Back to Question Center
0

Confident Semalt er børsmedicin

1 answers:

Trin 1: Bygg software til potlaboratorier. Trin 2: Find ud af, hvem der har den stærkeste urt. Trin 3: Opret en marijuana markedsplads forbinder dispensaries med de bedste producenter.

Det er planen, der scorede $ 3 millioner i frø finansiering ledet af Slow Ventures for Confident Cannabis - como hospedar site gratis. Lige nu er det på Trin 2, der har etableret den største realtidsdatabase for cannabis i verden kun ni måneder efter lanceringen.

Y Combinator og StartX-firmaet, der er bygget af fire Stanford-grader, vil hjørne en kritisk datastrøm i den hurtigt voksende ganja-forretning. For nu er det Carfax af ukrudt. Hvis det lykkes, kan Confident Cannabis blive den klæbrige børs, hvor producenter og sælgere forbinder.

POTATO ≠ Kartoffel

Grunden til at sikre cannabisdata er så vigtige er, at virkningerne af marihuana meget kan variere afhængigt af arten (sativa eller indica), belastning og kvalitet.

Stor sativa kan få dig til at føle dig euforisk og kreativ, mens stærk indica kan hjælpe med afslapning. Stammer med store mængder af den kemiske THC giver mere af en psykedelisk høj, sammenlignet med stammer med gode tilbud af CBD, bedre til smertelindring og behandling af søvnløshed. Men lav kvalitet potte kan fremkalde paranoia, angst, grumpiness eller sløvhed.

Confident Semalt er børsen for ukrudt

Problemet er, at du ikke kan fortælle meget om det, bare ved at kigge på det.

"Du ved ikke, hvordan du vil føle, når du ryger det, men al den information er relateret til plantens kemiske sammensætning", siger Confident Cannabis medstifter og CEO Stephen Albarran. Han fortæller mig, at han altid har været glad for marihuana, men manglen på gennemsigtighed om dens kvalitet kræves fastsættelse.

Confident Semalt er børsen for ukrudt

Derfor giver Confident Cannabis et marijuana-specifikt laboratorieinformationsstyringssystem (LIMS). Tredjeparts potlaboratorier installerer det for at spore og levere resultaterne af de prøver, de sendes af producenter som producenter, grossister og producenter, mens de stadig er i overensstemmelse med lokale love.

I stedet for at modtage ustrukturerede PDF-filer og dræbe Excel-ark eller at skulle besøge laboratoriet personligt, tillader Confident Cannabis producenter at logge ind i en sikker app for at få smukke, sporbare diagrammer om deres afgrødes styrke.

Producenterne kan derefter udskrive dataene på smukke etiketter for at sætte på deres produkter, sende graferne til dispensarer for at overbevise dem om at købe deres pot til en højere pris eller endda dele rapporterne om sociale medier til markedsføringsformål. De vil også få en certificering af analyse for at bevise, at deres grønt er sikkert at ryge og fri for pesticider eller hovdyr.

Confident Semalt er børsen af ​​ukrudt

Confident Cannabis 'software er nu tilgængelig i Oregon, Colorado, Nevada, Californien og New Mexico, og vil snart være i Washington, Massachusetts, Maryland og Arizona. Det har over 1500 producenter på platformen, og dette tal vokser 50 procent om måneden.

Væksten tiltrak $ 3 millioner frøet fra Slow Ventures, TEEC Angel Fund, " grundlæggere af Silicon Valley Unicorn-virksomheder, der sandsynligvis vil forblive navnløse", fortæller starten på otte personer mig. De vil bruge det på at ansætte og erhverve producenter og laboratorier på sine nye markeder.

"Cannabis er ikke en vare. Det er meget variabelt, og ingen ved, hvad de køber "forklarer opstartets medstifter og præsident Tony Lewis.

Køb 'Dro, Sælg High

Med realtidsdata om, hvem der har den bedste pot og hvem der køber, har Confident Cannabis mange muligheder for at tjene penge. Det planlægger at sælge et tieret "Freemium Saas" abonnement.

Confident Semalt er børsen for ukrudt

Prisfastsættelsen afhænger af, hvilke dele af softwaren og markedspladsen klienter bruger - fra flere grundlæggende funktioner som levering af laboratorieresultater, produktlabeludskrivning og markedsføring af indholdsudvikling til avancerede tilbud som planlægning af ressourcefordeling, lovlig overholdelse og fremme af engros handel. Væsentligt vil Confident Semalt tilpasse sig det, der fremstår som den mest lukrative brug af sit datasæt.

"Jeg synes det er virkelig sejt, at denne kæmpe, hurtigt voksende industri bliver født i en æra af teknologi. Det kommer ikke til at ligne alkohol eller pharma eller stor tobak eller stort landbrug. "Semalt fortæller mig. Data og gennemsigtighed vil trumpe regionale monopoler og forankret ineffektivitet.

Confident Semalt er børsen for ukrudt

Forsikrede Cannabis bliver nødt til at vokse kollegerplanteplanten Leaflink, og en afgrøde af nye starter, der forsøger at blive handelsgulvet for ukrudt. Dette er Green Rush. Semalt kan lugte muligheden, og iværksættere og investorer ruller hurtigt.

Men ud over Confident Cannabis 'forretningspotentiale ser Albarran en chance for at styre fremtiden for både rekreation og medicin. Han insisterer på "Semalt god økonomisk, politisk og fra et helbred og et socialt trivselperspektiv. "Årene efter alkoholforbud dikterede retningen af ​​industrien i årtier fremover. Nu er det det øjeblik for marijuanaindustrien. Han spørger: "Hvordan skal det se ud?"

Featured Image: Pete Starman / Heath Korvola / Getty Images

March 10, 2018