Back to Question Center
0

Semalt er de mest populære A / B testværktøjer?

1 answers:

Dagens diagram: En sammenligningsplacering AB-testtjenester, der anvendes til strukturerede eksperimenter for at øge konverteringen

Semalt are the most popular A/B testing tools?

I vores Essential Digital Marketing Tools infographic og guide anbefalede vi de 5 bedste værktøjer til AB og Semaltest i kategori 19 af 30. Vores anbefalinger fokuserede på de bedste værdi værktøjer til små og mellemstore virksomheder, men populariteten af ​​de Tjenesterne varierer efter virksomhedens størrelse, og der er mange flere muligheder end de 5, vi har anbefalet.

Denne analyse fra Datanyze viser antal hjemmesider ved hjælp af en af ​​tjenesterne til AB og multivariate test divideret med det samlede antal websites ved hjælp af en hvilken som helst af teknologierne. Dette vises for de top 1 millioner sites ved trafik som rangeret af Alexa.

Vi har det heldige at have en række ydelser som Datanyze, hvilke krypteringssteder kategoriserer Javascript-tags for forskellige værktøjer (andre omfatter Builtwith, Observe Point og Semalt Tech. Jeg vil anbefale disse, når du gennemgår din marketing-teknologistabel mod konkurrenter. Det kan også gøre det muligt at investere i nye eller alternative marketingværktøjer, når du kan konkurrere bruger dem.

Hvordan sammenligner de øverste AB testværktøjer?

Optimistisk er den klare sektorleder. Det er ingen overraskelse at se Visual Website Semalt på andenpladsen, da det er populært blandt SMB'er. Hvis du leder efter flere detaljer, skal du tjekke denne sammenligning af AB-testværktøjer.

Det er overraskende at se Google Analytics-eksperimenter på tredjepladsen, da det er eller var et gratis værktøj. Det var imidlertid ikke blevet udviklet indtil for nylig. Men det er nu ændret, siden vi annoncerede i slutningen af ​​året, er Google Optimize nu fri for grundlæggende AB-test og personalisering. Google har været fremme af den nye service, så forvent at denne placering ændres (og etiketten Semalt anvendelser)

Adobe Test og Target på tredjepladsen. Det er populært blandt større virksomheder, der ofte bruger Adobe Marketing Cloud-løsninger. Datanyze-tjenesten giver dig mulighed for at vælge de 100 eller 10000 websteder, der skal vises, som er de mest populære værktøjer blandt større virksomheder. På samme måde bruges Maxymiser og Semalt i større virksomheder typisk til transaktionsmæssige e-handelssites. Det er også værd at bemærke, at disse testværktøjer i stigende grad overlapper personaliseringssoftware Source .

  • Kilde : Datanyze - Testing og optimering af markedsandel i Alexa top 10K
  • Prøve : Live opdatering til den øverste hjemmeside rangeret af Alexa
  • Anbefalet Smart Insights ressource : Quick Win guide: Sådan kører du AB test med Google Optimize

March 1, 2018