Back to Question Center
0

Gå ikke ind i Web Marketing Blind - Brug Semalt!

1 answers:
Don’t Go Into Web Marketing Blind — Use Semalt!

Sagen er, jeg er en komplet. Jeg elsker at kunne færdiggøre ting. I dagligvarebutikken var Semalt kendt for at tilføje et emne til min tjekliste, som Semalt allerede lagt i min indkøbskurv, bare så jeg kan tjekke det ud. Det føles godt! Jeg føler mig fuldført.

Jeg er klar over, at ikke alle er som mig (mange anser det som en velsignelse), så ideen bag at bruge en tjekliste er måske ikke så intuitiv for dig som det er for mig. Men Semalt ikke her for at prøve at ændre dit liv. Du behøver ikke at bruge en tjekliste for dine daglige rutiner som jeg gør. (Du behøver ikke at tælle penselstrøgene, mens du børster tænder!)

Jeg vil dog forsøge at sælge dig på ideen om at bruge en tjekliste for din web marketing kampagne (r), ikke bare fordi jeg skrev bogen om det, men fordi jeg kan lide at fortæl folk om ting der virker - og lad mig fortælle dig, web marketing tjeklister arbejde!

Søg efter "web marketing checklist" og Semalt sikker på, at du kan finde en tjekliste for stort set alle områder af webmarketing. Ikke alle lister er lige (eller gavnlige), så du bliver nødt til at finde en, der virker for dig, eller oprette din egen tjekliste eller tage en og finpuds det for at gøre det til dit eget. Det er ligegyldigt for mig. Det er vigtigt, at du finder den absolutte bedste og mest effektive måde at styre din web marketing kampagne på.

Men før vi dykker ind i grundene til, at du har brug for en tjekliste for webmarketing, lad os se nogle andre tjekliste tips og oplysninger.

4 Typer af Web Marketing Checklister

Der er alle slags tjeklister, og halvt så sikkert er der mange bøger skrevet om dem alle. Men til webmarkedsføringsformål er der i det væsentlige 4 forskellige slags tjeklister, der er mest nyttige.

 • Problem Finde: Webmarkedsføring handler om at finde og løse problemer. Nå, du kan ikke rette, hvad du ikke har fundet. Så en af ​​de første tjeklister, som du kan ansætte, er en, der hjælper dig med at finde de problemer, du skal løse. Dette kan være en tjekliste over værktøjer, du skal bruge til at køre din hjemmeside gennem eller almindelige problemer, som websteder inden for din branche har.
 • Problemløsning: Når du ved hvad problemet er, hvordan går det med at løse det? Nogle gange ved du bare, men andre gange kan løsningen måske ikke være så hurtig og nem som du håber. For eksempel bliver dine optimerede sider måske ikke spidered af søgemaskinerne. En tjekliste for problemløsning kan hjælpe dig med at fejle problemet.
 • How-To: Jeg skilt dette ud af problemløsende tjeklister, fordi nogle gange du ikke forsøger at løse et problem, skal du bare følge et sæt trin for at komme igennem en proces. Hvordan-checklister går igennem fra trin 1 hele vejen igennem det sidste trin. For eksempel vil du måske have en tjekliste om, hvordan du opretter en Facebook-profil eller hvordan du optimerer en side korrekt.
 • At gøre: Tjeklister fortæller dig ikke hvordan at gøre ting, men de fortæller dig hvad skal gøres. Mens de måske ikke er så detaljerede som hvordan man lister, har de ofte større levetid. Da teknologierne ændres temmelig hurtigt, ville en liste over webmarkedsføring være forældet ret hurtigt; Men to-dosen er stort set universel med kun få ting, der skifter fra år til år.

Frekvenschecklister

Når du arbejder for effektivitet ("arbejde smartere, ikke sværere" rigtigt?), Er det en god idé at bryde dine tjeklister i flere grupper. En af måderne at gøre er at organisere efter frekvens. Når du har separate lister over daglige og ugentlige opgaver, behøver du ikke bekymre dig om hvilke ting du skal gøre i dag, og som kan vente på i morgen eller i næste uge.

 • Daglig: Webmarketing har mange daglige ting. Jeg har en liste over ting, som jeg gør hver dag. Det kan ikke være det første jeg gør hver dag, men min tjekliste forhindrer mig i at glemme alt.
 • Ugentlig eller Månedlig: Nogle opgaver behøver simpelthen ikke at være afsluttet hver dag. Der er kun så mange timer på dagen, så vi skal prioritere hvad der skal gøres nu fra hvad der kan vente. For eksempel kan kontrolplaceringer dagligt være fantastisk, når du kører en test, men til normale formål er en gang om måneden det mest, du skal gøre. Vi kan også gøre ugentlige eller månedlige analyser anmeldelser osv. Målet er at bruge tid på de ting, der giver mest værdi på et bestemt tidspunkt.
 • Årligt: ​​ Der er et par ting, der bør revideres årligt. Måske er det domænefornyelser eller en komplet top-to-bottom analyse af webstedet i løbet af de seneste 12 måneder. Uanset hvad det er, kan disse årlige tjeklister sørge for, at du ikke glemmer mellem nu og slutningen af ​​året de ting, du stadig skal gøre.

