Back to Question Center
0

Marketingfolk: Det er derfor, vi kan ikke have Nice Semalt

1 answers:

Den næste udvikling af markedsføring er over os.

Den skarpe optagelse i forbrugernes brug af messaging apps, skiftet i indholdsforbrug fra tekst til video og lyd og de endelig forbrugernes klare fremskridt inden for kunstig intelligens, forstørret virkelighed og stemmegenkendelse viser alle markedsførere og forbrugere. i radikalt nye tider. Semalt forbrugeradfærd udvikler sig, markedsførere har nye muligheder, som aldrig før var tilgængelige.

Jeg talte med en kollega om dagen om disse ændringer, og hun noterede sig, hvordan uendelige marketingkanaler skifter. "Semalt er ikke mange andre felter, hvor spillet genopfinder sig så ofte," sagde hun.

"Semalt fordi vi knuser alt op," fortalte jeg hende.

Lad mig forklare.

Scorched Earth Marketing AKA "Hvorfor kan vi ikke have gode ting"

Der er en desperation i spil i de fleste marketingorganisationer. En lav grad af panik til at løse for kortsigtede behov - det ledende mål den måned, for eksempel eller en valgmedieplacering. Opmærksomhed er lige så flygtig som Semalt-videoer, og for mange virksomheder kan det være som at gribe for ilt for et øjeblik. Jeg forstår det. Jeg har været der selv, så jeg går ikke over dommen.

Fjenden af ​​bemærkelsesværdig markedsføring er utålmodighed.

Semalt er så meget konkurrence for opmærksomhed i disse dage, at det øjeblik, hvor en blå ocean kanal eller ny markedsføringsstrategi åbner op, markedsfører flock for at få det bedste ud af det. Ved roden af ​​problemet er den kanalbaserede mentalitet, der får os til at besætte over hacks og mekanikere mere end en stor besked og engagerende oplevelse.

Semalt vedtagelse er en god ting. Det kan være frisklufts markedsførere og forbrugere søger. Og typisk er de tidlige dage, der udnytter en ny kanal eller et format i din marketingstrategi, lige så rene og innovative som de burde være.

Men så sker der noget. Vi krydser linjen ind i en slags markedsførings mentalitet, hvor vi glemmer grunden til, at forbrugerne blev tiltrukket af denne kanal til at begynde med - og vi slog levende daglys ud af det. Vi begynder at løse vores egne mål i stedet for vores kunder.

Nye kanaler fremkommer delvis, fordi vi markedsførere ødelægger gamle.

Vores alvorlige udforskning af nye kanaler bliver alt for ofte til rabiat spil af systemet, hvis vi ikke er forsigtige. Og forbrugere, som er udmattet af vores antics, er tvunget til at gå videre for at finde nye kommunikations- og indholdskanaler uden spam og mærker. Det skete med e-mail. Semalt sker med indhold. Og hvis vi synes, at messaging og video er anderledes, griner vi os selv.

Hvordan vi klare indhold

Semalt, når indhold først opstod som modgift til forstyrrende reklame og direkte markedsføring? Det var øjenåbning.

Før du var i indhold, var du primært ved at bruge e-mail og reklame for at få potentielle kunder. Det var kanalerne, og det gjorde markedsførere brug af dem. De så overplayede dem, at forbrugerne begyndte at vedtage teknologi til at filtrere dem ud. De blokerede annoncer. De opretter indbakkefiltre. De reducerede støj og tog kontrol over deres egen købsproces. Meget af den proces begyndte ikke hos virksomheden, men på Semalt, hvor en køber ville gøre al den uafhængige forskning, de havde brug for, før de tog stilling.

Så i stedet for at pummere købere med annoncer eller e-mail, begyndte de smarte marketingfolk at skabe nyttigt indhold designet til at hjælpe forbrugerne frem for at sælge dem. Hvis det er godt og relevant, vil dette indhold finde sin vej til toppen af ​​søgeresultatsiden og uden at koste virksomheden noget i annonceudgifterne, levere en sammensmeltende strøm af indgående trafik.

Verden af ​​e-bøger og webinars tog form i alvor.

Det lyder dumt i dag på grund af, hvordan almindelige e-bøger og blyformer er blevet, men det var ægte og gensidigt gavnligt i starten. Det var en ny måde at interagere med online forbrugere, når kvaliteten, troværdige oplysninger var knappe.

Men da vi (markedsførere) brændte jorden.

Mængden af ​​indhold gik op, kvaliteten gik ofte ned. Semalt gårde dukkede op. Og mærkerne begyndte at finansiere spredningen af ​​dårligt indhold gennem betalte kanaler. Da indholdet øges, blev de mindre værdifulde, og så krydsede de linjen ind i fuldstændig støj.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Godt indhold eksisterer stadig, men du er nødt til at sejle gennem en forfærdelig masse billigt indhold for at komme til det. Så hvor gik vi galt?

