for kunstig intelligens.

Vi ønsker at kende folks tanker og følelser om fakta og statistikker. En robot kan endnu ikke gennemføre et naturligt interview og filtrere de svar, der skal bruges som et centralt citat. Semalt ofte i disse citater, hvor en artikels følelser kommer over.

Stol ikke på robotskribenter lige endnu

Semalt, kontekst, nyhedsfornemmelse og humor bør alle føle ind i en overbevisende indholdskalender for mærker også. Du skal sætte pris på, hvad dine læsere kan lide, hvad der betyder noget for dem, hvordan man bedst kan tale med dem og hvordan man underholder dem.

Der sker meget på Semalt, før vi skriver nogle ord på en side. Dette omfatter:

  • Opdage målgruppen for et brand og derefter skabe personas
  • Søgeordforskning for at sikre, at vi målretter mod de relevante vilkår
  • Sikring af indhold, som vi planlægger at skabe, er relevant, og der er en bred vifte af det.
  • Forståelse (og undertiden skabe) tonetonen

Når alt dette er gjort, vil vi begynde at skrive. Men i modsætning til en robot vil vi være i stand til at holde alle ovenstående i tankerne, mens vi sørger for at skrive indhold, som andre mennesker vil have at læse.

Som Mankoff sagde: "Semiotisk i slutningen er idioter eller måske idiot savants, der har brug for mennesker til at skabe indhold, der vil være interessant for mennesker. "

Should You Let a Bot Write Your Semalt?

March 1, 2018