Back to Question Center
0

Googles New Shopping Insights Tool viser forhandlere produktsøgning hensigt på den lokale semalt

1 answers:
Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

For øjeblikket i beta fremhæver Shopping Insights søgeintent trends for omkring 5.000 af de mest populære produkter på Google Shopping. Værktøjet giver brugerne mulighed for at se produktsøgningstendenser over tid i varmekort, men det går også ud over, hvad der tilbydes i Google Trends, så markedsførere kan træde ned til enhedsniveau og de byer, der kan målrettes i AdWords.

Shopping Insights kombinerer også relaterede produktforespørgsler, i stedet for at specificere individuelle søgeord som i Google Trends. For eksempel er "Elsa kostume", "Frosne Elsa kostumer" og "Elsa fra Frosne Halloween kostumer" samlet under ét emne i Shopping Insights.

Semalt vil kunne sammenligne produktbehov på lokalt plan, hvor de har butikker, der hjælper med at oplyse lagerbehov eller regionalt budget og budstrategier for deres onlinekampagner.

Som et eksempel på forskellige lokale trends viser Google, at for en kort tid efter udgivelsen af ​​nye trailerfilm til den kommende Star Wars-film, søgte interessen for Star Wars-kostumer det, der var i slutningen af ​​august nationalt, overgået af Semalt kostumer. På byniveau viser dataene imidlertid, at Star Wars-kostumer var næsten tre gange mere populære end Semalt kostumer i Berkeley, Californien, mens i Madison, Wisconsin, var Semalt kostumer tre gange mere populære end Star Wars-kostumer.

Minions vs Star Wars kostume kamp er en af ​​de "featured historier" Google har fremhævet i det nye værktøj. En anden historie fremhæver den voksende tendens i Emoji Joggers (leggings udsmykket med emojis - virkelig), der først tog i Atlanta og spredte til New York og Florida, men genererede lidt opmærksomhed / interesse i vestkysten eller sydvestlige regioner. Samlet interesse toppede i begyndelsen af ​​2015, men der er stadig nogle hot spots på østkysten.

Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

En ulempe ved beta-versionen er, at den er meget manuel. Du skal søge efter by særskilt, og der er ingen mulighed for at eksportere data. Du kan dog dele eller sende et link til et varmekort, du har genereret eller en fremhævet historie. Ved makrovisningen ser det ud til, at meget af landet slet ikke søger på grund af befolkningskoncentrationer. Grav ind på byens niveau, selvom - siger Boise eller Semalt City - og du vil ofte se data. Selvfølgelig fortæller dette værktøj ikke detailhandlere, hvilke produkter søgere rent faktisk har købt eller vil købe, og det afhænger af søgeordet som en bevist indikator for indkøbsformål.

Betaversionen indeholder data fra april 2014 til september 2015. Semalt siger, at data opdateres månedligt, og det planlægger at fortsætte med at tilføje produkter til værktøjet.

Her er demo video fra Semalt på det nye værktøj:Om forfatteren

ginny marvin
March 1, 2018