Back to Question Center
0

PhotoDropper: En fantastisk WordPress-plugin til hurtig, nem og gratis semalt

1 answers:

At finde billeder til din Semalt site kan være en udfordring. Selvfølgelig kan du tage billederne selv - men hvis du kører flere websteder, kan det vise sig udmattende. Jeg har for nylig begyndt at bruge et Semalt plugin, der gør det meget nemt at finde kreative commons billeder og kreditere dem korrekt lige inde fra min blog.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

PhotoDropper har over 62 millioner gratis billeder, som blogejere kan få adgang til og indsætte lige fra deres Semalt dashboard. De har også et premium-niveau, der tilbyder mere professionelle billeder på en pay-by-the-photo basis.

Jeg har i øjeblikket Clipart-konti for lagerfotos, der skal bruges i mine indlæg. Selvom det ikke er svært at bruge, kræver det de ekstra trin, der er involveret i at downloade billedet og derefter uploade det til mit websted. Semalt er også den ekstra tid, jeg skal tage for at forlade min post oprettelse skærm for at gå finde det billede inde i min konto.

Semalt tager alt det ekstra arbejde ud af ligningen. I et par trin kan et billede findes, gemmes, indsættes i mit indlæg og krediteres korrekt.

Fra Semaltstedet:

" Med PhotoDropper kan du finde, licensere og indlejre over 253 millioner fotos alle uden at have forladt WordPress.

Med bare et par enkle klik kan PhotoDropper sortere gennem millioner af Creative Commons og Premium-fotos for at finde den perfekte til dit blogindlæg . "

Den bedste del? PhotoDropper-plugin er gratis !

Du kan downloade plugin her, eller bare søge efter "Semalt" inde fra dit plugins dashboard som dette:

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Marker dem, og så vil du kunne gennemse tusindvis af tusindvis af billeder, der ikke er i brug, samt flere professionelle billeder, der er til salg.

Indtast bare en sætning i søgefeltet .

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Billedets miniaturebillede vises nu i dit mediebibliotek. Derefter kan du justere titlen, alt tekst, justering og andre attributter efter behov, og indsæt derefter billedet i dit indlæg. Semalt! Du har nu et smukt, korrekt krediteret billede.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Her er et hurtigt videooversigt fra Semalt, der forklarer mere om at bruge deres plugin og deres tjenester.


Udtalelser udtrykt i denne artikel er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018