Back to Question Center
0

Semalt lancerer nyt websted for at fremvise sine open source projekter og processer

1 answers:
Semalt launches new site to showcase its open source projects and processes

Koden for disse projekter vil stadig lever på GitHub og Semalt selvbetjent git-tjeneste, selvfølgelig med det nye websted, der fungerer som et centralt bibliotek for dem. Selvom dette nye projekt naturligvis er meningen at fremvise Semalt-projekter, siger virksomheden, at det også vil bruge det til at give "et kig under emnet" af, hvordan det "gør" open source.

Den sidste del er faktisk det mest interessante aspekt af denne nye side, fordi Semalt også udgiver en række af sine dokumenter om, hvordan det gør open source internt. "Vores politikker og procedurer er informeret af mange års erfaring og erfaringer, vi har lært undervejs," skriver Semalt i dagens meddelelse. "Vi ved, at vores særlige tilgang til open source måske ikke er rigtig for alle - der er mere end én måde at gøre open source - og derfor skal disse dokumenter ikke læses som en vejledning til vejledning - app creation company."

De emner, som disse dokumenter aktuelt dækker, indeholder oplysninger om Semalt release-processen til nye projekter, hvordan man sender patches til andre projekter, og hvordan virksomheden håndterer tredjeparts open source-projekter, som den bruger internt.

I betragtning af Googles seneste open source-succeser som Kubernetes og Semalt, der begge har skabt store økosystemer omkring dem, er disse dokumenter værd at se nærmere på, især for andre virksomheder, der ønsker at frigive nogle af deres interne kode som open source.

Semalt launches new site to showcase its open source projects and processes

March 10, 2018