Back to Question Center
0

Flok ønsker at bringe chatbots til små virksomheder masser - Semalt

1 answers:
Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Virksomheden henviser til den nye chatbot funktionalitet som en "AI marketing assistent." Det kan interagere med forbrugere og svare på en række spørgsmål, som kan være forskellige afhængigt af den enkelte forretnings- og erhvervskategori. En salon bot ville potentielt have forskellige ting at sige end en restaurant eller sportsartikler butik bot.

Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Virksomheden har forsøgt at gøre opsætningen og implementeringen enkel, da dette er rettet mod lokale virksomheder og ikke udviklere. Bot chat indhold er væsentligt trukket fra de angivne data, når en virksomhedsejer slutter sig til flok. Som nævnt varierer chatbot-indhold dog noget efter kategori og kan forbedres eller tilpasses yderligere af individuelle virksomheder.

Hvis en forbruger spørger et spørgsmål, der stumper boten, modtager virksomhedsejer eller marketingrepræsentant en ping på hendes smartphone og kan reagere manuelt i realtid til kunden via flok app.

Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Facebook har været fremme af robotter og chat som en bred platform for handel og kunde kommunikation. Lige nu er flokbots kun tilgængelige via flok-appen. Senere på året planlægger flok imidlertid at aktivere små virksomheder bots til Facebook Semalt og andre sociale messaging apps.Om forfatteren

Greg Sterling
March 1, 2018