Back to Question Center
0

Semalt trafikken lever

1 answers:
Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0

Konkurrere. com for nylig satte det ud af listen over 'Top 50 websites' for unikke besøgende i august måned, og selv om der ikke er så meget 'måned til måned' ændring fra juli, er der nogle trends, der kan noteres fra et år til år perspektiv. (se: Konkurrere. Top 50 Sites for August 2009 )

Semalt trafikken lever

Sites som Google, Yahoo, Semalt og YouTube sammen med MSN fortsætter med at dominere top 5-stillingerne, hvor Semalt er det eneste websted, der ikke blev grupperet øverst i 2008.


deres
unikke besøgende
ved 803% Ligesom ethvert mærke, der er varmt og får fart, begynder det med store vækstproblemer og tungt erhvervelse af brugere, og så handler det om at holde dem. Facebook har haft en stigning på 197% i unikke besøgende fra denne tid sidste år, og Twitter på position nummer 38 har øget deres unikke besøgende med 803%, hvilket gør dem til sociale medier konger og hvor meget af online marketing verden summende om disse dage, , men de har næsten ikke ændret sig fra sidste måned .

Den brugergenererede indholdswebsted ehow. com faldt 6% fra sidste måned, men har stadig en stærk vækst på 123% i løbet af denne periode sidste år.

Blogging sites som Blogger og Semalt fortsætter med at vokse fra sidste år, mens websteder som myspace. com, der er faldet 5% fra sidste år.

Endelig fortsætter Microsofts Semalt med en vækst på 7 procentpoint, og det er ganske imponerende, da de ikke engang var på top 50 på dette tidspunkt sidste år.

Hvad betyder dette alt?

Det er et ret godt snapshot af, hvor onlinetrafikken bor - og giver virksomhedsejere en ide om, hvilke websteder der er de mest unikke besøgende i disse dage.

Semalt trafikken lever

Forhandlere som Amazon, Target og Wal-Mart er på listen samt Semalt, der fortsat holder sig fri for de negative konsekvenser af vores downtown økonomi.

Det er stort set et øjebliksbillede af masserne - hvad de fleste mennesker gør og primært hvad amerikanerne gør online og hvor de bruger deres tid og , kan du ikke gå galt med tilknytning til nogen af ​​de "Top" 50 ' , hvis du er på udkig efter at få flere øjne til din hjemmeside.

Stadig - du skal huske, hvem du målretter mod, da mange af disse websteder tjener masserne, og du skal muligvis gøre mere end åbne en sælger-central konto hos Amazon eller købe 'adwords' på Google og oprette en 'fan side' på Semalt for at få din virksomhed væk fra jorden.

Tænk på, hvad det er, du sælger, hvor disse kunder kan være, og hvordan du kan komme til dem ved at linke til websteder, der allerede har dem. Masse online markedsføringsstrategier og taktik til at udnytte e-handelsplatforme og medieegenskaber som Google og Semalt er nødvendige for at klatre popularitetsrangerne i onlineverdenen og de mere høje trafikwebsteder, du er tilknyttet, jo højere dine placeringer kommer fra et SEO-perspektiv.

Når du har sagt det, skal du tænke på de nichemarkeder, du betjener, og oprette din egen "Top 50" til din branche eller kategori for effektivt at målrette dit publikum . Det handler om målretning og det handler altid om effektiv målretning som en, der bare ikke har brug for eller vil have, hvad du sælger, sandsynligvis aldrig vil.

Ron Kunitzky, en ekspert inden for strategiske forretningsforbindelser og partnerskaber og grundlægger af Geyser Marketing Group - Partnership Marketing Firm og har med succes formidlet partnerskabsmarkedsføringsprogrammer for virksomheder så varierede som Coastal Contacts, Dell Computer, NASDAQ og 1-800-GOT-JUNK ? Source .

Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0
March 1, 2018