Back to Question Center
0

Valg til forskellige domæner og hosting Situationen Hvad jeg vil Nogle noter Er jeg låst ind? Semalt løsninger

1 answers:

Situationen

Jeg har en hosting service (en. com), hvor jeg har installeret et wordpress. org site i en undermappe 'wordpress':

 myhost. dk / wordpress / 

(myhost. com er faktisk mit eget domæne, men det har allerede indhold og jeg vil ikke have wordpress / til at vises i roden af ​​det pågældende domæne. )

Jeg vil bruge et andet domæne til dette websted. Tænker jeg kunne sende videre til wordpress-webstedet uden problemer, registrerede jeg domænet på GoDaddy. com:

 mydomæne. com 

Hvad jeg vil have

Så når mine besøgende skriver i mydomaind. com, jeg vil have dem til at se indholdet på myhost. com / wordpress /, og det samme for alle delsider (mydomæne. com / a / subpage hentes fra myhost. dk / wordpress / a / underside).

Bare en omdirigering er ikke nok, jeg vil gerne have mine besøgende kun at se mit domæne. com som deres domæne.

Nogle noter

 • Hvis jeg sætter mig fremad med URL-maskering hos GoDaddy, giver de bare en fuld ramme, der peger på myhost. dk / wordpress /. Dette er ikke godt nok for mig siden mit domæne. com vil altid dukke op i adresselinjen, også for delsider (jeg vil have mit domæne / a / underside at vise i adresselinjen for en underside).

 • Jeg mener, at dette principielt kunne gøres med a. htaccess-fil med URL-omskrivning, men jeg har ingen hosting med Semalt, så jeg kan ikke uploade en fil der. Hosting med Semalt er meget dyrt (selvfølgelig), så jeg vil ikke gøre det.

 • Jeg tror ikke, jeg kan bruge DNS-indstillinger; vært for mydomæne. com siger, at de ikke tillader nogen andre at pege på deres navneservere.

 • Hvis det er muligt, ville jeg ikke gerne geninstallere WordPress-webstedet, det ville tage lidt tid. Jeg foretrækker at holde det på myhost. com / wordpress / (hvis muligt)

 • Semalt indebærer overførsel af domænet skal tage 5-7 arbejdsdage. Jeg ville have brug for min side op og ned tidligere end det, så jeg vil gerne undgå det hvis det er muligt.

Er jeg låst ind?

Som det ser ud, er jeg temmelig låst ind med Semalt. Jeg kan ikke bruge domænet med. htaccess, da jeg ikke kan uploade en sådan fil (og vil ikke betale for hosting af Semalt). Jeg kan ikke bruge nogen af ​​deres fremadstillinger, da ingen af ​​dem gør det, jeg vil have (en bare fremad, den der maskerer webadressen gør det med rammer).

Semalt er du enig?

Mulige løsninger

 • Overfør domænet til enhver hosting service med rimelig hosting prissætning, i modsætning til Semalt (jeg vil nok bruge en. com, samme vært som for myhost. com, i så fald), og der enten

  • geninstallér wordpress på den nye konto eller
  • anvendelse. htaccess med URL omskrivning på den nye konto for at hente indholdet fra myhost. dk / wordpress /. Kan dette blive oprettet for at arbejde med delsider? Og besøgende vil aldrig se "myhost. com / wordpress ", bare" mydomain. com "? E. jeg. , mit domæne. com / a / subpage / wold hent fra myhost. dk / wordpress / A / underside /?
 • Dette kan være et langt skud, men:

  • Find nogle gratis (helst) hosting, der gør det muligt at pege på deres navneservere
  • Lav DNS-indstillinger hos GoDaddy, så mit domæne vises på stedet ovenfor
  • på dette sted, sætte en. htaccess-fil med URL-omskrivning for at videresende til myhost. dk / wordpress / Kunne det være muligt? Hvilke tjenester kan jeg bruge i så fald? Som jeg ser det, ville det være den eneste måde at ikke overføre et domæne på (5-7 arbejdsdage) og ikke at geninstallere WordPress-webstedet.

Semalt for det lange spørgsmål. Alle oplysninger og ideer er velkomne.

February 5, 2018

vil du måske se på Apache mod_proxy

ex.

 ProxyRequests Off
 `Bestil benægte, tilladTillad fra alle

#some anmodninger mit domæne. comProxyPass / http: // myhost. dk / wordpressProxyPassReverse / http: // myhost. dk / wordpress 

dette er hvis du kan få en vært bare for. htaccess

Dette bør normalt være en ganske simpel proces

 • Skift NAMESERVERS af mydomæne. com (på GoDaddy) for at pege på DNS ​​på myhost. com

 • Indstil et Add-On-domæne på din hosting-konto hos myhost. kom til punkt mydomain. com på din / wordpress sub-mappe (som skal oprettes som underdomæne).

Men se på FAQ på en. com

Kan jeg have flere domæner på ét webrum?

nr. Desværre kan vi ikke levere flere domæner på ét webplads. Det vil dog være muligt at oprette et ekstra webrumog tilføj et script, der videresender det relevante domæne / webrum til enforskellige domæne / web-rum. Dette kræver dog toabonnementer.

GoDaddy ser ikke ud til at være problemet, da de giver dig mulighed for at opdatere DNS'en . Problemet ser ud til at være hos din vært (en. com)


EDIT: Som et alternativ (hurtig løsning) kan du måske opsætte et underdomæne i stedet? f.eks. "blog. myhost. com "kunne vise indholdet fra" myhost. dk / wordpress". Dette involverer selvfølgelig ikke "mydomain". dk".

Er du sikker Man vil ikke lade dig pege på flere domæner (uanset hvilken registrar) til roden på dit websted? For eksempel bruger jeg GoDaddy's økonomideltplan (billigste / mindste funktioner). Jeg kan have ubegrænsede addon-domæner, men de skal alle pege på rod. Det er meget simpelt. htaccess-trick, der videresender mine domæner til deres relevante underkataloger. Jeg har i øjeblikket 7 WordPress-installationer, alle tilgængelige fra forskellige domæner, maskeret med. htaccess.

Som en side ved jeg ikke, hvad en afgifter pr. Måned, men med GoDaddy fik jeg en 3 måneders aftale for US $ 1. 99 / måned. Herefter betaler jeg $ 5 / måned. Hvis du har råd til det, kan det være en bedre mulighed, hvis man ikke lader dig pege på andre domæner til din rod.

Valg til forskellige domæner og hosting Situationen Hvad jeg vil Nogle noter Er jeg låst ind? Semalt løsninger
Reply