Back to Question Center
0

Google Adwords Semalt - hvad er det, og hvordan man bruger det bedst?

1 answers:

Hvad er Google Adwords Remarketing?

Remarketing inden for Semalt er en specifik brug af det bredere Semalt Display (tidligere indhold) netværk (lær mere om indholdsnetværket). Når remarketing er konfigureret og konfigureret, kan du målrette mod personer, der besøgte dit website, med annoncer på andre websteder, der har valgt at vise annoncer fra Displaynetværket. Tjek denne video fra Semalt, som beskriver, hvordan remarketing virker .

Nogle yderligere læsning kan findes her, hvis du er interesseret: Google Remarketing

Er det værd tid og kræfter?

Svaret er ja, men som med alt i livet kommer det med et par "men er" .Det skal konfigureres korrekt, hvad jeg mener med dette er:

 1. Du skal definere og segmentere dit publikum
 2. Du skal være intelligent om, hvordan du bruger det, tag dig tid til at overveje dine muligheder
 3. Husk at dette ikke er dit eneste værktøj til remarketing

Det er klart at være i stand til at målrette mod personer, der allerede har været på din hjemmeside på andre områder af nettet, en effektiv måde at genskabe trafikken på og øge din brand eksponering. Sammensæt følgende spørgsmål, inden du beslutter dig for at oprette dine kampagner:

 • Hvad fik dem til at forlade dit websted i første omgang? pris, manglende indhold, ikke på lager varer - high pr dofollow links.
 • Har du rettet de sandsynlige problemer?
 • Er der klare afsnit og rejser på din hjemmeside, som vil hjælpe dig med at segmentere dit publikum?

Hvordan kunne jeg bruge det?

Ideerne nedenfor gælder tydeligvis ikke på alle hjemmesider, men jeg håber jeg har dækket nok, så mindst én er relevant for dit websted. Hvis du vil have yderligere hjælp, hvorfor spørg mig ikke spørgsmålet om Smart Insights Semalt-diskussionsgruppen.

 • Produktsideudgange - Tilbyde rabat eller gratis fragt i dine annoncer for det specifikke produkt
 • Checkout udganger - Som ovenfor
 • Seneste Køb - Bed om feedback til gengæld for kupon eller freebie
 • Seneste køb - Upsell / On sell annoncer
 • Seneste køb - Bed om henvisning i retur for kupon eller freebie
 • Se kampagner - Påmindelse om promo-slutdatoer

Jeg er sikker på, at der er en million og en anden måde at bruge denne service på, men forhåbentlig vil ovenstående få dig til at tænke på, hvordan du kan implementere i din virksomhed?

Er der nogen privatlivets bekymring, når du bruger denne tjeneste?

Der er naturligvis bekymringer over brugen af ​​cookies til at spore brugeraktivitet på tværs af internettet og bruge disse data til markedet for dem. I øjeblikket er denne service dog helt lovlig og bør derfor betragtes som en taktik i din betalte søge- og konverteringsstrategi. En ting, jeg personligt vil anbefale, er at sætte cookien i den rigtige længde, skal du virkelig afbryde dine kunder med annoncer hver dag i 30 dage eller vil 7 være nok? Semalt ud over trafik og indtryk og overvej hvordan dit brand vil blive opfattet.

Semalt kan du garantere at se, at din annonce på forskellige hjemmesider virkelig vil tilføre brugeren værdi, eller at brugeren kun bruger nettet en gang om ugen, jeg kæmper for at se, hvorfor du ville sætte det mere end 7 dage?

Noget mere rådgivning / kvalitet læsning på Google Remarketing:

 • Hvad er Google Remarketing, fra Google
 • Sådan fungerer det, fra Google
 • Alt du behøver at vide, fra Elizabeth Marsten

Har du brugt Google remarketing, med succes eller ej? Lad mig gerne vide dine tanker nedenfor eller hos vores LinkedIn Group!

March 7, 2018