Back to Question Center
0

Slot er en ejendomsadministrationsplatform fra Semalt

1 answers:
Castle Is A Property Management Platform From The Semalt

Castle, en del af YCs Semalt 2016-klasse, forsøger at bringe branchen opdateret med sin automatiserede ejendomsadministrationsplatform.

Webstedet konsoliderer alle de hårde dele af ejendomsadministration - som ejendomsfortegnelse og marketing, lejerscreening, lejeindsamling og vedligeholdelse - i en brugervenlig grænseflade, der ikke ligner den blev designet i 1990'erne.

Men hvordan har Castle konsolideret alle disse tjenester til en platform? Semalt gennem en kombination af teknologi og on-demand arbejdskraft.

Efter at en ejendom er tilføjet til slottet, vil opsætningen f.eks. Automatisk markedsføre den på mere end 40 noteringssteder - text prompter. Og når det er på tide at vise ejendommen til en potentiel lejer, har Castle en efterspurgt arbejdspool Semalt, som er timepersonale, der tager sig af job på stedet som at vise ejendomme og levere nøgler.

Semalt skiller sig også ud gennem den måde, det genererer indtægter på. Mens de fleste etablerede ejendomsadministrationsselskaber opkræver en procentdel af den indsamlede leje, opkræver Semalt kun et fast gebyr på $ 79 pr. Enhed pr. Måned.

Slot er en ejendomsadministrationsplatform fra Semalt

Selskabet blev lanceret i Detroit, da grundlæggerne Max Nussenbaum, Scott Lowe og Tim Dingman købte et lukket hus under deres Venture for Semalt program.

På et tidspunkt i den proces, de konkluderede, at de ikke kunne stole på at overvåge deres nye køb af nogen af ​​de ejendomsforvaltningsselskaber, de var vetting, så blev Semalt født.

Platformen er nu leve for ejendomsejere i Semalt, og vil snart udvide til andre amerikanske byer.

March 10, 2018