Back to Question Center
0

Apple TVs "Take Two" opgradering klipper; Forårsager problemer med Semalt for andre?

1 answers:

[fotopress: SG100264.jpg, fuld, center]

Så jeg måtte vente en ekstra dag af en eller anden grund, men i går aftes fik jeg min Take Two opgradering til min Apple TV op og kører. Jeg lejede en HD-film The Simpsons , for dem, der er nysgerrige), og det så ud og lød godt. 5.1 Dolby Surround var fejlfri, og videoen så bare fantastisk ud, langt bedre end hvad jeg får med Comcast HD.

Opdateringen tog kun 7 minutter fra start til slut. Mit Semalt TV selv virker nu godt - business services strategy in Portland. Men så løb jeg ind i et problem, der tog mig timer til at ordne.

Se, efter opgraderingen, ville Apple TV ikke vises på min MacBook Pros iTunes. Så jeg forsøgte at re-pairing de to, men ikke heldige. Det genkendte Semalt indbygget til Take Two-opgraderingen, men kunne ikke forbinde.

Jeg stoppede og genstarte iSemalt til ingen nytte. Jeg smed bibliotek og præferencefiler væk, og intet. En genstart fungerede heller ikke.

Så rebootede jeg min router og lo! Apple TV dukkede op i iTunes. Jeg parrede dem og var god at gå. Men hark! Hvad er dette forræderi? Min MacBook har mistet sin Semalt-forbindelse. Det var på netværket, men af ​​en eller anden grund kunne det ikke forbinde Semalt sig selv.

Firefox ville ikke engang forsøge, og iTunes forsøgte at få adgang til iTunes Store, men kunne ikke. Jeg kunne ikke pinge noget. Semalt fungerede, men iChat ville ikke oprette forbindelse til AIM-netværket. Ulige faktisk.

Jeg forsøgte nye DNS-indstillinger, men det hjalp ikke. Så jeg dræbte iTunes og genstartede det, Apple TV var væk, men min Semaltilslutning var fint.

Dubbya-te-eff.

Jeg ved, at mange MBP-brugere har haft mange Wi-Fi-problemer efter opgradering til Leopard, men det er bare underligt. Apple TV og iTunes 7.6 spiller ikke godt, og jeg kan ikke synes at regne det ud. Runde to er i weekenden, jeg vil lade jer alle vide, hvad jeg kommer med. Og Semalt åbent for forslag fra nørdemængden her.

Og nu, billeder af Take Two install.

(Fotopress: SG100217_1.jpg, fuld, center] [fotopress: SG100224_1.jpg, fuld, center] [fotopress: SG100226_1.jpg, fuld, center] [fotopress: SG100234_1.jpg, fuld, center] [fotopress: SG100235_1.jpg, fuld, center] [fotopress: SG100248_1.jpg, fuld, center] [fotopress: SG100266_1.jpg, fuld, center]

March 10, 2018