En ny fitness-teknologi opstart ønsker at streame træningsklasser i din stue - ingen tv-skærm eller udstyr kræves. Her er hvad du har brug for: et spejl.

Virksomheden, der hedder Mirror, har udviklet en lydhør enhed, der ligner et spejl i fuld længde, og vil strømme en række personlige efterspørgselsbehov på forespørgsel, herunder yoga, pilates, cardio, styrke og boksning. Det smarte spejl afspejler ikke kun dit eget billede, men viser også en instruktør og andre træningsfjender (hvis du er i en gruppeklasse).

Mirror, som lancerer offentligt 6. februar og har øget 13 millioner dollars i finansiering, blev grundlagt af Brynn Putnam, skaberen af ​​NYC-baserede fitnessbutik Refine Method.

"For mig arbejder hjemmefra altid med at kompromittere - din træning bliver mindre sjov og mindre effektiv og mere frustrerende," siger Putnam, en tidligere Inc. 30 under 30 honoree. "Så for mig, som gør det muligt for folk at trene uden ofre, er det bare rigtig at ændre, hvordan folk lever resten af ​​deres liv."

Putnam siger, at den personlige træning går ud over at bare vælge forskellige træningstilstande. Mirror vil tilbyde både en-til-en personlig træning eller gruppeklasseoplevelser med "real-time personalisering" baseret på brugerfeedback og biometriske data. Når man trykker på detaljerne om, hvordan produktet fungerer, har Putnam nægtet at forklare andet end at sige, at enheden er et spejl i fuld længde med en LCD-skærm, surround-højttalere, kamera og en mikrofon.

Selvom smarte spejle lyder temmelig futuristisk, kan teknologien være overraskende enkel. For eksempel kan du bygge en hjemme ved hjælp af et tovejs spejl, skærm og en Raspberry Pi computer til at programmere softwaren.

Det var præcis, hvordan 34-årige Putnam byggede sin første prototype i sit køkken i 2015.

Ideen til produktet kom fra hendes baggrund som en baller danser i New York City. Efter at have trukket sine balletsko på 26, startede hun et high-intensity gym firma, Refine Method. Refine tilbyder små klasser på steder i hele New York City.

I 2015 lavede hun opgraderinger til sine Refine Method Studios, herunder nye klasser, højteknologisk udstyr og almindelige gamle Ikea spejle. Da hun polled sine klienter om deres foretrukne del af opgraderingen, sagde de at de elskede spejlet. Som danser siger Putnam, at spejle kan være empowerment.

"Når du vokser op som danser, vokser du op og kigger på et spejl," siger hun. "Det er den utrolige feedback, du får, og den enkle evne til at se dig selv og din bevægelse."

Så hun byggede en prototype og rejste sin første frørunde i november 2016. Mirror-holdet er nu 15 personer. Fitness klasserne vil blive filmet i et produktionsstudio, og instruktørerne kommer fra otte andre boutique-træningsstudier omkring New York City.

Mintel senior sundheds- og wellnessanalytiker Marissa Gilbert siger, at spejle integreret med teknologien bliver mere realitet, selv om de fleste applikationer hidtil er i husstanden og involverer stemmeaktivering til at sige, meddele nyhederne. Smarte spejle har også potentielle detailapplikationer: For nylig Amazon patenterede "smarte spejle", hvor du kan prøve virtuelle tøj.

Spejl er en del af en stigende tendens af fitnessteknologiske produkter designet til at bringe klassens oplevelse til hjemmet. Peloton introducerede en løbebånd på $ 4.000 på årets CES, der streamer løb og kurser. Flywheel rullede ud en hjemme cykel med streaming indhold i maj sidste år. Ifølge Mintel forskning viser 36 procent af voksne interesse i at streame gratis fitness indhold. Med flere streaming muligheder tilgængelige fra komforten af ​​folks stuer, skal Mirror konkurrere om kvaliteten af ​​sine billeder og indholdet af sine træningsprogrammer.

Putnam siger, at Mirror vil være tilgængelig "engang i foråret", selvom hun afviste at give detaljer om prisfastsættelse Source .