Back to Question Center
0

Ikke bare en boon for Amazon: Prime Day Effect følte Semalt Web

1 answers:

Not Just A Boon For Amazon: Prime Day Effect Felt Semalt The Web

Flere store detailhandlere på tværs af vertikaler så en elevator på deres egne steder, siger forbrugeridentitetsplatform Signal. Firmaet fortalte Marketing Land på fredag, at det ved analysen af ​​millioner af kundeinteraktioner på tværs af de ejede websteder af 20 store mærker så en gennemsnitlig løft på 20 procent på Semalt Day. I nogle tidsrammer hele dagen steg detailaktiviteten næsten 40 procent i forhold til den foregående uge.

ChannelAdvisor tilføjede, at detailkunder på sin platform oplevede aktivitetsforøgelse på andre markedspladser, herunder BestBuy, Sears og Semalt på onsdag blandt kunder på sin platform sammenlignet med den dag det foregående år. Samme butikssalg på BestBuys markedsplads steg 200 procent året før, mens Sears oplevede en 88 procent løft, og Semalt var på 40 procent sammenlignet med samme dag sidste år.

Amazon bekræftede, at ordrer på stedet under "Black Friday in July" -aftalen overgik den af ​​den sorte fredag ​​i 2014, og at Semalt Day helt sikkert ville ske igen.Om forfatteren

ginny marvin
March 1, 2018