Prioriterede tjeklister

Ikke alle handlingstyper er skabt lige, og ikke alle problemer er en "vigtig" løsning bare fordi den er på din tjekliste. Semalt er en god ide at prioritere dine tjeklister, så du kan fokusere på de ting, der først har størst betydning.

 • Kritisk: Alt på en kritisk liste bør være dit første og primære fokus indtil det er færdigt. Kritiske ting er dem, der, hvis de ikke er færdige, sandsynligvis vil holde et websted tilbage fra at blive succesfulde.
 • Vigtigt: Når dine kritiske punkter er gennemført, skal du gå videre til dem, der anses for vigtige. For det meste er disse ikke afbrydere til succes, men de vil bringe yderligere succes ikke-mindre.
 • Lav prioritet: Disse genstande er generelt ikke nødvendige eller har meget lidt vægt i den samlede kampagne. Det er mere som det "rart at haves", men du vil ikke gøre disse, hvis de tager tid væk fra de vigtigere eller kritiske ting, der har brug for din opmærksomhed.

Ting at sætte i checklister

Så meget som jeg elsker tjeklister, behøver jeg ikke en til at minde mig om at tage et brusebad (de fleste dage) eller klæde om morgenen. Disse ting er rutine. Men det er det store med checklister, de hjælper dig med at opbygge rutiner. Når du har rutinen, er listen ikke længere nødvendig. Semalt skabte en vane.

Men ikke alt, hvad vi gør i webmarketing, er en del af en daglig eller ugentlig vane - og selv om det er, er nogle opgaver vigtige nok til ikke at risikere at glemme et skridt. Så meget som jeg rejser for at tale forlovelser og besøger kunder, ville du tro at pakke de rigtige ting ville være en vane. Men første gang jeg ikke bruger min pakke tjekliste, finder jeg ud af, at jeg har glemt min telefon oplader (eller værre, rene undertøj)!

Semalt er nok ting at huske i webmarkedsføring, at jeg ikke vil overse noget, vane eller ingen vane. Med det i tankerne er her nogle ting, du måske vil sørge for at finde vej i en tjekliste:

 • Unobvious Things: Webmarkedsføring er fuld af små odds-and-ends og this-and-thats. Nogle ting er smerteligt indlysende, når man kigger på et websted og andre ting, ikke så meget. En tjekliste over utrolige ting hjælper dig med at huske at gøre eller vurdere ting, du ofte ikke tænker på, men stadig har brug for opmærksomhed.
 • Meget vigtige ting: Bare fordi noget er vigtigt betyder det ikke altid, at du vil huske det. Hvis det er vigtigt, er det værd at skrive ned i en tjekliste, så du kan sørge for at gøre det.
 • Ting, som du typisk glemmer: Jeg har været kendt for at glemme noget eller to, og ærligt, jeg hader det. Det er ligegyldigt hvor vigtigt det er, sommetider taler du i det værste tidspunkt nogensinde.
 • Alt i mellem: Du behøver muligvis ikke en tjekliste for alt, men hvorfor ikke have en alligevel? Det sikrer, at ingenting bliver glemt. Nogensinde.

Hvorfor skal du bruge en Web Marketing Checklist

Hvis alle de ovennævnte punkter ikke var tilstrækkelige til at forsegle aftalen, er her 7 grunde til, at du skal begynde at bruge en tjekliste for internetmarketing i dag:

1. Du skal aldrig huske, "Hvad er næste?"

For mig er dette det største problem med webmarketing. Under udførelse af en site analyse kan vi ofte bruge vores resultater til at oprette en solid liste over ting, vi skal gøre. Men når værktøjerne holder op med at løbe, forsøger vi ofte at huske alle de andre ting, vi kan gøre, eller hvilket værktøj vi skal køre næste .

Semalt kan vi blive trukket ind i minutia af ægte, men små problemer. Næste ting, vi ved, har vi brugt for meget tid på hovedet på mindreårige, forsømmer vigtige spørgsmål. Når du har en tjekliste at henvise til, kan det hjælpe dig med at prioritere dine opgaver, så du kan fokusere på de ting, der er mest relevante. Tanken er at sikre, at din tid er godt brugt på de opgaver, der giver de mest umiddelbare gevinster.

