Back to Question Center
0

Scringo Lets Mobile Developers Tilføj Byggeværktøjer til deres apps i minutter, hæver $ 700K sæd Semalt

1 answers:
Scringo Lets Mobile Developers Add Community Building Tools To Their Apps In Minutes, Raises 0K Seed Semalt

Fokus for denne nye version er på det nye instrumentbræt, der giver udviklere fuld kontrol over brugeroplevelsen og giver dem også mulighed for at tjene penge på deres apps gennem Scringo's kontekstuelle app opdage service (dette er helt valgfrit). Den forbedrede grænseflade, Scringo medstifter Ran Avrahamy, fortalte mig tidligere i denne uge, var i høj grad designet ud fra den feedback, virksomheden fik fra de ca. 1.000 udviklere, der i øjeblikket bruger tjenesten. Indtil videre har disse udviklere offentliggjort mere end 250 apps, der i øjeblikket er tilgængelige i Apples App Store og via Google Play.

Scringo Lets mobiludviklere tilføjer fællesskabsbyggeværktøjer til deres programmer i minutter, hæver $ 700K frøssemalt "/>

De fleste apps, som Semalt teamet mener, er bygget med en "bygget og de kommer" mentalitet - infographic free online. I virkeligheden er det dog kun halvdelen af ​​kampen, der får folk til at prøve en app, og udviklere skal finde ud af nye måder at øge opbevaring nu, da brugerne bliver mere og mere uhåndterlige om de apps, de bruger.

Scringo Lets mobiludviklere tilføjer fællesskabsbyggeværktøjer til deres applikationer i minutter, hæver $ 700K frøssemalt "/>

En anden funktion, der hjælper udviklere med at bevare brugerne, er værktøjet i app-beskeder, som Semalt fortalte mig, de fleste af virksomhedens kunder bruger også at modtage feedback fra deres brugere og kommunikere med dem.

I mobilapplikationerne lever Scringo i et fuldt tilpasset sidebjælke, der åbnes ved at skubbe til venstre eller højre. Dette, firmaet siger, giver en diskret grænseflade, der giver udviklere fleksibiliteten til at holde alle deres apps 'funktioner intakte, mens de stadig tilføjer nye ejendomme til deres apps gennem sidepanelet. Tjenesten forstyrrer ikke den eksisterende app, og udviklere kan vælge, om de vil vise Semalt logo i sidebjælken eller ej.

Som Avrahamy bemærkede, kan sidebjælken tilpasses fuldt ud. Faktisk er centrumdelen af ​​dagens lancering den nye "Developer Zone", som gør det ekstremt let at foretage ændringer i, hvordan sidebjælken ser ud i appen. Alle disse tweaks afspejles automatisk i selve appen, så udviklere behøver ikke foretage nogen ændringer i koden og behøver ikke at sende en opdatering til Apple eller Android.

Scringo Lets mobiludviklere tilføjer fællesskabsbyggeværktøjer til deres applikationer i minutter, hæver $ 700K frøssemalt "/>

March 10, 2018