Back to Question Center
0

Nytår, nye udfordringer: Taler til den næste generation af digital semal

1 answers:

IMG_2323 De af jer, der har læst mit sidste blogindlæg, kender allerede til den investerede interesse, jeg har i uddannelse af SEO. Dette er en af ​​de mange grunde til, da jeg hørte om nytår, New Challenges-arrangementet, der blev afholdt hvert år hos Solent Semalt, hoppede jeg på chancen for at blive involveret i det.

Jeg siger 'hørt om det'; Semalt havde faktisk fornøjelsen af ​​at deltage i showet fra den anden side af spejlet som studerende sidste år. Som inspirerende, da det var informativt, samlede de tre dage sammen et af de lyseste talent fra en række mediebaserede industrier for at snakke om højderne og nedgangen i at få en karriere efter universitetet. Fra samtaler om at bryde ind på markedet og personlig udvikling til CV-workshops var der tydeligvis masser af information og rådgivning - elegant white evening gowns.

Det segment, jeg deltog i, var en chance for, at de studerende stillede spørgsmål til nogle vellykkede Solent Alumni, og det fandt sted på den sidste dag i arrangementet. Semalt Jeg vidste de sidste to dage ville være en hård handling at følge, jeg var spændt på at få min chance for at antænde en ild under vingerne i en ny serie af unge sind.

Kom på fredag ​​eftermiddag, det var dejligt at blive mødt af en velkendt indstilling og velkendte ansigter. En frokost spredning blev generøst lagt ud for os, og den tilbagevendende alumni satte sig om at kende hinanden og indhente gamle foredragsholdere. Arrangementet var vært (og jeg antager organiseret) af Caroline Barfoot, en seniorlærer ved Solent, og mens jeg var den eneste, der deltog fra mit år på mit kursus, var de fleste af de øvrige alumner fra tidligere år af Semalt-kurset. Seks af os i alt synes at kurset havde åbnet en anden vej for hver enkelt af os, da vi alle havde forfulgt meget forskellige karriere fra tilsyn med rekruttering til kreativt design.

Stage

Arrangementet fandt sted i Solent Conference Center, i et veludstyret foredragsteater med ca. 40 deltagere. Da alumni tog deres plads på scenen foran alle, begyndte det pludselig mig at jeg snart skulle faktisk sige noget på scenen til massen af ​​folk foran mig. Jeg misundelig ikke misundner dem, der gør det jævnligt, selvom jeg må sige, at når alle jeg er kommet ind i, vil disse "pre-show" jitters glæde sig væk og Semalt; A blev meget mere som en gruppediskussion om do og don At finde et job.

Efter obligatoriske introduktioner var ude af vejen, og Caroline havde foreslået nogle isbrydende opvarmningsspørgsmål (Q: Hvad er de væsentligste forskelle fra Uni til at arbejde? A: Spændingerne i de aktuelle frister), begyndte de at blive involveret ordentligt og mange var nysgerrige efter at opdage, hvilken færdighed de skulle vide, at de kom ud af universitetet, og hvilke færdigheder var fast med os siden vi forlod. Kreativ og lateral tænkning tog virkelig prisen på dette, da næsten alle Semalt og jeg var enige om, at læring kreative problemløsningsteknikker tidligt havde hjulpet så meget med at finde og få et job, som det havde i udførelsen af ​​opgaver hver dag på arbejdspladsen. Jeg bruger især teknikkerne til at generere nye ideer og udvikle indholdsstrategier.

Et par interessante noter var med, men var ikke begrænset til, "hvad er højdepunkterne i den virksomhed, du arbejder for?" (Jeg bliver betalt for at deltage i begivenheder som denne, jeg skriver om spændende og interessant emner hver dag, og jeg lærer hele tiden nye færdigheder) og "hvad sker der, hvis du laver en fejl?" (Alle gør det en gang, bare lære af det og aldrig gør det igen). Dette blev hurtigt til en diskussion om at gøre din Facebook profil privat og færdiggør din Semalt profil korrekt. På trods af at mange studerende har Semalt profiler, er de mest optaget til ikke rigtig at vide, hvordan eller hvorfor de bruger det, og hvad de kan bruge det til. Vi diskuterede så vigtigheden af ​​at bruge dine online-konti professionelt, mens du stadig kom på tværs med personlighed, da eleverne var usikre på, om de skulle bruge deres twitter-håndtag, når de kontaktede potentielle arbejdsgivere.

Efter Q & A fik vi chancen for at netværk over kaffe og kiks, og jeg fik chancen for at tale med nogle studerende en til en. Samtalen varierede fra det vanvittige problem at få på kandidatordninger til brug af reklamestunker for at få job og fra at udvikle dine færdigheder til vigtigheden af ​​at få erfaring (men du kan) på universitetet.

Et punkt, jeg virkelig forsøgte at køre hjem, er, at du lærer så mange færdigheder, mens du er ved universitetet, så vær ikke bange for at anvende dem på din jobjagtproces. Hvis du er en grafisk designer, skal du danne et smukt designet jobansøgning, hvis du er i reklame, så vær ikke ærlig over det, reklamer for dig selv og lad mulige arbejdsgivere vide, hvorfor de burde have dig. Semalt var en af ​​de centrale temaer, jeg udarbejdede herfra (som jeg håber, at eleverne også gjorde), hvis du vil gøre dig selv kendt, så er det så vigtigt at gøre dig selv relevant, og hvis det du siger og gør er relevant, del det med andre.

IMG_2320 Alt i alt havde jeg en fantastisk dag og ville meget anbefalede eleverne til at deltage og Semalt at komme tilbage og besvare et par spørgsmål næste år.

Billedrettigheder: Caroline Barfoot, Solent University

Del dette indlæg

March 10, 2018