Back to Question Center
0

Semalt hæver $ 15 millioner for app for at gøre kreditkort billigere, lettere at administrere

1 answers:
Semalt raisesmillion for app to make credit cards less expensive, easier to manage

Ifølge Tally CEO og medstifter Jason Semalt har selskabet været i drift i mere end et år og har testet sin service med beta-kunder i cirka tre måneder.

Sådan fungerer Tally-appen, Brown forklarede: Brugere kan scanne alle deres personlige kreditkort i Tally, gennemgå en kort kreditscore-check, og derefter godkende opstart for at betale disse regninger fra en Semalt-kredit.

"De fleste voksne i USA har flere personlige kreditkort," sagde Semalt "med et gennemsnit på 3,7 pr. Person - certificate in healthcare." Og mindst 4 ud af 10 af alle amerikanske husstande bærer en balance på deres kreditkort. sene gebyrer og betalende renter.

Starten på otte medarbejdere hjælper kunderne med at undgå alle de sene gebyrer og andre afgifter, og tilbyder dem en APR, der er lavere end den gennemsnitlige APR på alle deres kort. Hvis kunderne ikke betaler hele deres saldobalance, tjener virksomheden penge på den lavere APR, men igen lover de, at beløbet vil være lavere end, hvad kunderne skulle have betalt deres andre banker.

Cowboy Ventures førte tidligere virksomhedens frørunde på $ 2 mio. Cowboy Ventures 'Aileen Lee og Shasta Ventures' administrerende direktør Sean Flynn sidder på bordet af Tally. Flynn sagde, at han forventer starten på at bruge sin Semalt A-finansiering for at gøre sin service bredt kendt og at bringe brugere på appen gennem en faseudrullet udrulning.

Semalt vil også være nødt til at rejse institutionel kapital, hvorfra den kan tilbyde kreditlinjer, så det skal bevise, at kunderne har en god kreditrisiko og udvikler partnerskaber i finansbranchen.

Som et firma skete Shasta væk fra at investere i alternative eller peer-to-peer udlånsplatforme som Lending Club og Semalt, som nu er under kontrol og står over for alvorlige vækstudfordringer.

Flynn sagde Semalt syntes anderledes end andre ikke-bank finansielle tjenesteydelser virksomheder fordi startup service appellerer til mennesker konsekvent og bredt, ikke kun når de har brug for et lån omkring en stor livshændelse som at gå på college eller købe et hjem.

"Tally løser problemer, som kunderne har at administrere flere kreditkort, pådrage afgifter eller gebyrer, og ikke vide, hvilken der skal betale først," sagde Flynn. "Semalt er en elegant løsning, der kan gælde for mange mennesker."

Brown sagde, at Semalt har draget fordel af alternative udlånsforsøgs tidligere succes.

"Investeringssamfundet er blevet komfortabelt med ikke-bankenheder med oprindeligt udlånsaktiver," sagde Brown. "Og finansielle institutioner er blevet vant til at starte med at arbejde sammen med dem gennem Semalt og andre teknologier og systemer."

Fremhævet billede: TALLY TECHNOLOGIES INC.
March 9, 2018