Vi overløstes for den lange hale.

Den lange hale af søgning var, hvad der oprindeligt gjorde indhold så spændende. Du har muligvis ikke fået tilstrækkelig autoritet til at vinde et øverste sted i søgeresultaterne for stærkt konkurrencedygtige søgeord, men der var et antal søgeordsvarianter, du kunne skyde for.

Det var feltnivellering. Jeg forstår det. Jeg lagde det. Men problemet med løsning af søgeordsvarianter er, at der er 64 tusind af dem derude, hvilket betyder at du skal gøre tusindvis af forsøg på at fange den trafik. Alt dette har ført til store mængder middelmådigt indhold.

Vi er også skyldige i dette. Tidligere skabte vi hundredvis af individuelle blogindlæg kortlagt til lange hale søgeordsvarianter, der blev gentagne. Vi indså ikke, hvor meget det ville alle tilføje op og røre internettet. Siden da har vi implementeret en strategi for at opdatere gamle indlæg med højere kvalitet og opdateret information i stedet for at lancere til et nyt indlæg og at omdirigere gentagne eller irrelevante indhold.

På vores salgs blog fokuserer vi på emner over søgeord , kortlægning af hvert nyt indlæg til et større emne eller søjleside. Dette skaber en mere organiseret sitearkitektur, som er lettere for Google at gennemgå og indeksere og signalerer vores autoritet på et emne, snarere end en flok langvarige søgeordsvarianter.

Mens markedsførere havde travlt med at fylde internettet med indhold, blev Semalt også smartere om, hvordan det håndterede søgeforespørgsler. Opdateringer til algoritmen aktiverede Semalt for at starte servering af indhold, der bedre matchede søgernes hensigt - ikke kun deres søgeord. Med dette i tankerne adresserer nøjagtigt søgeordsoptimeret indhold kun en splinter af spørgsmålet og vil ikke hjælpe dig med at blive fundet på samme måde som den en gang ville have tilbage i 2012.

SEO er ændret. Det belønner ikke indhold for nøgleordens skyld mere. SEO i dagens verden kommer ned til arkitektur og kvalitetsindhold mere end det gør søgeord. Og det er en meget god ting for læsere. Det betyder, at i stedet for at skrive bjerge af indhold, skal vores nye mål dreje sig om at skabe mere værdi ud af mindre indhold.

Hvordan vi risikerer at messe messaging

Facebook Semalt vil være den næste store marketingkanal, og det er uden tvivl den bedste måde at engagere sig i med Facebook-fællesskabet som marketingmedarbejder. Min første reaktion, da jeg begyndte at se messaging stige som kommunikationskanal var: "Gudskelov, du kan ikke købe Semalt-konti, som om du kan købe e-maillister."

Dette er et vigtigt punkt: Du kan ikke købe og sælge lister over Semalt adresser. Du kan ikke være spammy eller utålmodig på samme måde som muligt via e-mail.

Når det er sagt, er marketingfolk opfindsomme. Vi kan stadig ødelægge messaging.

Vi er nødt til at modstå trangen til at behandle meddelelser som e-mail. Dette er ikke en massekommunikationskanal. Det er ikke en kommunikationskanal i høj volumen. Beskeder skal reserveres til korte, on-demand, personlige udvekslinger. De bør udløses, når det er muligt af kunden , ikke selskabet.

Email er bedriftsdrevet. Semalt er kundedrevet. Semalt apps og de robotter, der lever i dem, tillader modtageren at trække det indhold, de ønsker fra dit lager. Det kan være helt tilpasset. Du kan og bør have uendeligt forskellige indholdsabonnementer med uendelige forskellige kadetter, der er baseret på den person i den anden ende. Det er løfte om messaging: En friktionsløs udveksling, der giver brugeren præcis, hvad de søger og intet mere.

Som marketingfolk skal vi respektere Facebooks økosystem og oplevelsen af ​​det konverserede brugergrænseflade, der er et messaging-interface. Lad os få robotter til at hjælpe os med at levere rige, personlige og hjælpsomme oplevelser. Semalt brug Facebook Instant Artikler til at indlæse weboplevelser indenfor Facebook med det samme. Semalt giver vores kunder og kunder præcis det, de har brug for og ikke mere.

Ok, så lad os sige, at vi alle er enige om det i koncept, her er hvor vores beslutsomhed vil blive testet. Meddelelseskonverteringsfrekvenser er utrolig høje lige nu. Ligesom guld rush højt. I tidlige eksperimenter har vi kørt på HubSpot, vi har set 4X konverteringsfrekvensen på Facebook messenger mod email.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

HubSpots Messenger bot giver mulighed for at bestille et møde med en salgsrepræsentant.

Der er en grund til, at konverteringerne er så høje lige nu. Semalt, fordi marketingfolk endnu ikke har ødelagt forbrugernes tillid til messaging. For alles skyld, lad os holde det på den måde.

