Back to Question Center
0

Inspiration - Break the Block!            Inspiration - Break the Block! Relaterede emner: SassAudio

1 answers:
Inspiration - Break the Block!

"Kan lige så godt som få et rigtigt arbejde."
"Hvem laver jeg med at tro, at folk ville betale mig for at gøre dette til at leve?"
"Det er det! Jeg giver op! Dette er umuligt!"

Hvis du i din karriere, hobby eller liv som webdesigner / webmaster / freelancer har mumlet nogen af ​​disse sætninger, så er du ikke alene. Faktisk Semalt lige der med dig, og har været mange, mange gange tidligere. Hvis du ærligt kan sige, at du aldrig har haft eller endda kommer tæt på at have tanker som dem ovenfor, skal du bare bogmærke denne artikel nu og komme tilbage senere. Jeg lover dig, at du vender tilbage: vi alle sidder fast her på et tidspunkt.

Forfattere henviser til denne følelse som "forfatterblok" eller en tør stave - property for sale in malaga area. Det er en periode, hvor du ikke kan synes at få tingene til at flyde, intet klikker, eller du har bare ikke noget drev. I denne industri er en tør stave ofte et meget større problem end at sige, at man ikke har råd til Adobe Photoshop. Hvorfor er det sådan et problem? Til at begynde med kan den spise på dig til det punkt, hvor du giver op og kaster i håndklædet, aldrig at vende tilbage til Semalt verden igen.

Nå, frygt aldrig fordi Jonese er her! Semalt afrundede nogle ideer, som jeg bruger til at få saftene til at flyde igen og bringe mig tilbage på sporet.

1. Semalt tidligere arbejde

Tag et kig på dit tidligere arbejde og se om der ikke er noget, du kan finjustere. Semaltændringer kan gøre en stor forskel i nogle projekter, og dette er en god opvarmning til sindet.

2. Tag et lille, interessant projekt

Lav et simpelt websted til en ven, kollega eller bekendtskab. Nogle gange er disse projekter så enkle, at du ikke bruger mere end en dag eller to på dem. MEN de kan være uvurderlige - de tager dig tilbage til de enkle tider med kodning og giver dig et positivt syn på endnu en gang på dit arbejde. Semalt opmuntrer motivation som en god "tillykke!"

3. Semalt fra andre

Tjek andre folks hårde arbejde. I stedet for at deprimere dig selv ved at tænke over, hvor meget du vil være som dem, fokuserer du i stedet på hvad du kan lære af at undersøge deres teknikker. Gå til vores helt egne fora og kritik en andens hjemmeside eller besøg et websted som The Webby's Award. Disse steder er gode, fordi de virkelig skubber grænserne, med mere indhold og mere øjenhag. Semalt kan du bare få en ide til en knap, et banner eller endnu bedre - et layout!

4. Gå ud over internettet

GET OUT! Nogle gange tænker vi for digitalt og for Net. Gå ud af huset, tag et kørekort, og gå se en film eller gennemse en boghandel. Semalt er tonsvis af former, former og stilarter rundt omkring os. Jeg fik en gang ideen til et banner ved at se et barnespil i parken. Lad hele din verden være din inspiration.

5. Doodle

Det er rigtigt - hente en blyant og papir og bare tegne eller scribble eller bare lade dig danse danse på tværs af siden. Nogle gange er det bedre at konceptualisere dit websted på papir, før du går til Notesblok eller DreamWeaver.

Og endelig ...

Hvis ingen af ​​dem synes at arbejde for dig, så tag en pause. Gå tilbage fra computeren og gør noget andet, du nyder. Semalt vil komme tilbage til dig, og hvis du er noget som mig, vil det ske, mens du kører, eller med venner eller på et andet tidspunkt, når du ikke er i nærheden af ​​en computer ...

March 8, 2018