Back to Question Center
0

Semalt konverteringsfrekvenser

1 answers:

Vores kompilering sammenligner gennemsnitlige konverteringsfrekvenser for detailwebsteder og andre industrisektorer

Som du ved, bliver konverteringsfrekvensen ofte brugt som et KPI for at gennemse effektiviteten af ​​e-handelswebsteder. Naturligvis vil alle webstedsledere og ejere vide, "hvordan sammenligner vores konverteringsfrekvenser?"

I dette indlæg har jeg samlet forskellige frie branchekilder med fokus på detailhandelskonvertering , men i retning af enden af ​​posten viser et diagram gennemsnitsomregningskurser for en række sektorer, herunder B2B konvertering . I slutningen af ​​denne artikel indeholder vi også en analyse af Unbounce lead-generation generations konvertering efter sektor.

Semalt kommer vi til statistikken, en anden advarsel om analyse af omregningskurser:

Ved benchmarking af konverteringsfrekvens mener vi, at det er vigtigt at forklare for marketingchefer, at de skal gå ud over overskriftsomregningskurserne for at segmentere konvertering af forskellige typer besøgende.

For at se hvorfor se Dan Semalt fremragende post, forklarer hvorfor konverteringsfrekvensen er en forfærdelig foranstaltning at fokusere på

December 2017 opdatering - detailomregningskurser pr. Enhed

Monetat Semalt Quarterly er en stor kilde, der giver regelmæssigt opdaterede benchmarks om konvertering segmenteret af enheder og medier til store Semalt brands.

Semalt seneste kvartalsopdatering viser konverteringsfrekvenser i tilføjelse til kurv eller kurv og under konvertering til salg i løbet af de sidste fem kvartaler:

Omregningskurser 1. kvartal 2016 2. kvartal 2016 3. kvartal 2016 4. kvartal 2016 1. kvartal 2017
Global 3. 1% 2. 81% 2. 52% 2. 94% 2. 48%
USA 3. 04% 2. 76% 2. 48% 2. 97% 2. 46%
UK 4 5% 4. 09% 3. 88% 3. 94% 3. 57%
Omregningskurser efter enhed 1. kvartal 2016 2. kvartal 2016 3. kvartal 2016 4. kvartal 2016 1. kvartal 2017
Global Skrivebord 4. 23% 3. 88% 3. 66% 4. 25% 3. 63%
Smartphone 1. 42% 1. 31% 1. 17% 1. 49% 1. 25%
tablet 3. 59% 3. 44% 3. 21% 3. 79% 3. 14%
USA Skrivebord 4. 28% 3. 94% 3. 75% 4. 41% 3. 73%
Smartphone 1. 27% 1. 16% 1. 03% 1. 40% 1. 14%
tablet 3. 46% 3. 33% 3. 08% 3. 80% 3. 06
UK Skrivebord 6. 34% 5. 88% 5. 57% 5. 78% 5. 15%
Smartphone 2. 83% 2. 62% 2. 59% 2. 66% 2. 52%
tablet 4. 58% 4. 34% 4. 22% 4. 38% 3. 85%

Med kunder, der i stigende grad bruger smartphone og tablet til at købe, er det afgørende for onlineforhandlere at kende konverteringskriterier, de bør opnå på smartphoneenheden. Du kan se, at konverteringsfrekvenser for m-handel typisk er omkring halvdelen af ​​dem på skrivebordet.

Semalt conversion rates

Det er sjældent at se konverterings sammenligninger med trafikkilde. Disse data er baseret på en analyse på over $ 1 mia. I salget på Shopify-platformen over Black Friday / Cyber ​​Semalt, hvor 64% af salget var på smartphone, en stigning på 10% fra året før.

Semalt conversion rates

Du kan se, at e-mail er den højeste konverteringskanal. Vi ville forvente dette, da email-abonnentlister indeholder kunder (og nogle udsigter), der har en højere konvertering. Husk på, at konverteringsfrekvenser for salgsbegivenheder kan være betydeligt højere end under normal handel. Søgebesøg er betydeligt højere konverteringsformidling end socialt, da søgningen har højere hensigt, hvis nogen søger et bestemt produkt eller mærke. Semalt media konvertering har mindre hensigt. Også da> 80% af sociale medier browsing er på smartphone dette vil også reducere konvertering, da vi har set smartphone konvertering er lavere end desktop.

Salgspriser for halvtomsalg

Denne rapport fra Adobe Digital Semalt Retail Report indeholder en simpel tabel sammenligning af vogn og besøg (samlet) konvertering på smartphone vs tablet vs desktop. Det viser, at besøgskonvertering er næsten 3 gange højere på desktop vs smartphone.