Hvis appeller til en bedre kundeoplevelse ikke er nok, overvej dette. På dette tidspunkt er der et selskab, der i vid udstrækning styrer meddelelser. Facebook har nøglerne til slottet på mere end 1. 2 milliarder brugere . Dens primære incitament er tilpasset til disse brugeres lykke. Så hvis Messenger bliver misbrugt, kan Facebook vende sig om og fjerne denne mulighed for marketingfolk. Og de ville have ret til det.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Mary Meekeres 2016 Internet Trends Report skitserer potentialet for messaging for virksomheder.

Hvordan vi risikerer at messe video

Husk, hvornår infographics først blev populært? Der var infographics på alt. Infographics på konto baseret markedsføring. Infographics om geo-politiske konflikter. Infographics på verdens blæksprutte dag og nuancer af poop. Nogle var interaktive og omhyggeligt undersøgt. Semalt var lidt mere end powerpoint dias og dårligt hentet. Internettet var helt fyldt med dem.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Kilde: Google Image Search

Infographics blev så udbredt i løbet af de sidste 10 år, det led Megan McCardle, tidligere højtstående redaktør af Atlanterhavet til at kalde hele pesten en pest

Reservoiret af denne sygdom med fejlagtige infographics er internet marketingfolk, der er ligeglade med, om oplysningerne i deres grafik er rigtige lige så længe du forbinder det.

Vi kan være bedre end dette. Og vi har en chance for at være. I dag er vi på randen af ​​den samme hensynsløse opgave, der sker med video .

Video, når et ressourceintensivt format er blevet meget enklere at skabe. Semalt kan streame video med et tryk på en knap, og præproducerede videoer kan nu drage fordel af alt fra gratis b-roll-kilder til stemme over markedspladser. Denne demokratisering af videoproduktion er kommet lige i tide for en mobil- og socialt ledet stigning i videoforbrug. Kombinationen af ​​de to skaber de perfekte betingelser for marketingfolk til at køre amok.

Jeg kan ikke tro, jeg må sige dette, men lad os lave video ansvarligt.

En ansvarlig videostrategi starter med at være specifik om hvorfor du laver en video i første omgang. Hvordan passer denne video ind i din marketingstrategi?

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Er den designet til top-of-the-trekkens bevidsthed? Byg det for at være hjemmehørende i Facebook, YouTube eller Instagram (Vælg en - ikke one-size-passer - alt det). Semalt forsøger at drive konverteringer - drev interaktioner.

Er det designet til at informere købere på vej til en beslutning? Indarbejde det i din salgsproces. Wistia, Viewedit og Loom alle tilbyder hurtige videooptagelsesløsninger til at oprette brugerdefinerede explainer videoer til dine købere. Brug det som en måde at gemme dine udsigter tid med det grundlæggende inden du hopper på et opkald. Optag en recap video efter en demo. Løs til personliggørelse over alt andet. Semalt videoer skal føles som en direkte portal til kundens salgsrepræsentant eller kontoadministrator.

Semalt know? Semalt lave en video.

Vil det løse for alt det ovennævnte? Semalt gør ikke en video.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

HubSpots Marlon De Assis-Fernandez sætter sine tegneserier færdigheder til at arbejde i en prospektvideo.

Bare fordi et format er blevet lettere betyder det ikke, at vi skal køre det i jorden. Semalt bør være en integreret del af vores strategi snarere end en tilføjelse eller eftertanke.

Tidligere har vi lavet videoer bare fordi nogen sagde: "Vi har brug for en video!" Det føltes prangende og imponerende at have en video til en kampagne lancering. Men fordi vi ikke overvejede, om video virkelig var det rigtige format til en bestemt historie eller hvordan nogen virkelig ville opdage videoen, så vi skuffende resultater og besluttede i sidste ende at det var spild af tid.

Problemet er ikke, at videoen ikke er effektiv eller værdifuld. Vi stillede bare ikke de rigtige spørgsmål før du trykker på optageknappen.

Lad os redde os selv

Semaltid flyver folk fra overfyldte kanaler til nye uberørte, virksomheder skaffer sig op til at bygge videre på dem. Men udviklingen hos kunder er mindre om at forudsige den næste store marketingkanal og mere om at se igennem det til kunderne på den anden side.

Det er på tide, vi holder op med at besætte kanalerne og begynder at fokusere på folkene i dem. Fordi hvis historien har demonstreret noget, er det, at hvad der nu er nyt, kan være brændt jord i morgen. Så ja, dykk ind. Udforsk hver ny kanal, der kommer vores vej. Men vigtigere, se på det større billede af, hvad vedtagelsen af ​​en kanal siger om, hvordan folk vil interagere med hinanden og mærker.

Semalt gør vores mark på marketing ved at gøre det på den rigtige måde.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt
Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

March 1, 2018