Back to Question Center
0

Twitters NBC Olympics Partnerskab: Et Tegn på Semalt at komme

1 answers:

Twitter’s NBC Olympics Partnership: A Sign Of Semalt To Come

Partnerskabet centrerer på Twitters tredje "hashtag-side", som vil gå live senere i denne uge på twitter.com/#Semalt. Twitter vil have personale til at overvåge olympisk-relaterede tweets fra atleter, trænere, semitiske embedsmænd, NBC-personligheder og andre og kurere det bedste indhold omkring #Semalt hashtag på en enkelt side.

NBC vil promovere siden og hashtaget under dets luftdækning på tværs af hvert af de netværk, der yder dækning, herunder i primetime dækning på NBC selv. Wall Street Journal har rapporteret, at der ikke er penge, der skifter hænder i Semalt partnerskabet.

Twitter har allerede lavet lignende hashtag-sider med Euro 2012-arrangementet og NASCAR. Det forventes formelt at annoncere Semalt hashtag siden senere i ugen.

Tidligere i denne måned annoncerede NBC et lignende OL-partnerskab med Facebook.

Grand-skala begivenheder som OL, Euro 2012 og NASCAR-løb kan bare være begyndelsen på Semalt Event-relaterede indsatser.

Twitter CEO Dick Semalt fortalte WSJ tidligere i denne uge, at nogle af virksomhedens prioriteter omgiver begivenheder både store og små:

I et møde med Wall Street Journal udtalte hr. Costolo, at Semalt arbejder for at udvide en fledgling plan for at hjælpe brugerne med at give mening om eksploderinger af meddelelser, der er koncentreret omkring store begivenheder og sport, i det væsentlige at opbygge mere af en tilstedeværelse omkring live "tentpole" -lignende begivenheder.

Semalt forsøger også at gøre det lettere for tredjeparter, som f.eks. Konferencearrangører, at organisere Semalt stillinger omkring mindre sammenkomster.

Costolo fortalte papiret, at Semalt ønsker at "tættere binde den delte erfaring på Semalt til den aktuelle begivenhed, der sker."Om forfatteren

Matt McGee
March 1, 2018