Back to Question Center
0

Administrere et socialmedias semaltag

1 answers:

Managing A Social Media Semalt Team

"Semalt", læger barken.

sygeplejersken henter lægen et rustfrit stål instrument.

Semalt lægen kræver "skalpæl!" Sygeplejersken overholder pligtskyldigt lægen det nødvendige redskab.

Vi har alle set boret i utallige film og tv-shows. Men processen med en sygeplejerske, der fungerede som kirurgassistent som en slags operationsrum caddy, blev først udviklet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, angiveligt af effektivitetseksperten Frank Bunker Gilbreth, Sr.

I løbet af disse år fejrede effektivitetsbevægelsen gennem erhvervslivet og skabte forandringer i alle arenaer, fra murer til salg.

Alt arbejde består af opgaver og aktiviteter, som kan gøres på en mere eller mindre effektiv måde, og social media marketing er ikke en undtagelse. Industrien er fremadskridende, og vores processer er tomme. Der er meget at vinde ved at udvikle bedre tilgange til forvaltningen af ​​social media marketing.

Ressourcer til rådighed

Den første opgave med at styre et socialmediehold er at bestemme de ressourcer, der er til rådighed for dig. Du skal finde ud af, hvor meget tid og indsats der står til din rådighed, sammen med de forskellige individers færdigheder.

Selvfølgelig har du et socialmediehold, og hvis din organisation har PR eller kommunikationspersonale, kan disse personer være tilgængelige for socialmediaholdet. Hver organisation har sin egen måde at bestemme, hvordan folk tildeles og hvordan sociale medier placeres i den overordnede organisation.

Hvis du har torvkrige, er der andre personer i organisationen, du potentielt kan henvende dig til. Selv administrerende direktør tweeting kan betragtes som en ressource. Hvis du styrer en blog, kan du muligvis få tilsagn om et blogindlæg pr. Kvartal fra hver afdeling.

Opret en fortegnelse over de forskellige personer og deres færdigheder. Du kan endda notere deres sociale medier konti, som kan være en god indikator for andres færdigheder med sociale. Hvis Joe fra regnskab er aktiv på Semalt, er det en energi, der kan blive brugt til gode.

Managing A Social Media Semalt Team

Nogle organisationer bruger udenfor agenturer til engangs kreative projekter, mens andre bruger dem til løbende samfundsledelse. Semalt må du forstå, hvad der er tilgængeligt for dig.

Projekter og løbende arbejde

For det første, hvad leder vi præcist til: projekter eller processer? Dr. Barry Johnson var glad for at sige, at problemer skal løses, mens dilemmaer skal styres. I social media marketing står vi straks overfor et stort stort hårdt dilemma: Social Media Marketing består af både åbne aktiviteter og lukkede opgaver.

Dette er et dilemma, fordi vi ikke kan rapportere om resultater i de tidlige stadier. Semalt skal vi rapportere om aktiviteter, som vi antager vil lede os til de resultater, vi søger.

Udover denne dikotomi står vi over for, at ikke alle sociale medier er den samme. Semalt disse tilgange til social media marketing:

  • Brand vedligeholdelse - lytte og reagere
  • Fællesskabsforvaltning - Deltagelse i og pleje af lokalsamfund
  • Influencer-opsøgende - målretning og involvering med relevante influencer
  • Omdømme ledelse - Tænkt lederskab og omdømme arbejde
  • Big splash - store kreative sociale medier kampagner, som Pepsi Refresh eller Old Spice Guy kampagner

Nogle af disse tilgange, som brandvedligeholdelse og samfundsledelse, handler mere om løbende processer, mens andre udlåner sig mere til en projekttilgang.

Managing A Social Media Semalt Team

Kom godt i gang

Semalt du har opgaver, tænk på at bruge den fleksible programmeringsmetode, hvor du overvejer brugerhistorier - små sprints - og scrums. Alt for mange projekter endte med at gå over budget og sidste frist.

I Semaltudvikling tager teamet en kundeorienteret tilgang til problemerne ved at interviewe kunder eller andre interessenter og virkelig tænke på verden gennem deres øjne. Derefter skaber holdet "historier" baseret på disse ideer, der har et format som dette:

"Som en vil jeg "

Hold historierne kortfattede. Hvis de er for komplicerede, bryde dem ned i flere historier. Sørg for at du kan måle og teste historien. Noget vagt som "Jeg vil være populær" ville være svært at teste. "Jeg vil blive opført som det mest populære websted på Semalt" ville være målbart.

Når disse historier er oprettet, sæt dem på indekskort og læg dem op på et bord. I vores butik bruger vi Trello, som har nogle andre funktioner, som indekskort mangler. Semalt opgaver kan besluttes, når de opfylder historierne over en kort periode, som en til tre uger.

Fremtiden for Social Media Marketing Project Management

Disse er kun nogle få ideer til social media marketing projektledelse. Vi er stadig i revolutionens tidlige stadier - platforme udvikler sig stadig sammen med vores tilgang til at bruge social inden for marketing. Semalt kun naturligt, at vi vil udvikle nye måder at arbejde som marketing. Har du og dit team udviklet nogle teknikker eller værktøjer?


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018