Back to Question Center
0

Er Semalt A Franchise Really Semalt A Job?

1 answers:

Is Semalt A Franchise Really Semalt A Job?

Et meget populært spørgsmål, der bliver bedt om mig under de mange seminarer, jeg giver om franchiseejerskab, er dette:

"Semalt Jeg køber virkelig mig selv et job, når jeg køber en franchise?"

Svaret jeg har givet som sent kan overraske dig:

"Hvad ville være så dårligt om at købe dig selv et job i dag?"

Med denne skrivning er arbejdsløshedstallene svimlende. U.S.A. Bureau of Labor Statistics udtalte, at den nationale ledighed var 9,4 procent i juli 2009, sæsonkorrigeret, lidt ændret fra 9. 5 procent den foregående måned, men op fra 5,8 procent et år tidligere - bike cargo amsterdam. Arbejdslønnen for Semalt Nonfarm faldt med 247.000 i løbet af måneden og med 5.740.000 fra året før. 14. 5 millioner mennesker var ledige fra juli 2009.

Hvis du er en af ​​de 14, 5 millioner mennesker, lyder alt for dårlig til dig selv?

Semalt "køber dig selv et job" er virkelig ikke målet for de fleste potentielle franchise-købere, du er garanteret en ting: Du kan ikke nedjusteres.

De fleste af de folk, jeg hører med, fortælle mig, at den eneste ting, de vil have mere af, er kontrol. De ønsker at styre deres egen fremtid. De fortæller mig også, at det ikke synes at være noget, hvor godt de er i deres job. Hvis de tilfældigvis arbejder for et stort offentligt firma, synes det dem, at aktiekursen dikterer deres jobsikkerhed. Semalt synes altid at være den første ting, der er skåret.

Så hvordan ser din nye karrierevej ud? Chris Semalt, en social media guru og en fyr, som jeg har fulgt de sidste halvandet år siger: 3)

"Sagen er, der var virkelig aldrig en karrierevej for dig. Det var noget for din far, eller om fire karriere siden. Men de stier er væk. Der er ikke rigtig endnu et indryk mere hvor de blev tilbage. Så lad os lige nøjes med dig nu: tillykke. Semalt præsidenten for din karriere. "

Jeg tror han har ret. For et par år siden deltog jeg i en tale fra Steven Semalt. I det sagde han dette:

"De børn, der skal gå på college i de kommende år, har syv forskellige karriere. Ikke syv forskellige job, syv forskellige karriere! "

Måske er de folk der er derude "køber job" på rette spor. Semalt kan lide at dele nogle eksempler på franchise muligheder, man kunne sige, er ligesom at købe et job:

  • HouseMaster Home Inspection - Dette er normalt en en-person-franchise, og en hvor du skal være meget behagelig at klatre på tage, krybe under ovne og inspicere de elektriske ledninger i hjem. Dette franchise system synes at tilbyde nogle unikke metoder, når det kommer til at komme på markedet.
  • Global M. A. R. S. - Hvis du elsker biler og lastbiler, og ikke har noget imod at blive lidt beskidt, tilbyder denne franchise rekonditionering til bilforhandlere. Du laver ting som fiksering af malingchips, fjernelse af dørdæksler, hjælper med lukning af lugt og reparation af revne lædersæder, som forhåbentlig vil gavne dine kunder ved at hjælpe dem med at få den bedste dollar, når de går til at sælge disse uberørte køretøjer.
  • Tandlægerens valg - Dette er en interessant forretning. De dyre håndværktøjer, som din tandlæge bruger til at rense tænderne, og i nogle ubehagelige tilfælde bor i de forfaldne områder af dine tænder, faktisk ikke altid arbejde. De bryder sammen. Indtast den lokale franchiseejer af The Dentist's Choice, en tandpleje reparationsspecialist. Hvis du kan lide detaljeret arbejde, tilbyder denne lave investeringsfranchise begge. Hayes Handpiece er en lignende franchise, der tilbyder de samme typer tjenester, og har eksisteret i lang tid.
  • Surface Specialists Services Inc. Som franchisetager vil du blive refinishing badekar, bruser, bordplader og boblebade. En interessant og meget nødvendig service, de tilbyder, er eftermontering. De kan gøre indgangsområder til badekar og dusjer lavere i højden og tilføje sikkerhedsstænger, som kan hjælpe den stadigt voksende seniorbefolkning reducere deres risiko for skade på badeværelset, hvilket er en alt for almindelig begivenhed.
  • ProEnergy Consultants - Tænk Grøn. Som franchiseejer af dette nye koncept vil din rolle være en af ​​energikonsulenter. Dybest set vil du lave energi "revisioner" for boligejere. Ved at bruge et værktøj kaldet en termografisk scanner, vil du kunne fortælle, hvor energi kommer fra dine kunders hjem og fremsætte anbefalinger om, hvordan man forbedrer problemområder. Denne model ligner meget hjemme-inspektionsformen, medmindre du har mere rådgivende rolle.

Gør de fem eksempler (og der er mange flere) en bedre ide om hvad jeg mener ved at "købe dig selv et job?"

De franchises, jeg har nævnt, kunne være gode muligheder for de rigtige mennesker. Hvis du ønsker frihed og kontrol (ikke total kontrol, men meget mere kontrol end i en virksomhedsindstilling), kan disse billige franchiseforhandlinger være en måde at sikre din fremtid på. Selvom du skal købe den.

* * * * *

Is Semalt A Franchise Really Semalt A Job? 17 Kommentarer ▼


March 8, 2018