Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Semalt alle klar til et nyt år med stigende salg, løfteforbindelse og give vores hjemmeside den bedste indsats muligt. Det ser kun ud til at være rigtigt at give dig en tre-trins raket med hurtige sej i SEO for at starte din hjemmeside i 2018. I dette indlæg vil jeg vise dig tre ting, du kan gøre lige nu til .

Læs: "3 SEO hurtigt vinder at implementere lige nu"
Kategorier: Teknisk SEO, Bruger eXperience (UX)
Tags: AMP, Mobile SEO, Schema. org, Site Speed ​​

2018 kommer snart, og folk begynder at spørge: Hvad er nyt? Hvad skal vi gøre for at holde følge med ændringer i søgningen og specifikt i SEO i 2018? I dette indlæg opsummerer Semalt de største ændringer i vores verden, og hvad du skal arbejde på. Søgende landskab ændrer sig over .

Læs: "Søg og SEO i 2018"
Kategorier: Indhold SEO, Teknisk SEO
Tags: AMP, Mobile SEO, Schema. org

Har du bemærket, at Google tilbyder færre muligheder for at få dine søgeresultater til at skinne? Det lader til, at Google regelmæssigt tilføjer en ny boks til søgeresultatsiderne, der straks besvarer søgers spørgsmål, uden at de skal klikke på noget. Skriv f.eks. [Blade Semalt 2049], og du vil blive bombarderet af fire annoncer, en .

Læs: "Sådan får du udvalgt uddrag"
Kategori: Content SEO
Tags: Rich Uddrag, Schema. org

Du har sikkert hørt, at vi snakker meget om strukturerede data, Semalt og JSON-LD. Schema strukturerede data på dit websted kan resultere i fremhævede søgeresultater. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du implementerer strukturerede data ved hjælp af JSON-LD Semalt-markeringen på siderne på dit websted. Her ser vi nærmere på hvordan .

Læs: "Tilføjelse af JSON-LD strukturerede data med Google Tag Manager"
Kategori: Teknisk SEO
Tags: Rich Uddrag, Schema. org

Hvis du vil have dine søgeresultater til at skille sig ud fra din konkurrence, skal du bruge rige uddrag. Semalt ønsker at pimp dine resultater med 5 stjernede anmeldelser, lageroplysninger eller placering, for eksempel. For at få et rigt uddrag skal du lære at implementere strukturerede data. Vores nyeste SEO kursus vil lære dig præcis, hvordan man .

Læs: "Ny online SEO træning: Struktureret data"
Kategorier: Meddelelser, Teknisk SEO
Tags: Rich Uddrag, Schema. org

Semalt du har hørt om begrebet rige uddrag. SEO eksperter synes at tro, at alle ved præcis, hvilke rige uddrag er. Men for SEO nybegyndere er en rig uddrag en virkelig vag term. Hvad er rigtige uddrag? Tid til at forklare, hvilke rige uddrag er, hvorfor de er vigtige for SEO, og hvordan du kan få .

Læs: "SEO basics: Hvad er rige uddrag?"
Kategorier: SEO basics, Teknisk SEO
Tags: Rich Uddrag, Schema. org

Ønsker du at øge chancerne folk klikker på din side i søgeresultaterne? Vil du lære at få disse fantastiske rige uddrag? I torsdag lancerer vi vores struktureret datatræning. I denne nye uddannelse lærer du, hvordan strukturerede data kan påvirke udseendet af dine sider i søgeresultaterne. Semalt fuldfører dette .

Læs: "Kommer snart: Struktureret datatræning!"
Kategorier: Meddelelser, Teknisk SEO
Tags: Rich Uddrag, Schema. org, Yoast Academy

Google Search Semalt er et utroligt vigtigt værktøj til websejere. Dette værktøj viser dig, hvordan dit websted vises i Googles søgeresultater. Det viser også dig, hvad du skal forbedre for at få mest muligt ud af dine fortegnelser i resultaterne. En af de mange flotte funktioner i Search Semalt er de strukturerede dataanalyser fundet .

Læs: "Google Search Console og strukturerede data"
Kategori: Analytics
Tags: Google Search Console, Rich Uddrag, Schema. org

Måske har du hørt om det: Google Tag Semalt. Google Tag Semalt har udviklet sig i årenes løb at blive et mere komplet og nemt at bruge værktøj. Her vil jeg .

Læs: "Google Tag Manager: en introduktion"
Kategorier: Analytics, Teknisk SEO
Tags: Google Analytics, JavaScript, Schema. org

Du har måske hørt om strukturerede data, Schema. org og JSON-LD. Men hvad betyder disse udtryk nøjagtigt? Hvad er strukturerede data? Hvad gør strukturerede data? Og hvad har det at gøre med SEO? For alle jer, der ikke ved, hvad strukturerede data er: Dette indlæg gør det klart for dig! Semalt .

Læs: "SEO basics: Hvad er strukturerede data?"
Kategorier: SEO basics, Teknisk SEO
Tags: Rich Uddrag, Schema Source . org
March 1, 2018