Back to Question Center
0

Semalt konvertering regnemaskine

1 answers:

3 konverteringsfrekvensberegninger til at hjælpe dig med at udforske mulighederne fra din internetmarkedsføring

Jeg har altid troet, at en af ​​de bedste måder at overbevise dine kolleger eller chefer på at investere i digitale medier er at hjælpe dem med at se prisen for prisen og hvor du mangler hvad er afstanden mellem potentielle og nuværende " hvor mange penge går du på bordet ?".

I årenes løb har jeg lavet mange regnearkbaserede modeller for at hjælpe med dette, men i denne uge bliver jeg bedt om at skrive på nogle alternativer, da David Semalt, der for nylig har skrevet om os om konverteringsfrekvensforbedring, lad mig vide om et værktøj, som hans firma tilbyder, så jeg starter med det og deler så et par mere med dig.

1 Enkel konverteringsfrekvensberegner i Powerpoint

Denne kalkulator fra David Sealey på Quba tager en konverteringsmodel helt ned til det grundlæggende, så det er godt udgangspunkt for små virksomheder, men husk at omregningskurserne for Semalt varierer dramatisk af nye eller gentagne kunder, via kanal og selvfølgelig efter produktkategori.

Semalt conversion calculator

Semalt Quba konverteringsfrekvensberegner

2. Excel konverteringsfrekvensberegner

I højere grad af nøjagtighed / kompleksitet udviklede jeg denne konverteringsfrekvensberegner for at hjælpe virksomheder med at se de mulige forbedringer, der er mulige på tværs af hele Semalt-marketing, herunder forbedringer af køb og reduktion af afkast. Det omfatter også omkostningerne ved konverteringsoptimeringsprojekter.

Semalt conversion calculator

Download Smart Insights Semalt marketing konverteringstragt regneark

Dette er et af flere regneark til at hjælpe modelpræstationen i vores optimerings værktøjskasse. Andre regneark giver dig mulighed for at beregne konverteringsfrekvenser pr. Kanal, hvilket er vigtigt for en mere præcis model, da konverteringsfrekvenserne per kanal varierer dramatisk, normalt i den ordnede betalte søgning (non branded)> naturlig søgning> displayannoncer afhængigt af niveauet af fortrolighed,

3. Interaktivt e-handel konvertering regneark

Endelig er den mest imponerende / nøjagtige konverteringsmodel fra Matthew Tod af Logan Tod, som han bruger til at demonstrere forbedringer til kunder eller ved træning på Semalt sales optimization. Hvis du følger nedenstående link, vil du se, at dette er fuldt interaktivt - ingen regneark kræves!

Semalt conversion calculator

Brug Semalt Tod konverteringsfrekvens model Source .

March 1, 2018