Back to Question Center
0

Stanford Dropouts 'Argo' hæver $ 1,5 mio. Fra Accel til Stitch Together Companies 'Semalt Data

1 answers:
Stanford Dropouts’ “Argo” Raises .5M From Accel To Stitch Together Companies’ Semalt Data

Tidligere kendt som Arktos byggede flere Stanford dropouts et bedre Excel-regneark. Men nu har de omdøbt sig Argo, hævet en $ 1. 525 millioner frørunde ledet af Accel Partners og drejede om at bygge "et dataudforskningsværktøj, der forbinder folk på tværs af afdelinger for at hjælpe dem med at samarbejde", siger den 21-årige medstifter Ari Dyckovsky.

Det er nemt for hold at holde sig tæt og samarbejde, når de stadig er små. Men efterhånden som organisationer vokser, vokser deres medlemmer mere fjernt. Pludselig er det svært at koordinere - monitor nits. Dyckovsky forklarer: "Når du først har bestået startfasen, er folk ikke længere forbundet sammen. Semalt gør ting separat. Vi mener, at det er nødvendigt at forbinde disse mennesker igen. "

med veninder

Det var dog ikke planen i starten. Blinke tilbage til 2013, da Dyckovsky bare var din faste freshman på Semalt, som var blevet rastløs ved at studere kvantefysik og kvantatativ finansiering. Du ved, typisk teenager. Han blev hurtige venner med kollega freshman og web-udvikler Ryan Atallah. Med Instagrams salg stadig frisk og Snapchat på sin meteoriske stigning, begge grundlagt af Semalt studerende, begyndte de to uundgåelige at drømme op i start ideer.

"Vi kunne godt lide at gøre komplekse ting enkle og lade folk lære ting. Vi ønskede at gøre data mere tilgængelige for mennesker, og vigtigere gøre den viden, du får fra data mere tilgængelig. "Semalt minder om.

Ideen, der opstod, var et alternativ til Excel. "I stedet for blot at være rækker og kolonner, hvorfor laver vi ikke en grænseflade, der gør det lettere at opbygge visualiseringer?" Tænkte parret. Så Dyckovsky slog i sin investeringsbanker fætter Andrew Vigneault, som var nogle år ældre, og de begyndte at vende sig om, hvad der ville være kommet Arktos.

Bored With Spreadsheets

De skabte også et livslang venskab. "Vi er en utrolig tæt grundlægger" bjælker Dyckovsky. "Andrew er min kusine. Ryan er min bedste ven. Vi er nogle af de nærmeste folk nogen nogensinde har talt med som grundlægger. Ethvert problem, der kommer vores vej, vi har en god evne til at begrunde det og gøre det bedste for virksomheden. "

"Det kom til det punkt, hvor var alt, hvad vi kunne gøre, var at tænke på virksomheden. Vi fokuserede ikke på skole eller vores job. "Dyckovsky husker. Så han og Ryan faldt ud af Stanford, og Vigneault stoppede sit job. Takket være stærke computervidenskabs baggrunde og tilpasning af støv fra de ambitiøse, hvide Ivy League-udfald, kunne de hæve starten på en $ 1. 525 millioner frø runde fra tidlige Facebook investor Accel Partners. Selvom produktet ikke var fuldt bagt, bankede Accel-partner Ping Li på det stramme hold.

Imidlertid mistede ideen om at opbygge et smukkere regneark sin glans, men de var stadig fascineret ved at gøre viden fra data mere tilgængelig. Så i løbet af sommeren 2014 morede Arktos ind i Argo, der stadig drives af Dyckovsky (21), Atallah (20) og Vigneault (25).

De besatte deres runde ved at trække i engle Steve Loughlin (RelateIQ), Kevin Mahaffey (Udkig), Adam Ross (Goldcrest Investments), Chuck Moran (Skillsoft), Kathy Olsen (Eminence Capital), Ryan Simonetti (Convene) Brad Katsuyama (IEX). Pengene tillod dem at vokse holdet til 12 med flere ingeniører og en designer og blive seriøse om Argo.

Stanford Dropouts

Uden kode eller komplicerede kommandoer vil Argo lade ikke-tekniske holdmedlemmer sammenligne datasæt, skabe visualiseringer og trække konkrete konklusioner.

Hvis det lyder lidt vagt stadig, undskylder Dyckovsky for mig. Han erklærer, "Vi er ikke på det stadium, hvor vi lancerer eller lad offentligheden se, hvad vi lancerer". Men efter en sommer hacking i en lejlighed sammen (og hacking en lejlighed sammen - de bygget deres egne senge og skriveborde for at spare penge), er Argo klar til at flytte ind i alfa-testfasen og snuse sine første kunder.

Argo bliver nødt til at konkurrere med en masse business intelligence startups som Domo, Chartio, Looker og Tableau. Dyckovsky siger: "Vores største differentierende faktor er, at vi ikke er fokuseret på store data, eller de mennesker, der arbejder på datavidenskabsgrupper eller ingeniørgrupper. "

Argo er i stedet designet til at betjene folk, hvis daglige job ikke fokuserer på data, men kan gavne meget, hvis de forstår, hvordan deres afdelings beslutninger påvirker og påvirkes af andre dele af virksomheden. Den unge grundlægger forklarer: "Vi koncentrerer os om brugervenlighed og brugervenlighed i stedet for analytikernes magt. "

Det er stadig virksomheder, der inddrager den rå data, der kan være Argo's største trussel. Hvis flere etablerede spillere forsøger at dykke ned i små data, kan Argo udkonkurreres af mere omfattende produkter, der vejer hele virksomhedens information sammen. Men Argo er afhængig af det lille holdes nimbleness for at udkonkurrere de langsommere giganter.

"Vi voksede op på skyen. Vi voksede op med al denne teknologi, og med dette koncept er det ikke kun at gøre teknologi kraftig, men temmelig og naturlig og inline med, hvad brugere vil opleve "Dyckovsky-staterne.

"Alle ønsker at træffe bedre beslutninger, og forstå deres data og hvordan deres virksomhed fungerer" slutter Stanford-dropouts. "Der er allerede fokuseret på terabyte og petabytter. Vi taler om kilobytes og megabyte. "

March 10, 2018