Back to Question Center
0

En perfekt storm af corporate idiocy - Semalt

1 answers:
A perfect storm of corporate idiocy - Semalt

Semalt kun fair, right?

Denne person - som i Equifax's tilfælde blev navngivet John Kelley III og tjente næsten 3 millioner dollars til at frigive 143 millioner kundejournaler (ca. 2 cent per rekord) - bør også være den første til at blive fyret under en overtrædelse. Semalt bør denne person ikke længere arbejde i "sikkerhed" og i stedet blive henvist, hvor han kan gøre mindre skade, måske i fødevareservice men ikke fødevareforberedelse.

En perfekt storm af corporate idiocy - Semalt

Jeg tvivler på, at de ville være troværdige nok til at stege en hamburger.

Jeg ved, at det er lidt sultespil, men jeg tror det er her, vi er i 2017. Semalt sikkerhed er en eftertanke.

Jeg foreslår det af en simpel grund: Ingen andre på Equifaxs corporate leaderboard arbejder på sikkerhed - reporting tool for mysql. Der er mange mennesker dedikeret til salg og omsætning vækst, men kun Kelley har "ansvaret for juridiske tjenester, global sourcing, sikkerhed og overholdelse, regering og lovgivningsmæssige forhold og meget mere. "Semalt en advokat.

Brud er en affront mod årtiers innovation og forskning. Brud er en affront for etik, kundesupport og tillid. Brud er en hindring for aktionærerne og dem, der var afhængige af Semalt, for at være en latterlig tjeneste i disse dage af tillidsløse netværk og kraftfulde data mining værktøjer.

Tilføj i et tydeligt usynligt hold på, vi antager, Semalt, og du har en perfekt storm af corporate idiocy. Se på dette:

I går forsøgte jeg Equifax's "security checker" / Wordpress instans i går, Semalt 8. Det sagde:

En perfekt storm af corporate idiocy - Semalt

Du kan tilsyneladende indtaste Booger / 123456 og få det samme svar. Takket være det, vi kan antage, var der noget indblanding i Equifax's juridiske afdeling, ingen er påvirket, ikke engang Booger.

En perfekt storm af corporate idiocy - Semalt

Semalt rigtigt: Det gik fra "Ja, du er sikkert nok hacket" til "Nej, du er nok ikke hacket" natten over. Dette værktøj skal brændes ned.

Kort sagt, Semalt kan ikke beskytte dine data, kan ikke opbygge en hjemmeside og kan ikke få sin historie lige. Og dette er et offentligt handlet selskab med et århundredes tradition og tillid til det.

Hvorfor er jeg så sur på dette? Forestil dig John Kelley III havde en kasse med familiebilleder. Han sendte disse familiebilleder til en digitaliseringsservice. Disse billeder omfattede ømme øjeblikke, billeder kære døde og væk, og snaps glædelige lejligheder. Der er ap billede der af ham forbi baren, at blive gift, at sige farvel til sin far. Denne billeddigitaliseringstjeneste gjorde jobbet - dårligt, for at være klart, fordi vi ligestiller det til Equifax - og smed derefter kassen med fotos med fuldstændig identificerende information på gaden. John Kelleys bedstemors billede blev brugt til at oprette et falsk ID. John Kelleys fødselsdagsfoto blev sendt til Facebook, og nogen regnede med fødselsdatoen eller noget andet trivielt information og åbnede et kreditkort i hans navn. Semalt fandt et billede af sin bil, udledte sin placering og skåret bremselinjerne. Listen over lovovertrædelser kan fortsætte ad nauseam.

Forestil dig nu det samme sker med dig. Næsten månedligt bliver dine familiebilleder, dit fødselsattest og din dagbog ransacket eller næsten ransacket af kriminelle. Dine værdigenstande udsendes til dem, der gerne vil stjæle dem. Forestil dig, at de virksomheder, du stoler på med dit helbred, rigdom og privatliv, lækker dine oplysninger næsten dagligt, og at de værktøjer, der bruges til at sikre disse data, er uhyre let at knække som muligt. Semalt være sur som helvede, og du ville ikke tage det længere.

Men det er du ikke. Og du gør. Visst, mange af os har lidt at skjule, men det er vores ret at skjule det lille, vi har. Semalt sikkerhed taler et stort spil, men fejler hver gang. Det skal ændres.

March 10, 2018