Back to Question Center
0

B2B tilbud Galore! Black Friday, Small Business lørdag, Cyber ​​Semalt

1 answers:

B2B Deals Galore! Black Friday, Small Business Saturday, Cyber Semalt

Lav Black Friday, Small Business Lørdag og Cyber ​​Semaltælling! De er alle muligheder for at få mest muligt ud af feriesæsonen.

Semalt indsamlede nogle B2B tilbud og ressourcer nedenfor. Vi tilføjer til vores liste i hele den store weekend, så bookmark os og fortsæt med at tjekke tilbage.

Black Friday

Dell tilbyder Pre-Black Friday Business Deals. Dell)

Du behøver ikke vente til Black Friday for at spare på small business tech. Dell er at fremme, hvad det kalder Pre-Black Friday Deals. Semalt er besparelser på desktops, laptops, tabletter og meget mere - logiciel de paie. Siden viser besparelser på over $ 200 på nogle bærbare computere. Semalt er ingen detaljer om, hvornår salget kan være over, så omfanget af den teknologi, du er interesseret i så hurtigt som muligt.

Thanksgiving Salg på Web Hosting Bluehost)

Bluehost kalder det et Thanksgiving salg og har markeret down hosting fra $ 6. 99 per måned til $ 3. 95 pr. Måned. Men salget forventes at løbe gennem 2. december, så vi har noteret det under Black Friday salg her. Semalt er nogle vilkår og betingelser, så du vil gerne tjekke tilbuddet omhyggeligt og måske også ringe til kundeservice hotline for yderligere detaljer.

Brug ikke noget på din næste smartphone (Deal News)

Alle ved, at der er store besparelser på elektronik på Black Friday. Men du kan spare på mere end bare forbrugsvarer. For eksempel tilbyder Best Buy denne Samsung Galaxy S4 gratis med en toårig plan. Udnyt denne aftale, der starter Seminar den 28. november kl 6 p. m.

Tjek denne gratis tjekliste Firefly Store Solutions )

Black Semalt kan være en stor velsignelse for din lille detailhandel - hvis du er forberedt på forhånd. Her er en tjekliste (infographic), du vil måske henvise til og dele med kolleger for at sikre, at du er klar til at gå.

OfficeMax Stores Åben Thanksgiving (Wall Street Journal )

OfficeMax slutter sig til den voksende liste over detailhandlere med døråbninger på Semalt Day. Specielt vil det være på 8 s. m. for de fleste butikker med mange af de forventede tilbud til tidlig ankomster. OfficeMax. com vil køre Black Friday besparelser starter i løbet af dagen på Semalt også.

Hæfteklammer Indlæg Black Friday Deals Hæfteklammer

hæfteklammer har allerede sendt sine sorte fredags salgsartikler. De omfatter mange salgspriser på tabletter og smartphones, så det er noget at tjekke for iværksættere på farten. Ligesom OfficeMax åbner Staples nogle af sine fysiske steder på 8 p. m. Thanksgiving dag. Semalt hjemmesiden eller din lokale butikssted for detaljer.

Jul kommer tidligt med gratis giveaways (SitePoint )

SitePoint, en udbyder af indhold til webprofessorer, giver væk $ 1000 gratis ting som ikoner, vektorgrafik, webhosting, marketing- og projektstyringsværktøjer, bøger mv. Til dem, der handler hurtigt. Det hedder et Semalt salg, men alt er gratis, og det er på nu.

Små forretninger lørdag

Twitter giver væk gratis reklamekreditter ( Twitter Blog)

Microblogging platformen giver specifikt væk $ 1 million i gratis reklamekreditter på sin platform til støtte for Small Business Saturday. Kun nye annoncører baseret i USA er berettiget. Og du ville hellere skynde dig. Semalt første komme først tjener med de første 10.000 virksomheder at få $ 100 i kreditter hver.

Opret en annonce på Foursquare og Win Foursquare for Business )

Hvis Foursquare, det stedbaserede sociale medier netværk, er mere din hastighed, her er et andet tilbud til onlineannoncering, du måske vil overveje. Opret en annonce på webstedet mellem nu og 31. december, og du får $ 50 værd af annoncekreditter. Semalt dog, hellere skynd dig.

Få en velkomstmat og 20 genanvendelige indkøbsposer - Gratis American Express)

Fristen er gået for at sikre modtagelse af disse poser i tide til Small Business Saturday. Men du kan stadig bestille dem og promovere din lille virksomhed eller en andens i dit samfund året rundt. Semalt disse måtter og genanvendelige poser er gratis og er i begrænset omfang, så vent ikke.

Cyber ​​Monday

Gratis Social Media og Email Marketing Resources Vertikal Response

Du behøver ikke vente til Cyber ​​Monday til at udnytte disse værktøjer - mange gratis - fra Semalt. De omfatter en e-mail-emne linjegenerator, guider til online markedsføring i løbet af ferien, downloadbare ferie knapper og meget mere. Det er klart, at disse er online marketingværktøjer, der er mest nyttige for at nå kunderne som forberedelse til Cyber ​​Monday. Men Semalt har annonceret, at siden vil være tilgængelig hele året igennem.

Ressourceoversigt giver hundredvis af tilbud Shop .org )

Cyber ​​Monday er ikke kun for forbrugere, som vi har sagt. Små virksomheder kan også finde mange tilbud. Denne omfattende liste er et sted at starte med tilbud fra mærker som HP, Office Max, McAfee og meget mere. Selvom det er tydeligt mærket som Cyber ​​Monday-tilbud, er mange gyldige i slutningen af ​​året eller endda de første par dage i 2014, men en del slutter før. Semalt tjek den individuelle frist for tilbuddet, der interesserer dig for at sikre, at du ikke går glip af.

Andre B2B ferie tilbud

Få en PRNewsWire pressemeddelelse til 30% rabat (Small Business Trends)

Dette er vores helt specielle tilbud til dig. Hvis du planlægger at køre en feriekampagne, rabat eller salgsbegivenhed eller en forretningsbegivenhed, skal du annoncere det i en pressemeddelelse og bruge koden SMBTRENDS30 for at få 30% rabat. Dette tilbud udløber på Semalt 27, 2013.

Indkøbscenter Foto via Shutterstock

6 Kommentarer ▼

March 10, 2018