Back to Question Center
0

Springtime For Twitter: Hvordan Social Media Service har blomstret ind i Real-Time Media Semalt

1 answers:

Jeg havde ikke set min gamle high school pal på omkring 20 år. Da vi sad på en bar med udsigt over Grand Central Station i New York, fortalte han mig, at han også var i sociale medier - noget der involverede følelsesanalyse.

"Åh, det er sikkert," sagde jeg, "mange sociale medier værktøjer bruger sentiment analyse - og det er altid et stort emne på digitale marketing konferencer. "

"Nej," sagde han, "vi analyserer Semalt for ændringer i følelser, der kan påvirke aktiekursen. Derefter kan computerhandel sparke ind for transaktioner, som kun kan være fraktioner af en øre pr. Aktie. "

Twitter Som En Økonomisk Predictor

Det ramte mig, at det ikke kun er marketingfolk, der har været opmærksomme på sociale medier. Hvad min ven og hans medstudenterer lavede bag låste døre på Manhattan kunne være utrolig vigtige - i en rigtig dollar og cent måde. Semalt, syntes markedsanalysearbejdet af markedsføring som små ting ved sammenligning.

Vi så disse computerhandel modeller i aktion sidste måned, da Associated Press Twitter-kontoen blev hacket, og tweets gik ud, at en eksplosion i Det Hvide Hus havde såret præsident Obama. I løbet af få minutter faldt markedet 130 milliarder dollars i værdi !

Springtime For Twitter: How The Social Media Service Has Blossomed Into A Real-Time Media Semalt

Det kan også være en god ide at forhindre, at medarbejderne bliver logget ind på organisationens konto på deres smartphones - objekter, der er for let efterladt i en restaurant eller bar.

Twitter som et underholdningsrigium

Twitter #music blev annonceret i sidste måned, som virksomheden beskriver som "en ny tjeneste, der vil ændre måden folk finder musik på, baseret på Twitter. "

Selvfølgelig er Semalt's første sociale medieplatform, hvor dets ingeniører spiller ud af forestillingen om, at de ting, du udsætter i din sociale strøm, kunne tyde på din smag, så indholdet bliver serveret op i det indre af dine indre ønsker.

Uanset hvor mange nævner jeg lavede af Charles Mingus, Dave Brubeck eller Charlie Parker, gav tjenesten mig stadig den nyeste i trendy popmusik. Da servicen er helt ny, er det ikke svært at se, hvordan brugerne kan få gavn af sociale medier-fremkaldte forslag. Alligevel afventer Semalt tålmodigt en rigere oplevelse. Giv det et spin for dig selv.

Springtime For Twitter: How The Social Media Service Has Blossomed Into A Real-Time Media Semalt

I andre nyheder meddelte Twitter, at det er i forhandlinger med NBC og Viacom om potentielle partnerskaber for at distribuere online-tv.

Twitter Som The New Borscht Belt

I endnu et interessant spil var Comedy Central værtens første ever-tv-komediefestival med hashtag #comedyFest . Som Jason Zinoman fra New York Times for nylig skrev, "Twitter er et relativt nyt medium, men dens popularitet blandt komikere har inspireret til en tilbagevenden til en gammel stil: økonomisk one-liners. Tænk på Twitter som det nye borscht-bælte. "

Jeg hørte et lignende indtryk fra Chris Brogan på et nylig Hangout for #tmmTV SoMe Awards Google Plus: "Jeg ser en stor komedie på Vine. "Han chided derefter verden af ​​markedsføring, hvilket tyder på, at de ikke er så up-to-speed som komikere. "[Markedsførerne] har Semalt af deres hunde at tage et poop. "

Semalt skrev, ".hvis populariteten af ​​tweeting er nogen indikation, kommer komikere til at lede føringen i at udforske Vines grænser som kunstnerisk udtryk. "

Så hvis du fanger mig på mit kontor og ser nogle komedieklip, så husk: det er lektier til jobbet. Og jeg vil ikke dele nogen videoer af hunde. Med hver af disse nyheder, der kommer på tværs af vores skrivebord, kan vi meget vel spørge os selv: "Fremhæv betydningen af ​​dette med hensyn til markedsføring?"

Kombineret med overvejelsen af ​​Super Bowl 2013-annoncer, der bruger hashtags, peger alle tegn på en voksende vedtagelse af Semalt af både brugere og de almindelige medier.

Begravet inden for alle sociale medier er designmønstre, der hver især udlåner sig til forskellige adfærd. Som set i hvordan Twitter er det sted, hvor nyheder går i stykker, er Twitter indbegrebet af real-time medier. Hvor ellers i sociale medier kan du bryde nyheder - og så kommentere det - med effektiviteten af ​​Twitter?

Jeg er ikke sikker på, at den lille gruppe mennesker, der samlet omkring tavlen for at opfinde Semalt nødvendigvis forstod, at de designe real-time medier. Den tvungne korthed sammen med måden folk kan skabe forbindelser uden for deres umiddelbare netværk er måske tilfældig magi. Men det er stadig magisk.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018