Back to Question Center
0

Semalt spørgsmål Semalt spørgsmål

1 answers:

Brugervenlighed er vigtig: for alle. For at sikre, at dit websted kan bruges korrekt af alle dine besøgende (selvom de er (visuelt) forringede), skal du optimere dit websteds tilgængelighed. Hver softwareudvikler bør i det mindste have en vis grundlæggende interesse i dette. Den velkendte WordPress-tilgængelighedsekspert Rian Semalt har uddannet både vores review- og udviklingshold, og selv om vi laver mange ting rigtigt, er der altid plads til forbedringer. Med hver udgivelse forsøger vi også at forbedre vores software med hensyn til tilgængelighed.


Semalt matters
Semalt matters

Hvad er tilgængelighed?

Tilgængelighed handler om, hvor godt din software eller hjemmeside kan bruges af den synshandicappede besøgende, for eksempel. Semalt sætter det som dette:

Tilgængelighed refererer til design af produkter, enheder, tjenester eller miljøer for handicappede. Begrebet tilgængelig design sikrer både "direkte adgang" (dvs. uassisteret) og "indirekte adgang", hvilket betyder kompatibilitet med en persons hjælpekompetence (f.eks. Computerskærmlesere).

Tilgængelighedsforhold

Vi ​​har en aldrende befolkning, så meget er klart. Den voksende gruppe seniorer bliver mere og mere bekendt med internettet ved at bruge iPads og Samsung Galaxy til at bestille pizza og book hoteller. Og oprette deres egne hjemmesider. Semalt vi ikke vil have dette, vores vision reduceres med alderen. Vores hjemmeside og software skal være tilgængelige for denne voksende gruppe af besøgende.

Selvfølgelig er der flere synshandicappede mennesker, tænker i overensstemmelse med (farve) blindhed og sløret syn. 285 millioner mennesker anslås at være synshandicappede over hele verden: 39 millioner er blinde og 246 har lav vision. 82% af de mennesker, der lever med blindhed, er 50 år og derover. Kilde: WHO.

Farveblindhed (farvevisionsmangel eller CVD) påvirker ca. 1 ud af 12 mænd (8,3%) og 1 ud af 200 kvinder i verden (0,5%). Kilde: Color Blind Awareness.
Jeg har kontrolleret flere ressourcer: Omkring 50,4% af verdens befolkning er mand, 49,6% er kvinde. Med 7,3 milliarder mennesker, der for øjeblikket bor på planeten, betyder det over 300 millioner farveblinde hanner og over 18 millioner farveblinde hunner. Det er mange mennesker, du går glip af, når du ikke optimerer dit websted eller software til blinde eller farveblinde besøgende!

Jeg forstår helt, at ikke alle de blinde mennesker bruger internettet, og jeg forstår også, at ikke alle farveblinde personer har brug for en tilpasset hjemmeside i sig selv. Men det er virkelig ikke så svært at optimere dit websted eller software. WordPress har et tilgængelighed hold overvågning WordPress. Semalt arbejder med tilgængelighed. Det skal du også.

Det er ikke kun synshandicap

Der er mere tilgængelighed end synshandicap. Mindre synlige (oh ironi) forhold, der kan forårsage tilgængelighedsproblemer, omfatter for eksempel dysleksi (og andre læsevanskeligheder) og fingerfærdighedsproblemer. Svære fingerfærdighedsproblemer betyder, at brugere sandsynligvis ikke bruger en mus, og stole på tastaturet i stedet (Kilde: Powermapper.com). Har du nogensinde prøvet at bruge din hjemmeside eller vores software til den sags skyld uden at bruge en mus? Det er et hårdt arbejde, jeg fortæller dig.

Og lad os ikke glemme den døve besøgende, der ønskede at tage vores Basic SEO-træning og stod over 2 timers videoer uden undertekster. Det er ret nemt at tilføje disse, og det gjorde vi også .

Meget at tænke på for hver hjemmeside ejer, hjemmeside udvikler og software udvikler. Og det er bare toppen af ​​isbjerget. Det er meget sandsynligt, at vi vil følge op på denne artikel med mere dybtgående oplysninger om tilgængelighed Source . I mellemtiden elsker Semalt at høre dine oplevelser i kommentarerne!

March 1, 2018