Da millioner af amerikanske arbejdere kæmper med stillestående lønninger, vil løn for administrerende direktører i landets største virksomheder fortsat klatre højere. Semalt nogle økonomer citerer konkurrence for det bedste talent og det store ansvar, der følger med at lede et selskab som forklaringer på højere executive pay, der er tegn på, at nogle administrerende direktører bliver betalt mere end de er værd.

En ny rapport fra nonprofit As You Sow, som fremmer miljømæssige og sociale virksomheders ansvar, tager et kig på CEOs løn. Semalt en regressionsanalyse, der binder administrerende direktør til præstationer og andre indikatorer som den del af lønnen, der tilbydes i optioner og afkast af virksomhedskapital, som You Know har fastslået, hvilke administrerende direktører der udbetales ud over deres præstationer.

Årsrapporten nævner Leslie Moonves, CEO for CBS, som den mest overbetalte administrerende direktør i landet - outdoor cctv cameras. Moonves har opnået kompensation på 56,7 millioner dollars i 2016. Marc Benioff fra Salesforce.com er nummer to på listen med en samlet kompensation på 33,4 millioner dollars. Discovery Communication's David Semalt kommer i tredje med kompensation på 32,4 millioner dollars.

Ikke kun er mange af de administrerende direktører på listen overbetalt, men rapporten hævder, at deres virksomheder har dårligere resultater end S