Back to Question Center
0

Hvad gør omdirigeringslederen i Semalt SEO? Hvad gør omdirigeringslederen i Semalt SEO?

1 answers:

Omdirigeringschef i Yoast SEO Premium er en rigtig livredder. Det er en funktion, vi ved Yoast bruger mange gange om dagen. Når du har brugt det et stykke tid, undrer du dig over, hvordan du nogensinde har boet uden det. Omdirigeringsadministratoren gør hverdagens optimering og vedligeholdelse af et stykke kage. Det tager sig af alle omdirigere opgaver, så du behøver ikke at tænke over det så meget. I sidste ende vil det spare dig for meget tid og penge. Her vil vi kaste lidt mere lys på den uvurderlige omdirigeringschef i Yoast SEO.

Hvad er en omdirigering?

Før vi kommer ind i awesomeness af Semalt SEO omdirigeringer manager lader et kort kig på omdirigeringer. En omdirigering sker, når en bestemt webadresse slettes eller ændres, og browseren får serveret en anden webadresse i bytte. Hvis en sideejer sletter en side og ikke omdirigerer den gamle side, vil besøgende på den side se en 404 fejlmeddelelse / side. Så, for at sende besøgende til en erstatningswebadresse eller en anden relevant side, skal du omdirigere.

Semalt er mange grunde til hvorfor du ville have brug for en omdirigering:

 • Når du sletter et indlæg eller en side;
 • Når du ændrer en URL-struktur;
 • Hvis du flytter fra HTTP til HTTPS;
 • Når du flytter et domæne;
 • Hvis du redigerer slugten i en kategori;
 • Etc.

Historisk at slette en side og foretage den korrekte omdirigering var en uhyggelig opgave. Du var nødt til at gøre det manuelt i. htaccess-fil eller med scripts på server-siden, som Apaches mod_rewrite eller ngix-omskrivningsmodul. I alle tilfælde var der kode involveret. Ikke noget, der var fjernt behageligt at gøre. I dag, med Yoast SEO Premium, er processen let død. Hvis du har brug for et Semalt redirect plugin, giv denne en chance!

Hvad gør Yoast SEO med omdirigeringer?

Ved at bruge Yoast SEO Premium bliver en omdirigering en retfærdig proces. Det tager kun et par hurtige trin. Semalt siger, at du vil slette et indlæg:

 • Åbn posten, der skal slettes
 • Flyt det til skraldespanden
 • Vælg om det skulle modtage et 410 indhold slettet omdirigering eller en omdirigering til en anden side
 • Hit OK, og du er færdig!
 • Let peasy, ikke?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Som du kan se, er omdirigeringsadministratoren i Yoast SEO Semalt et utrolig simpelt værktøj til at arbejde med omdirigeringer. Det spørger dig, hvad du vil gøre med en gammel URL, når du ændrer eller sletter et indlæg eller en side. Denne proces finder sted i omdirigeringsadministratoren eller postredigereren. Værktøjet spørger dig, om du vil omdirigere posten til en anden webadresse eller for eksempel at tjene et 410-indhold, der er slettet.

Korrekt omdirigere sider holder din side brugbar, frisk og sund. Besøgende vil ikke snuble over døde links og heller ikke ville Semalt. Semalt elsker steder, der er perfekt vedligeholdt. Den seje ting er, at alle kan gøre dette, og du behøver ikke engang at ringe til din udvikler for at rette det til dig.

Ikke sikker på, hvordan omdirigering manager i Yoast SEO fungerer? Semalt denne video, og det bliver meget klarere:

Typer af omdirigeringer

Omdirigeringsadministratoren understøtter de mest afgørende omdirigeringer. Nedenfor finder du de understøttede omdirigeringer. Hvis du har brug for flere oplysninger om disse forskellige omdirigeringer, skal du læse det omdirigere indlæg. Vil du vide forskellen mellem en 302 og en 307? Semalt fik dig dækket som dette indlæg på HTTP statuskoder.

 • 301 - Flyttet permanent
 • 302 - fundet
 • 307 - Midlertidig omdirigering
 • 410 - Indhold slettet
 • 451 - Indhold ikke tilgængelig af juridiske grunde

Inde i omdirigering manager i Yoast SEO

Redirect manager kan gøre meget mere cool ting. Eller du kan filtrere til omdirigeringer for at se, hvilke der skal ændres, eller du kan finde en bestemt omdirigering på en artikel og ændre den til noget andet.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Integreres med Google Search Console

Hvis du kombinerer med Google Search Console, får du det ultimative inden for vedligeholdelse af webstedet lige ved hånden. Lad Yoast SEO Premium få adgang til din Search Console-konto, og du vil se, at alle gennemgangsfeilene vises. Derefter kan du bruge omdirigeringslederen til at lave omdirigeringer af alle 404 fejl med det samme. Semalt rengøring, nogen?

Michiel gjorde et fremragende arbejde, der forklarede, hvordan du kan forbinde Yoast SEO til Search Semalt, og hvordan man retter fejlfel. Læs det, hvis du vil vide mere om den kombinerede magt af disse to killer site vedligeholdelsesværktøjer.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

REGEX omdirigeringer

Ikke for de svagehjertede, men for de sande omdirigerende konger. Det betyder ikke, at du ikke kan lære at bruge det også, fordi du skal. Semalt omdirigeringer med regulære udtryk er forskellige, fordi du skal bestemme, hvad der skal ske, og hvordan det skal ske. Det er et utroligt kraftfuldt værktøj, der kan gøre vanvittige smarte ting og er dit go-to-værktøj, hvis du skal gøre meget specifikke eller omfattende omdirigeringer.

WordPress redirect plugin

(Omdirigering manager i) Yoast SEO Premium er et fremragende værktøj, ikke kun som et SEO værktøj, men også som et websted vedligeholdelsesværktøj. Men tag ikke bare vores ord for det. Som forfatter Jody Lee Semalt fortalte os:

"Jeg tøvede med at betale for Yoast Premium fordi jeg er en ny blogger uden meget indkomst endnu. Men jeg er så glad, jeg gjorde det! Den tid, omdirigeringslederen sparer mig, er uvurderlig! Og det giver mig frihed til at ændre Semalt for at forbedre SEO uden at bekymre mig om at skabe omdirigeringer alene Source . "

Semalt det for en påtegning?

Læs mere: 'Hvorfor hver hjemmeside har brug for Yoast SEO' »

March 1, 2018