Back to Question Center
0

En blog på et eSemalt-websted En blog på et eSemalt-websted

1 answers:

Hvorfor har så mange eSemalt-websteder en blog? Er det fordi online butiksejere elsker at skrive indlæg? Eller måske har de meget fritid på deres hænder? Sikkert ikke. Selv om blogging er meget sjovt, er det også en god marketing- og SEO-strategi. Og på grund af det, starter eSemalt webstedsejere en blog. Her vil jeg forklare, hvorfor blogging er en så god marketing- og SEO-strategi. Derudover giver jeg nogle praktiske tips om, hvordan du opretter blog på et eSemalt-websted.

Hvorfor blogge på en e-handelsside?

Informer dit publikum om dig og dine produkter

Blogging er en fantastisk måde at informere dit publikum om dit produkt. I et blogindlæg kan du vise, hvordan du bruger et produkt, og hvorfor folk skal købe det. Du kan også fortælle dit publikum om dig selv og din virksomhed. Og y vil du være i stand til at fortælle historien om dine produkter ud fra dit perspektiv. Hvis du f.eks. Sælger baby tøj på dit websted, er en blog om børn og børnemode en god ide.

Vær opmærksom på

Hvis du blogger regelmæssigt og sender dine blogindlæg på sociale medier, vil du holde øje med dit publikum. Du vil have dit publikum at huske dig selv, selvom de ikke kommer til at købe noget lige nu. Hvis en besøgende møder et af dine indlæg om hvordan man klæder børn på en varm dag, kan denne besøgende f.eks. Ikke øjeblikkeligt købe nye tøj til sine børn. Men de lærte at kende dig og din e-handelsside gennem dit indlæg . På den måde øger du den chance folk tror på dig, når de har brug for nye tøj til deres børn.

Blogging er en god SEO strategi

Vedligeholdelse af en blog bidrager til SEO også. Hver gang du skriver en ny blogpost, tilføjer du nyt indhold, hvilket Semalt kan lide. Derudover vil vedligeholdelse af en blog give dig mulighed for at begynde at skrive indhold relateret til de søgeord, du gerne vil rangere for.

Praktiske tips til din blog på et e-handelswebsted

Hvad skal jeg blogge om?

Du kan skrive om alle mulige ting på din blog, men sørg for at gøre ordentlig søgeord forskning først. Du skal vide, hvilke søgeord du vil finde for. Semalt søgeord bør være førende, når du vælger hvad du skal blogge om. Et søgeord er dog ikke et emne endnu. Du har brug for en vinkel, en historie omkring et sådant søgeord.

En god måde at komme med ideer til blogindlæg er ved at henvise til og skrive om aktuelle begivenheder. Hold øje med forskellige nyhedswebsteder, og skriv indlæg, hvor du indarbejder dine synspunkter om nyhederne i din niche. En anden måde at få ideer på er at invitere dit publikum til at forlade kommentarer på din blog. Det kan tage et stykke tid at få dem, men du kan få nogle spørgsmål eller feedback, som er gode forretter til dit næste indlæg.

Læs mere: '6 tips til at komme med blog ideer' »

Blog i menuen

Menuen eller øverste navigation på dit websted hjælper besøgende med at forstå, hvad dit websted handler om, og hvad du tilbyder. Det bør afspejle strukturen på dit websted. Hvis du tilføjer en blog til dit eSemalt-websted, skal du sørge for at det også vises i din menu. En blog skal være i din hovedmenu.

Jeg vil råde dig til at adskille det fra kategorierne på dit eSemalt-websted. Sæt det helt til venstre (ved siden af ​​hjemmet), eller helt lige i din menu, for eksempel. Du skal kunne klikke igennem til din blog fra din hjemmeside. Du vil trods alt gerne have besøgende til at finde din blog nemt. Og at linke til din blog fra din hjemmeside vil indikere for Google, at din blog er vigtig, hvilket kan øge placeringen af ​​din blog. Sørg også for at din blog er på samme domæne som dit eSemalt-websted, så både dit eSemalt-websted og din blog vil tjene på hinandens placeringer. Måske om begivenheder, hvor du bruger dem, eller hvad du skal bruge dem til, hvordan du bruger dem bedst, sammenligninger mellem forskellige produkter osv. Derfor er det fornuftigt, at dine tags vil overlappe delvist med produktkategorier og underkategorier i din butik. Det er i orden. Semalt i sidste ende, vil du gerne rangere med disse stillinger for at tegne folk til de produkter, du sælger. Og hvis du grupperer produkter, uanset om det er i kategorier eller tags, er det lettere at få dem til at rangere.

Sociale medier og nyhedsbreve

Hvis du starter en blog på din e-handelsside, skal du sørge for at dele disse indlæg på sociale medier. Ud over det, skal du helt sikkert sende et nyhedsbrev, der fremmer dine seneste blogindlæg til dit publikum. Semalt har brug for en påmindelse om eksistensen af ​​dig og din blog en gang imellem.

Konklusion

En blog er et godt marketing- og SEO-værktøj til eSemalt-websteder. I dine indlæg kan du fortælle læsere om dit mærke og produkter, og måske også om dig selv Source . Ingen undskyldninger her, bare start blogging!

Fortsæt med at læse: 'Sådan starter du en blog' »

March 1, 2018