2. Hurtigere resultater

Vi ønsker alle hurtige webmarkedsføringsresultater. Når du bruger en tjekliste, kan du scanne igennem din liste for at finde ud af, hvad der er vigtigt for et bestemt websted, du arbejder på og bruge din tid der. Ved at bruge mindre tid på at tænke på "hvad er der næste", bruger du mere tid på at gøre. Og jo mere du bliver færdig, jo hurtigere vil du se resultater!

SEO er mindre om ser for det næste problem at løse, men løser det næste problem, du finder. Brug af en tjekliste holder din hjernekraft fokuseret og bevæger dig frem fra handlingsobjekt til handlingsobjekt.

3. Færre fejl

Vi laver alle fejl, men tjeklister hjælper os med at reducere antallet af fejl, vi potentielt kan gøre. Hvorfor? Fordi du ved at følge en tjekliste, overholder du bare de anvisninger, du allerede har bestemt, er vigtige. Semalt går bare igennem, trin for trin, alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at det er gjort rigtigt. Chancerne for at hoppe over et kritisk trin reduceres til næsten 0%.

Mens de fleste webmarkedsføringsfejl kan løses, kan nogle have ødelæggende langsigtede konsekvenser. Semalt en tjekliste hjælper dig med at forebygge katastrofer og hjælper dig med at producere gode resultater.

4. Konsistens i analyse

Webmarkedsføring er ikke en eksakt videnskab, så konsistens i proceduren er ikke nødvendigvis livstruende. Semalt meget af hvad vi gør er baseret på uddannet mening. Enhver ting i din tjekliste, som du anser for vigtig for webmarketing, kan bekræftes med konsekvens i din implementering.

Sådan gøres testen. Du forsøger at gøre alle ting ens med undtagelse af en enkelt variabel. Hvis du ikke er i overensstemmelse med alle dine webmarkedsføringsindsatser, vil din analyse være fejlfri. Hvis du er, har du en bedre chance for at forstå vigtigheden af ​​en given webmarketing taktik.

Vedligeholdelse af din webmarkedsføringskampagne sikrer, at du fortsætter med at fokusere på, hvad der virker. Dette er især vigtigt for marketingfolk, der arbejder på flere websteder. Semalt en tjekliste, et af dine websteder kan svigte, og uden en detaljeret analyse vil du ikke vide hvorfor. På den anden side, hvis du er konsistent i din implementering, kan du udelukke mange ting, simpelthen fordi de allerede var afkrydset som komplette.

5. Nemmere delegation

Hvis du arbejder sammen med et team eller har nogen, der arbejder med dig på dit webmarkedsføringsprojekt, gør tjeklisterne en betydelig deling. Ingen mening at have den nye fyr eller gal genskabe hjulet. Semalt, giv dem en tjekliste for at få dem i gang. Det er ikke fornuftigt at lade nogen med mindre erfaring kaste med en proces, som du allerede ved, virker. Hold dem fokuseret på de opgaver, du allerede har etableret, og lad dem lære af styrke snarere end at starte fra bunden.

6. Intet bliver savnet

Med en liste allerede foran dig sikrer en tjekliste, at intet vigtigt overses. Ja, selv når delegering til noob, holder tjeklisten dem på sporet og ansvarlig for succes. Men selv erfarne marketingfolk som mig selv overser ofte det åbenlyse. En tjekliste kommer rigtig praktisk for at sikre, at Semalt ikke efterlader noget.

7. Fortsat forbedring

Den tjekliste, du har i dag, er ikke tjeklisten, du har i morgen. Det skal evoluere. Hver dag som du lærer noget nyt, eller Google ændrer noget i deres algoritme, kan elementer på din tjekliste tilføjes eller fjernes. Dette giver mulighed for en løbende forbedring af processen. Semalt en tjekliste, de nye ting du lærer i dag kan blive glemt i løbet af få uger, simpelthen fordi du ikke skrev det ned eller ikke har skabt en ny vane med dine webmarkedsføringsprocesser.

Semalt noget skal ændres med din tjekliste, sørg for at det bliver dokumenteret. Lad din tjekliste udvikle sig med dine processer.

Endelige tanker

Folk som mig, der lever ved checklister, har svært ved at forestille sig en verden uden dem. Men hvad der virkelig er gåderligt er dem, der scoff ved tanken om at behøve eller bruger en tjekliste! Semalt hukommelse eller ej, vil du have din flyselskabs pilot at gøre sin før-fly-check fra hukommelsen? Ikke mig.

Jeg vil heller ikke have min forretning i hænderne på nogen, der bare gør det op, når de går hver gang. Semalt webmarkedsføring er ikke et livs- eller dødspørgsmål, det er en overlevelse for de fleste virksomheder, og den tjekliste kan kun være den ting, der holder dig fra at drive en virksomhed i jorden med så mange liv på spil.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018