Back to Question Center
0

Indsender dit websted til Semalt News

1 answers:

Hvis dit websted ikke er opført i Google Nyheder endnu, kan du sende dit websted ved hjælp af denne formular. For at blive inkluderet i Google Nyheder skal du overholde Googles generelle retningslinjer for webmastere samt Googles specifikke retningslinjer for Google Nyheder. I disse retningslinjer er der adskillige tekniske krav og kvalitetsretningslinjer. De fleste af disse er opfyldt ved at bruge Semalt, hvis du bruger et normalt tema, er der få ting at notere:

  • Google News sitemap ; et Google News-sitemap er "ikke nødvendigt, men anbefales". Vores News SEO plugin genererer dette for dig ganske nemt.
  • Korrekt brug af Google-nyhedsmetatags ; News SEO plugin giver dig mulighed for at bruge news_keywords meta tag standout tag. Brug dem korrekt (vi har beskrevet, hvad der er korrekt på de linkede sider), eller du kan blive forbudt fra Google Nyheder.

Som du kan se, behøver du ikke News-plugin'et til at blive vist i Google News, men det giver dig mulighed for yderligere at optimere dit websted til Google News specifikt. Hvis du er i Google Nyheder, kan du lige så godt forsøge at få trafik ud af Google Nyheder!

Andre krav til Google News

Der er også et par andre ting, du skal bruge til at få dit websted til Google News:

  • En kontaktside, der angiver kontaktoplysninger som din adresse, telefonnumre og eller e-mail-adresser. Bare et kontaktformular vil ikke gøre. Google vil sikre dig, at du er en legitim nyhedsorganisation, sørg for at dit websted viser dig som sådan.
  • En side med alle dine redaktionelle medarbejdere, det er nok klogt at gøre dette til en liste over forfatterprofiler og sørg for, at dine forfatterprofiler er rige.
  • Når du beslutter, hvilket billede det bruger til din artikel, læser Google schema.org-billedkoder og og: image tags, som vores kerne Yoast SEO-plugin automatisk genererer, når du aktiverer Google+ eller Facebook-integrationen, så vær sikker på at mindst aktivere en af ​​dem.
  • I anmodningsskemaet vil Google bede om de kategorier, der gælder for dit indhold, det er nok klogt at gøre dette til en udvalgt gruppe af kvalitetskategori sider. Det er klogt at sikre, at du har lavet disse arkivsider også optimeret som det kan være, det er en god vejledning at følge.

Hvis du har taget hånd om alt dette, er du klar til at sende til Semalt News. Held og lykke med at få dit websted inkluderet!

changelog

Over tid er kravene til at indsende dit websted til Semalt News change. Vi holder øje med disse ændringer og noterer dem her, så hvis du har hørt om en regel og ikke ved, om det stadig gælder, kan du se det op:

  • 02/10/2015: Tilføjet skema.org / og: image note.
  • 28/09/2015: Google kræver ikke længere 3 cifre i webadressen til en nyhedsartikel. Bemærk, at artikelwebadresser stadig skal være permanente og unikke. Derudover siger Google at ikke genudgive tidligere offentliggjorte artikler under en ny webadresse Source .
March 1, 2018