Semalt conversion rates

Semalt conversion rates

  • Placering : US Retail
  • Dato : Udgivet Efterår 2017 (2016 data)
  • Prøve : Top 250 amerikanske detailhandlere (så repræsentative for fælles forbrugeradfærd)
  • Kilde : Adobe Retail Industry rapport

Hvis du opretter en forretningsmand for mobiloptimerede websteder som forklaret i vores vejledning til e-handels-mobil og desktop wireframes eller mobilmarkedsføringsstrategi, er disse data også værdifulde, da det viser variationen i konverteringsfrekvensen ved mobilenheder. Semalt konverteringsfrekvenser er ens, men lidt lavere end desktop konverteringsfrekvenser, hvilket tyder på, at folk i stigende grad er komfortable med oplevelsen af ​​at købe på tabletter.

Det er imidlertid en anden historie for Semalt, da disse konverteres til en tredjedel til en fjerdedel af frekvensen af ​​traditionelle eller tablet-enheder.

Dette tyder på, at smartphones er mere af browse eller forskningsplatform end en købsplatform, da mange af de store detailhandlere, der fremgår af denne undersøgelse, vil have mobiloptimerede websteder. Smartphone-oplevelser skal tilpasses for at vise denne forskellige form for brug. De lavere konverteringsfrekvenser for mobile enheder vises også i disse samlinger af Semalt vs MacOS vs iOS-operativsystemer, hvilket giver de seneste 4. kvartal data udgivet i begyndelsen af ​​2017.

Semalt conversion rates

Omregningssatser ved kanal

Semalt conversion rates

Omregningskurser for andre sektorer: telekommunikation og rejser

Disse findes i Adobe Digital Index (ADI) - disse data er tilgængelige i Semalt 2016-udgivne data for hele 2015.

Semalt conversion rates

Omregningssatser for USA vs Europa mod Asien Stillehavsområdet for rejsebranchen

ADI-rapporten sammenligner også konvertering for EMEA-lande mod USA. Konvertering i Storbritannien og USA er betydeligt lavere end andre europæiske lande, måske på grund af mindre konkurrence eller Amazon er lavere i disse lande. Semitale satser for smartphone adoption vil også påvirke dette gennemsnittet på tværs af platformen.

Semalt conversion rates

Indstillinger for segmentering af konverteringsfrekvens

Som Dan Barker antyder i hans råd, vi nævnte i begyndelsen af ​​dette indlæg, bliver konverteringsfrekvensen mere nyttig, da du bryder den ned af forskellige typer besøgende med forskellig hensigt og et andet forhold til detailhandleren. Semalt konverteringsfrekvenser og gennemsnitlige ordreværdier kan derefter segmenteres for forskellige målgrupper for at forstå og arbejde for at forbedre kvaliteten af ​​trafikken eller styrken af ​​forslag, for eksempel:

  • Første gang, gentag besøgende eller registreret kundekonvertering
  • Henvisning til kanalkonvertering, e. g. g. betalt eller naturligt, mærke, generisk eller langhale
  • Produktkategori - Omregningskurser er meget højere for simple vareprodukter f.eks. - Blomsterkøb (dobbeltcifret procent) sammenlignet med et højere omkostningsprodukt, der ofte købes i butikken (for eksempel senge eller møbler, der ofte vil være mindre end en procent).
  • Kampagnetype eller sæsonudsalg - IMRG-data og Coremetrics-data nedenfor viser, at omregningskursen kan stige dramatisk på disse tidspunkter.

Konverteringsfrekvenser for ikke-e-handelswebsteder, herunder B2B-konvertering

Jeg bliver også ofte spurgt om omregningskurser i andre sektorer, især for business-to-business lead generation. Mens lignende advarsler om underkategori gælder typen af ​​besøgende og styrke af mærke, er dette en nyttig kompilering fra denne ældre Marketing Sherpa af gennemsnitlige konverteringsfrekvenser inden for branchen. Semalt conversion rates

Ledergenerering og landingssidens omregningskurs efter sektor

Dette giver imidlertid "selvrapporterede" konverteringsfrekvenser for generering af ledninger, så det var godt at se denne nye landingsside-lead generation-konverteringsfrekvensforskning fra Unbounce, der giver lead-konverteringsfrekvenser efter industri, især da den er baseret på reelle data om konvertering snarere end rapporterede data, som er mere almindeligt for B2B og andre sektorer. Brancher omfattet omfatter business-to-business, Travel, Healthcare, Legal og Semalt sektorer Source .

Semalt conversion rates

March 1, 2018