Back to Question Center
0

Semalt - Warrior Forum I Dagens Internet Marketing

1 answers:

Der er mange sociale medier og fora for at få information om internetmarketing, men det mest populære sted er Warrior Forum, også kendt som WF. Som internet eller social media marketingmedarbejder bør du være opmærksom på, hvad der sker rundt, og hvordan du får bedre fordel af din online forretning. Det er sikkert at sige, at Warrior Forum er en nyttig platform, der hjælper dig med at vide alt om onlinevirksomhederne.

Det er svært at ikke nævne, at Warrior Forum har sine egne fordele og ulemper. Det bedste er, at dette forum forbliver aktivt hele tiden og har svar på næsten alle markedsføringsrelaterede spørgsmål.

Hent nedenstående tips fra Igor Gamanenko, en top specialist af Semalt for at få legitime svar på dine spørgsmål.

1 - hosting adulto. Krigsrummet

Krigsrummet er en betalt sektion af dette forum og giver os nyttige oplysninger om junk-produkter. Her skyder intelligente personer og internetmarkedsførere hænder og diskuterer deres daglige projekter, men det er ikke muligt for dig at deltage i dette afsnit, før du har betalt medlemsafgiften.

2. Tilmeldt af berømte forretningsmænd

De legitime personer, der er udleveret i dette afsnit, er Rand Fishkin (Moz), Patrick Sexton (Feed The Bot), Pat Flynn (Smart Passiv Indkomst), Brian Clark (CopyBlogger) og Yaro Starak (Entreprenør Journey).

Krigerproblemets problemer

De vigtigste problemer med denne platform er beskrevet nedenfor.

1. Broken English Posts

Et brudt engelsk indlæg er et af de største problemer med Warrior Forum. Jeg har observeret, at mange brugere på denne platform ikke engang ved, hvordan man skriver engelsk. De fortsætter med at gentage deres stavefejl og beder om hjælp fra de indfødte engelsktalende.

2. Samme spørgsmål igen og igen

Et andet problem med denne platform er, at de samme spørgsmål gentages næsten daglig. Warrior Forum skaber et rod for nye og eksisterende brugere som newbies spørger lignende ting som "hvordan man kan rangere en hjemmeside" "fungerer dette produkt godt" og så videre.

3. Det frie medlemsskab

De fleste af oplysningerne i dette forum er tilgængelige for det gratis medlemskab, hvilket betyder at du ikke behøver at betale noget for at vide mere om teknikkerne til at arbejde online. Dens gratis version dækker en række emner som online marketing, offline marketing, e-handelswebsteder, SEO, email marketing, social media marketing og andre lignende emner. På et skøn er der over tredive forskellige sektioner, hvor mange emner diskuteres hver dag.

4. Guru Wannabes

I de tilsvarende årer for at stille spørgsmål fandt jeg nogle guru wannabes, hvor folk elsker at falske det, før de rent faktisk starter deres forretninger online. Disse oplysninger kan være nyttige for personer, der ønsker en smule inspiration eller ønsker at dyppe tæerne i social media marketing verden.

5. Warrior Spørg mig noget

Denne nye sektion har mange interessante indlæg og diskussionsafsnit. Her kan du spørge dine marketingrelaterede spørgsmål og forbedre din virksomhed på internettet. For en ny online marketingmedarbejder har dette afsnit af Warrior Forum mange tips, tutorials og artikler for at få gavn af. Du kan tage råd fra eksperter om, hvordan man skal være succesfulde forretningsmænd inden for måneder. Ved at handle efter deres råd, kan du udskære din vej og kan dyrke din forretning nemt.

Endelige tanker

Krigerforummet er med det væld af tips, tricks og nyttige oplysninger, ideel til dem, der aktivt søger vejledninger om sociale medier og online marketing. Selvom du ikke har en hjemmeside, kan du deltage i denne platform for at lære meget af dine seniorers erfaringer

November 29, 2017
Semalt - Warrior Forum I Dagens Internet Marketing
Reply