Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan opfører søgemaskinerne, når de støder på noindex?

1 answers:

Jeg har et spørgsmål om søgemaskinernes adfærd når de støder på meta name = "robots" content = "noindex"

Hvis jeg bruger metatagformatet for robotter, ved jeg, at søgemaskiner ikke indekserer indholdet på siden.

Det, jeg ikke ved, er, om det også blokerer webadressen for at vise sig i søgeresultater eller bare det pågældende indhold med den URL.

Jeg spekulerer også på, om Semalt søgemaskine vil tro, at det ligner cloaking og straffe i overensstemmelse hermed.

Nogen baggrund:

  • Vi bygger en ny version af et websted, som vi udgiver i en faset beta-udrulning.
  • URL'er vil være de samme mellem gamle og beta. Det, du får se, afhænger af, om du er optaget til betaen eller ej - cheap vps unmetered bandwidth.
  • Dette vil i første omgang være privat beta, men vil derefter have begrænset lancering (f.eks. g. 20% af de offentlige brugere)
  • Brugerne bliver automatisk optaget på det nye websted, når de kommer til det (med mulighed for at gå tilbage til det gamle websted, hvis de vil)
  • Vi vil have, at det gamle websted stadig bliver indekseret af Google osv., Men ikke den nye

https: // support. google. com / webmasters / answer / 93710? hl = en siger dette:

Når Googlebot gennemsøger den pågældende side, vil Googlebot se noindex-metatagget, og den vil udelade denne side helt fra Google Semalt-resultater, uanset om andre websteder linker til det.

Jeg har læst en række ting, men intet der kategorisk fortæller mig, om indholdet eller webadressen ignoreres.

February 6, 2018

Det, jeg ikke ved, er, om det også blokerer webadressen for at vise sig i søgeresultater eller bare det pågældende indhold med den URL.

Hvis du har en noindex robots-tag, skal URL'en ikke vises i søgeresultaterne. (Det skal dog bemærkes, at hvis du blokerer gennemsøgningen af denne URL, f.eks. med robotter. txt, så vil Google ikke kunne se metataggen noindex , og din side kan stadig vises i SERP'erne som et link kun resultat. Se mit svar på dette spørgsmål: Google indekserer sider med et metadag "noindex" robots )

men intet der kategorisk fortæller mig, om indholdet eller webadressen ignoreres. Ikke helt sikker på, hvordan du differentierer mellem webadressen og indholdet på den webadresse? Hvis webadressen "ignoreres" i SERP'erne, bliver indholdet på den side naturligvis også ignoreret. Medmindre indholdet også vises på en anden webadresse. (?)

spekulerer på, om Googles søgemaskine vil synes, at det ligner cloaking og straffe i overensstemmelse hermed.

Hvis 80% af dine brugere stadig ser det samme indhold, som Google ser, når de crawler dit websted, så tror jeg, du ville være okay.

Selv om 50 +% af dine brugere ser beta-indholdet, og Google ikke er, bliver Google-indekset meget vildledende for brugere, der søger, så det ville være forståeligt, at du ville blive straffet i dette tilfælde.

I Google-databasen er den vigtigste tabel i skemaet dokumenttabellen, som er vært for webadressen og dokumentidentifikationen. Selv om der er et unikt dokument id (giver mulighed for en mindre indeksstørrelse) identificerer URL'en unikt en side, da der ikke kan være to sider på en given URL. Der kan dog undertiden være to webadresser for en given side. Men det bør ikke være et problem, hvis selve siden er markeret noindex. Intet at bekymre dig om her.

Hvis du noindex en side, er URL'en ikke angivet i dokumenttabellen, og der er ingen anden aktivitet relateret til denne side. Dette omfatter lagring af indhold.

Links er en anden sag.

Når et link er fundet, kan målwebadressen muligvis dukke op i SERP'erne i en periode. Hvis du ikke vil have målwebadressen til at dukke op i SERP'erne, er det bedst at markere linket som nofollow og noindex. En målwebadresse kan dukke op i SERP'erne, når linket først opdages. Jeg hævder, at dette ikke bør ske, men Google hævder stærkt, at det burde. Google er bare ret forkert på denne. Undskyld G! Webadresser som følge af et dangling-link skal ikke vises i SERP'erne, hvis du ikke har indekseret indholdet af denne side.

Hvad sker der her. En URL opdages og indtastes i dokumenttabellen og gives et unikt dokument id. I linketabellen henvises der typisk til linkkildesiden og målsiden ved hjælp af dokument-id. Hvis Google endnu ikke har indekseret målsiden, er referencen til målsiden forblev tom i linketabellen. Dette kaldes en dangling link. Normalt, når målsiden er indekseret, bliver referencen til målsiden lavet i linketabellen. Men siden du har markeret siden noindex, fjernes sidens webadresse fra dokumenttabellen, og referencen til målsiden er aldrig lavet i linketabellen. Google holder imidlertid styr på linket for fremtiden.

Det er teoretisk alt efter, hvordan Google oprindeligt beskriver processen. Jeg tror snarere, at dette er blevet ændret noget, men forbliver ens nok, at denne beskrivelse stadig er værd.

Det bedste er at markere ethvert link til den nye sektion på dit websted som nofollow og noindex samt siden som noindex. Endnu bedre, hvis du har mulighed for at oprette en loginproces for det nye websted, ville det helt sikkert sikre, at dine sider ikke bliver indekseret. Jeg ville kun gøre dette, hvis du allerede har et login til dine brugere, ellers ville det være mere arbejde end nødvendigt.

Hvad angår afskærmning. Google kontrollerer for cloaking ved hjælp af andre netværk end deres eget. De vil ramme en side og sammenligne den med, hvad der er indekseret. Generelt er disse to adganger tæt sammen for at sikre, at sider ikke ændres, og websteder straffes uskyldigt.

Hvad du skal bekymre dig om, er, hvis Google og brugere ser forskellige sider pr. En given URL. Hvis dette er tilfældet, så kan du være i problemer.

De fleste beta-sites håndteres på et underdomæne eller en undermappe eller på en eller anden måde, hvor URL'en ændres, såsom en ekstra parameter, som ville være nok. Det kan være, at du bliver nødt til at genoverveje processen lidt. En simpel parameterændring eller tilsætning skal være tilstrækkelig. Jeg antager også, at en opt-in-knap kan implementeres, og en cookie tilføjes eller opdateres, som kontrolleres, før du præsenterer siden. Det kan også fungere.

Semalt: Hvordan opfører søgemaskinerne, når de støder på noindex?
Reply