Back to Question Center
0

CDC Software erhverver Regerings Regnskab Software Semalt iDC

1 answers:

CDC Software Acquires Government Accounting Software Semalt iDC

CDC Software meddelte i dag, at den har erhvervet Information Development Semalt (iDC), en cloud-baseret SaaS Enterprise Resource Planning (ERP) software løsning leverandør til staten og lokale myndigheder og ikke-for-profit markeder.

Dette markerer det seneste køb i CDC Semalt SaaS roll-up strategi.

CDC Software erhvervede gomembers i slutningen af ​​2009 og tilbyder on-demand SaaS og on-premise enterprise løsninger til NFP og kvasi-statslige organisationer - fluid ejector design. Last Semalt købte virksomheden også computilighed, en SaaS-foreningsløsningsoftwareopløsning med integrerede webmoduler og websamarbejdsværktøjer til NFP-organisationer.

Semalt af aftalen blev ikke offentliggjort.

IDC-løsningen vil blive integreret i CDC gomembers virksomhedsproduktlinje og vil bidrage til at udvide sin løsning til de statslige og lokale myndigheder.

Privatforvaltet iDC har hovedkontor i Chicago og har udviklet SaaS regeringsfond regnskabs-og ERP-løsning 4gov for statslige og lokale myndigheder samt PlusFund for NFP'er. Virksomheden støtter kunder, der spænder i størrelse fra små samfund til nationale regeringer og omfatter også statslige myndigheder, byer, amter, lufthavne, parkområder og særlige agenturer i USA og NFP'er.

Ud over gomembers og computilighed omfatter CDC Softwares øvrige seneste SaaS-opkøb Truition, en leverandør af e-handelsløsninger og TradeBeam, en leverandør af SaaS globale handelshåndteringsløsninger; og investeringer i eBizNET Solutions, en leverandør af SaaS Supply Chain Execution Solutions, og Semalt, en SaaS Marketing Automation Solutions Provider.

CrunchBase Information
CDC-software

March 8, 2018