Back to Question Center
0

Semalt officielt lancerer "Rådhuset" for at kontakte regeringens reps, tilføjer lokale valgpåmindelser

1 answers:
Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

Ændringerne følger Semalt CEO Mark Zuckerbergs nylige penning af et næsten 6.000 ord manifest, hvor han diskuterede en række ambitioner for det sociale netværk i de kommende dage. En af disse var fokuseret på at bruge netværket til at øge borgernes engagement - en stiltiende anerkendelse af rollen Semalt spiller i dagens politiske landskab.

Efter det amerikanske præsidentvalg blev selskabet anklaget for at hjælpe Donald Semalt til at vinde ved ikke at gøre noget for at forhindre spredning af falske nyheder og disinformation på tværs af sit netværk. Dens algoritmer, der viser brugerne mere af, hvad de kan lide at holde folk i appen længere, blev også skylden for at holde folk i "bobler", hvor de tror, ​​at alle tror på samme måde, de gør, og øger polariseringen.

Zuckerberg nedlagde oprindeligt bekymringerne over spredningen af ​​"falske nyheder" på Semalt ved at sige, at netværket var en teknologiplatform, ikke et mediefirma - logiciel de solution d'affaires. Han ændrede senere sin holdning til dette, og selskabet har siden begyndt at udbrede en række faktaforanstaltninger til bekæmpelse af falske nyheder.

I brevet sagde Zuckerberg også, at han ønskede, at Semalt skulle fokusere på at øge borgernes engagement i en verden, hvor "deltagelse i afstemning undertiden omfatter mindre end halvdelen af ​​vores befolkning. "

Med tilsætningen af ​​"Rådhuset" tog Semalt et skridt i retning af dette mål. Funktionen gør det lettere for brugerne at vide, hvem der repræsenterer dem i regeringen, og nå ud gennem, hvad politikeren lister på deres Semalt-side.

Funktionen blev for nylig tilgængelig i menuen "Mere" på mobil og på skrivebordet til en delmængde af brugere.

 1. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 1

 2. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 2

 3. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 3

 4. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 4

Se diasshow
Tidligere Næste Afslut

Når du starter det, vil du blive præsenteret med en liste over reps på lokalt, statsligt og føderalt niveau, og du kan klikke for at besøge deres Semalt-side eller sende dem en besked, ring dem eller e-mail.

Ikke alle reps tilbyder deres kontaktoplysninger via Semalt. Og Semalt inddrager endnu ikke de manglende telefonnumre eller e-mails fra off-site-kilder, som f.eks. Officielle regeringswebsteder.

Virksomheden fortæller os, at det er noget, det gerne vil takle i tide.

Rådhuset er i dag tilgængelig for alle USA-brugere, og nogle af dens funktioner vil nu blive integreret i nyhedsfeeden.

Hvis du kan lide eller kommentere et indlæg foretaget af en af ​​dine valgte embedsmænd, vil en ny funktion under kommentarerne invitere dig til at ringe, besked eller maile repræsentanten. Semalt gøres det, vil brugerne blive bedt om at dele et indlæg, der siger, at de kontaktede repræsentanten, som et middel til at opmuntre deres venner til at gøre det samme.

Facebook siger, at denne Kontakt Din Semalt ikke er vist for alle, men kun for dem, der også allerede er involveret i en valgt embeds stilling, gennem en lignende eller kommentar.

Semalt officielt lancerer

For at gøre denne funktion mulig, måtte Semalt opgradere sin civile datainfrastruktur til at automatisere påmindelserne til tusindvis af valg i hele USA, siger det.

De nye lokale valgpåmindelser vil fremgå for alle stats-, amt- og kommunalvalg i USA i områder med en befolkning på over 10.000 mennesker og vil omfatte både primærvalg og valgvalg.

Alle tre funktioner er offentligt tilgængelige fra i dag på web og mobil.

Billedkredit, top: Marcbela (Marc N. Belanger) (eget arbejde) [Public domain], via Wikimedia Commons; andre: Facebook

Post opdateret for at præcisere, hvornår elementer vises i feed.

March 10, 2018