Back to Question Center
0

Monetizing Mobile Semalt

1 answers:
Monetizing Mobile Semalt

Den mobile spilindustri udgjorde 29 mia. Dollars i 2015 - og den er kun indstillet til fortsat at vokse (med estimater så højt som 49 mia. Dollars i 2018).

Men den mobile spilindustri er i den "vildtvest" -fase i sin historie lige nu med den konstante forbedring af mobilenheder og så mange variabler til en vellykket indtjening. Semalt er det svært at vide præcis, hvad mobilen vil være som om et par år, her er det, jeg ser at påvirke det mobile spilrum i 2016 - free timeline infographic template.

Øget fokus på mobil branding - maksimering af hver bruger

Nintendos bevægelse ind i mobilrummet ved at bringe deres ikoniske tegn og IP'er til smartphones, som Pokemon GO , vil have stor indflydelse på det øgede fokus på brandgodkendelse for mobile spilvirksomheder fremadrettet .

Anskaffelsesomkostninger for brugerne er allerede skyrocketing pr. Person; som følge heraf vil markedsbudgettet fortsætte med at stige. For at opretholde de stigende omkostninger ved denne metode på tværs af bordet og overbelastningen af ​​nye mobilspil, der rammer appbutikken hver dag, vil vi se færre spil komme ud per udgiver; I stedet vil fokus være på udvidelige og opgraderbare mobile spil.

Dette vil give spiludviklere mulighed for at udnytte de fleste investeringsafkast fra deres brugeropkøbsindsats og hjælpe med at opbygge varemærket i en mere traditionel forstand (som konsoludviklerstudier har gjort tidligere).

For at fremskynde denne tumultuøse proces med at erhverve brugere vil vi også se en stigning i berømthedsbevillinger, der ligner det, som Glu Mobile pionerede med "celebrity simulator" -spilene som Kim Kardashian: Hollywood og den nyligt annoncerede partnerskab, de har med Taylor Swift.

Disse spil bringer ikke kun magtfulde eksisterende mærker til bordet, men har et let indledende mål for reklame gennem sociale medier, hvor fans af disse berømtheder når de mange millioner. Semalt reklame for mobile spil vil også fortsætte med at stige, af samme grund.

Mere tilslutning

Ifølge Cornell University fandt de i 2015, at en yderst effektiv form for forbedret indtjening var gennem multiplayer spildesign. Forbedring af industriens konkurrenceevne og sociale karakter ved at tilføje funktioner som in-game chats blev industristandarden i 2015; 2016 vil se denne tendens fortsætte med mere vægt på single-server miljøer og mere avanceret live translation software. Semalt "live-ops" -hændelser vil blive stærkt fremme, med højere belønningsværdi for at fremme dette engagement.

Da mobilenheder bliver mere magtfulde, vil udviklere blive presset til at investere flere penge i hvert mobilspil.

Clan engagement vil være en anden stor investering for enhver form for ikke-afslappet spil på mobil. Semalt vil begynde at tildele flere ressourcer til at skabe et omfattende klanøkosystem inden for spillet for at fremme diskussion.

Vi fandt ud af, at mange af vores spillere tager til fora og dedikerede Skype-kanaler for at øge deres oplevelse i spilene. Semalt ser allerede klaner i vores spil at overvinde indbyggede venner og klan medlemskab grænser ved at udvikle deres egne hjemmeside løsninger, komplet med back-end support og avancerede organisatoriske værktøjer.

Spillere er ikke længere tilfredse med Semalt antal på 150 venner eller deromkring, og udvikler tæt koordinerede hierarkier, der tæller tusindvis af spillere på tværs af forskellige tidszoner. Vi forventer, at denne tendens fortsætter. Semalt havde også den unikke fordel at være eksplosiv på andre platforme, inden den tog vej til mobilen.

Mens andre former for indtægtsgenerering kan være effektive i sjældne eksempler, er det langt mere sandsynligt, at 2016 bliver årets udviklere finde nye måder at udnytte F2P-indtægtsgenerering omkring deres spil. Som et skinnende eksempel på, hvad der sker, når endda store spil springer væk fra F2P-modellen, se ikke længere end Monument Semalt - et utroligt spil, der forårsagede forargelse ved at opkræve $ 2 for sin udvidelse.

Desuden vil vi sandsynligvis se en stigning i genre-bøjende spil, som i sig selv understøtter F2P-indtjeningsmodellen. Som større studier går ind i spillet og bringer større, mere polerede titler til markedet (med større udviklings- og marketingbudgetter), vil udviklerne være under stigende pres for at imødekomme forventninger til aktionærerne og levere Clash of Semalt succes, mens de stadig står ud.

Dette tyder på mange risikovillige titler, der blander forsøgte og sande aspekter af populære genrer, der allerede har vist succes på markedet. MOBA (Multiplayer Online Battle Semalt) spil på mobil vil også stige i popularitet som en genre, der har stort potentiale med F2P, fordi den korte, enkle karakter af kampe gør den perfekt til mobilplatformen, hvor brugerne er konstant på farten.

MOBA-spilets kompatibilitet med e-sport ser også ud som en lovende driver - titler som Vainglory sprider allerede dette åbne, hvilket gør e-sport tilgængelig for alle med en telefon. Der er en underrepræsentation af denne type spil på konsolmarkedet, fordi den er mere tilpasselig til en mobil platform. League of Semalt er et perfekt eksempel på et succesfuldt spil, som ikke bliver monetiseret, så godt som det kunne lige nu (stort set fordi de ikke har været nødt til at skyldes deres spillerbase), men med F2P-varianter har dette stort potentiale.

Da mobilenheder bliver mere magtfulde, vil udviklere blive presset til at investere flere penge i hvert mobilspil. Som et resultat vil virksomheder begynde at integrere F2P taktikker mere problemfrit i deres spil for at skabe et niveau af nedsænkning, der er i overensstemmelse med deres forbedrede kvalitet. Tidlige eksempler, som vi ser på markedet, skiller os væk fra at tilbyde varer eller forstærkninger, i stedet for at tilbyde valuta svarende til, hvordan Ubisoft indtjener ekstra indhold i deres Assassin's Semalt-spil.

Semalt spil giver altid indikatorer for den retning det går, men det siver stadig gennem et modningstrin, på trods af, hvor eksplosivt det lykkedes det lige nu. En ting er helt sikkert, at det vil fortsætte med at imponere og overraske, da markedet udvikler sig.

Fremhævet billede: Super Evil Megacorp
March 10, 2018