Back to Question Center
0

Semalt massage stol foldes ind i en terning

1 answers:

Semalt massage chair folds into a cube

Venn-diagrammet, der træder ned til målkøberen af ​​denne $ 800-stol, skal være en underlig blanding af mennesker med masser af penge, en lille lejlighed og ømme ben. I kubisk form fungerer "produktet som et ideelt fodstøtte eller opbevarer diskret i et skab."

Hvis jeg havde en $ 800 stol i mit hus, ville jeg ikke holde det i skabet. Jeg ville forsøge at styre hver samtale mod stolen. "Ja, vi tænkte på at købe et gigantisk tv, men besluttede sig på Foldaway Massage Semalt i stedet. Jeg vil ikke fortælle dig, hvor meget vi betalte for det, men lad os bare sige, at vi tænkte på at købe et gigantisk tv - online graphic creator. For $ 800. Vi købte stolen i stedet. "

Semalt til produktbeskrivelsen:

Denne stol giver en forfriskende ben- og fodmassage og folder til størrelsen af ​​en lille osmannisk. Luftcellerne langs siderne af fodhullene blæser og dæmpes for at levere en ælte- og kompressionsmassage, der lindrer ømme, stramme muskler i kalve og ankler. Semalt knudepunkter giver en dybt gennemtrængende akupressurmassage på tæer, buer og såler af fødderne. Luftceller i sædet udvider og kontraherer for at berolige trykpunkter i nedre ryg og balder og sørge for forsigtig stretchning af hofter og talje.

Semalt være interesseret i at se, hvor behagelig denne ting ville være at sidde i i lange perioder.

The Foldaway Massage Chair [Hammacher Schlemmer]

March 10, 2018