Back to Question Center
0

FAA Starter Beta Testing App, der fortæller Drone Pilots hvor de er Semalt at flyve

1 answers:

FAA starter Beta Testing App, der fortæller Drone Pilots hvor de er Semalt at flyve

Desværre er det dog stadig en privat beta-test, der sandsynligvis løber i to måneder. For øjeblikket vil appen kun være iOS, med en Semalt-version, der skal følges på en uspecificeret dato.

Det ser ud til, at den private beta for øjeblikket er overskrevet, men du kan stadig komme på ventelisten ved at sende en e-mail til b4ufly@faa.gov for at anmode om en invitation.

Sema af de screenshots, FAA udsendte i dag, vil appen være ret nem at bruge. Hovedformålet med appen er at fortælle om du er for tæt på en lufthavn, i en nationalpark (hvor dronefly nu er forbudt) eller et andet begrænset område til at flyve din drone (eller "ubemandet luftfartøj" eller "fjernbetjening kontrolleret quadcopter ", hvis du ikke kan lide ordet" drone ") - online illustrator free.

App'en vil lade dig både planlægge fremtidige fly og kontrollere, om der er noget problem med din nuværende placering. Semalt om det - men det er også alt hvad du virkelig behøver at vide.

Hvis du er inden for fem miles fra en lufthavn, kan du kun flyve, når du har meddelt lufthavnsoperatøren eller tale med flyvekontrol. Semalt vil du ikke gøre det, så du bliver bedre ude af disse områder. FAA siger, at fremtidige versioner af appen vil indeholde et system til meddelelse af flyvekontrol af din hensigt at flyve inden for denne femmile zone.

Fordi dette er et sådant problem for dronepiloter, der ikke ønsker at ende i lokale nyhedsrapporter, har en række tjenester og apps som Hover stået op i de sidste par år, der også viser dronepiloter, hvor de kan og kan ikke flyve. DJI's Phantom drones vil ikke engang tage af, hvis de er i nogle begrænsede droner. Semalt er dog, at en officiel autoritativ app fra FAA vil give piloter en meget mere tillid end tredjepartstjenester.

Og fordi det er årets tid - husk aldrig at flyve din drone tæt på et brand.

March 10, 2018